Samsung galaxy s7 edge vs lg g5 tarafını seç

Şu dönemin en önemli karşılaştırması kuşkusuz budur.Sizden hangi telefonun daha iyi olduğunu belirle

• S7 edge

Kullanılan: 9 75.0%
  • Lg g5

Kullanılan: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

Linuxvswindows

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şu dönemin en önemli karşılaştırması kuşkusuz budur.Sizden hangi telefonun daha iyi olduğunu belirlemenizi istiyorum.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
s7 edge kuşkusuz batarya tasarım eprformans

Scarneep

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Lg g5 ucuzlayacaktır ve aksesuar desteği iyi ve batarya çıkarılabiliyor. Kasa olarak ikisinide pek beğenmedim s7 iz bırakıyor g5 de ise metal üzerine plastik kaplamaydı sanırım. Telefonu tuttuğunuzda o amiral hissini alamıyorsunuz ve parmak izi okuyucu kısmı küçüktü sanki ya da bana öyle geldi. Dayanıklılık olarak da nette izlediğim videolarda g5 in çok da dayanıklı olmadığını gördüm. Malum modüler yapısından dolayı. S7 edge biraz daha önde kalıyor sanki. Ama bu segmentte alınacak android şu an için htc 10 dur bence. Ses kamera donanım arayüz tasarım. Sony de çıkarsaydı şu xperia x serisini de görseydik .

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Tabi ki s7 edge...Lg g5 kasa tasarımı berbat modüler yapıları pek kimsenin kullanacağını düşünmüyorum ekstra para verip almazlar...Fiyatının çok çabuk düşmesi ise kullanıcılar için bence en iyi yönü...

Linuxvswindows

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
BEN HTC markalı ürünlerin şu anda alınmasının yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü HTC batmakda olan bir marka yani telefonu garntiye gönderdiğinde markanın zarar etmemesi için sorunları kullanıcının üzerine atıp
markanın olabildiğince kar yapmasını sağlamak isteyebilirler.

TheMetehan06

Asistan
Reaksiyon puanı
26
G5 daha çok S7 segmenti ile yarışabilecek bir ürün. S7 Edge çok daha üstün bir cihaz. Ha S7 mi G5 mi derseniz yine S7.

seyfoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben S7 derim gerek dizaynı gerek hızı gerekse diğer beni cezbeden özellikleri ile HTC 10'dan sonra en sevdiğim telefondur

Linuxvswindows

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hiz konusunda haklisin.Dizayn olarak ise cok guzel bir telefon HTC ONE 10 gorunusu guzel ama niyeyse benim o telefona kanim isinmadi cok garip...

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Bu ikisi arasında S7 edge daha üstün. Ama S7 edge mi HTC 10 mu diye sorsaydın kesin karar vermek güçleşirdi.