Merhaba arkadaşlar fotoğrafta görüğünüz gibi batarya kısmı şişti ve yapışkan tutuyor. Çok kötü olan pili bu yüzdenmiş demek ki. Ne yapmam lazım. Batarya değişimi düz s7 için kaç para? Veya garanti bakar mı?
Değiştirirler sonuçta pil şişmiş garantin hala vargaranti parasız değiştirir mi? Çünkü ben 100'de prizden çekip %5 gibi şarja takarım sürekli.
Ben demiştim yapacaklardır diye. Söz konusu Samsung cihazlarının daha önceki pil sorunları yüzünden çok başı ağırması olunca.Arkadaşlar teknosa ile görüştüm. Garanti belgesi ve fatura ile ücretsiz batarya değişimi yapacaklar. Garanti ilgileniyor yani. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler
Aynen öyle. Adam dedi ki s7'den ilk defa şikayet kaydı oluşturuyorum nasıl başardın dediBen demiştim yapacaklardır diye. Söz konusu Samsung cihazlarının daha önceki pil sorunları yüzünden çok başı ağırması olunca.
Rica ederiz
Aynen öyle. Adam dedi ki s7'den ilk defa şikayet kaydı oluşturuyorum nasıl başardın dedi![]()
Hahahahahaha kablosuz şarj istasyonu yollasınlar hemen konuyu sileyimTürkiyede İlksin demek.
Samsung bence sana aksesuar hediye etmeli pil sorununun daha fazla duyrulmaması için.
Peki ne kadar sürede hallediyolar çok uzun sürüyor mu servis işiArkadaşlar teknosa ile görüştüm. Garanti belgesi ve fatura ile ücretsiz batarya değişimi yapacaklar. Garanti ilgileniyor yani. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler