hamzalvnt
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
samsung galaxy s7 mi iphone 6s mi hangisi daha iyi s7 çıkınca s7 mi alıyım yoksa iphonmu
İkisi de iyi değil alıpta ne yapacaksınız yarın lg g5 - s7 hangisi iyi diye soracaksınız çünkü. Bu açtığınız ikinci konu ve sanıyorum ki telefon almak gibi bir niyetiniz yok.samsung galaxy s7 mi iphone 6s mi hangisi daha iyi s7 çıkınca s7 mi alıyım yoksa iphonmu
almayı düşünüyorumki yazıyorum beni başkalarıyla karıştırmaİkisi de iyi değil alıpta ne yapacaksınız yarın lg g5 - s7 hangisi iyi diye soracaksınız çünkü. Bu açtığınız ikinci konu ve sanıyorum ki telefon almak gibi bir niyetiniz yok.
Benim s3 android 6.0 da kasmıyor ama ip4 ios 7 de kasıyordu. Bence gayet açıklayıcı. Ki android 7de de kasmaz. Bitek ram sıkıntısı var elimde keşke snapdragon sürümü olsa onda 4g internet ve 2g ram var.6s plus düz geçerim.
Benim s3 android 6.0 da kasmıyor ama ip4 ios 7 de kasıyordu. Bence gayet açıklayıcı. Ki android 7de de kasmaz. Bitek ram sıkıntısı var elimde keşke snapdragon sürümü olsa onda 4g internet ve 2g ram var.
Kuzenin bi format atsın ona.iphone kasmıyor aslına onun şöyle bir açıklaması var..
Adamlar o cihazda test edip öyle gönderiyor güncelleştirmeyi.
Ama sizin cihazlarınız eskidiği için ve içindeki transistorler kapasitorler v.s hepsi yorulduğu için eski performansını veremediği için kasma yapıyor.
Olay budur.
Bizzat deneyip gördüm..
Kuenimde iphone 4s var birde dayımın uzun zamandır kullanmadığı rafta duran 4s i vardı
kuzenimkisi son yazılım olmasına rağmen deli gbi kasıyordu
dayım sadece o ilk cıktıgı zaman sıfır alıp 1 ay kullanıp köşeye koymuştu
ona son yazılımı yükledğimde telefon canavar gibi ve geekbech testinde de arada baya bir fark vardı.