Samsung Galaxy S6 vs iPhone SE

koppala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?
tercih sebebinizi de belirtmeyi unutmayın, sadece android olduğu için sadece ios olduğu içinden ziyade hangi özellikler için hangi telefon tercih edilir?

Reaksiyon puanı
14
Şöyle söyleyeyim,daha açık ve her istediğini yapmamk mı yoksa sadece sana verilenlerle yetinmek
ben bu konuda android deme tarafındayım.İos da kullandım.Fakat bana daha fazla susnan bir sistem illaki kasmaları felan da olabilir
ama ben özgür bir şekil de her istediğimi kuruyorum.İstemediğimi siliyorum.İos da bu onların kararına kalıyor.Fazla bir uygulama kurdurmuyor.
İki tane cihaz mevcut S7 Edge ve note 5 ikisi de gayet performanslı ve kullanışlı bence sen de dene farkı hisset. :) uzun oldu idağre et.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Ben olsam SE alırdım s6 bence iyi bi telefon değil işlemcisi eski işlemci kaldı artık ve bataryası çok yetersiz SE nin bataryası küçük gelebilir keğıt üstünde ama s6 dan daha iyi performans sunar zaten işlemci performansını konuşmuyorum bile speed testlerde s7edgeyi tokatlıyor o ekrana o işlemci 50 beden büyük eğer boyut takıntın yoksa kesinlikle SE al artık bidaha değiltiriceğin zaman 3 sene 5 sene götürür hiç şüphesiz

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Ben olsam SE alırdım s6 bence iyi bi telefon değil işlemcisi eski işlemci kaldı artık ve bataryası çok yetersiz SE nin bataryası küçük gelebilir keğıt üstünde ama s6 dan daha iyi performans sunar zaten işlemci performansını konuşmuyorum bile speed testlerde s7edgeyi tokatlıyor o ekrana o işlemci 50 beden büyük eğer boyut takıntın yoksa kesinlikle SE al artık bidaha değiltiriceğin zaman 3 sene 5 sene götürür hiç şüphesiz
Eski dediğin bir kaç ay öncesine kadar Android'de ki en iyi işlemciydi Sd820 ve Exynos 8890 çıkana kadar.

Reaksiyon puanı
14
Apple yaptığı tek şey bu işte rakamlarla oynamak hiç bir bencmark yada farkı bir uygulamanın puanları kâle bile almayın bence hala kullanılabilir ne yani iphon SE alınca 2-3 gün mü götürecek beni.

amtcpnx305

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zte axon elite hakkında bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi alıcam da

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?
tercih sebebinizi de belirtmeyi unutmayın, sadece android olduğu için sadece ios olduğu içinden ziyade hangi özellikler için hangi telefon tercih edilir?
Birkere ekran büyüklüğü için kafadan s6 alınır

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Özelliklere göre söylüyorsak, SE kısaca berbat.

TheMetehan06

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ben olsam Npte5 alırdım yaklaşık olarak aynı fiyat.

SE ekranı küçük bir telefon. Elleriniz büyükse sıkıntı çıkarabilir. Ayrıca ön kamera canınızı çok yakar. 2000tl 16 gb olan SE'nin hafızası da arttırılabilir değil. 32gb olsa neyse, hafıza sorunu çok yaşatmaz ama arttırılabilir hafıza yokken 16 gb günümüzde yeterli değil. İşlemci bakımından ise gayet güçlü geliyor SE. iOS stabilitesi de cabası.

S6 segmentine göre fazla ısınan bir telefon. İki kamerası da SE'ye kıyasla iyi. İşlemci A9'un altında kalıyor. Ama bu kötü demek değil. Android daha özgür gibü bir laf kullanmıyorum eğer yazılımcı veya sürekli rom atan biri değilseniz. Öte yandan rahat rahat müzik, video indirilebiliyor ek program kurmanıza gerek kalmıyor. Ekranı daha büyük.

Öte yandan Note5 s6'dan daha kaliteli bir cihaz. S6 kadar Donma kasma ısınma yapmaz. 32gb hafızası arttırılamaz. Kamerası daha iyidir. S-pen büyük ayrıcalık.

Bence Note5'e yönelin :)