Samsung Galaxy S6 Edge İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Samsung Galaxy S6 Edge İncelemesi

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6 Edge inceleme için test merkezimizde. Bakalım Samsung Galaxy S6 Edge bizlere neler sunuyor? Cevabı Galaxy S6 Edge inceleme videomuzda.

Samsung Galaxy S6 Edge'i nasıl buldunuz? Beklentilerinizi karşıladı mı? Ayrıca Galaxy S6 mı Galaxy S6 Edge mi? Aradaki 500 TL'lik farkı vermeye değer mi?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
49 dk.'lık inceleme videosunu bir nefeste izledim. Bunu demeden geçemeyeceğim ; Tolga'nın anlatımına , konuya hakimiyetine ve sunumuna hayranım, bu işi gerçekten çok iyi yapıyor. :)

Bu yeni model çok güzel görünüyor. Samsung son zamanlardaki ön yargıları bu sefer kıracak sanırım.

Tabi benim bir telefon için bu kadar bütçem olsa gider Iphone 6 alırdım o ayrı mesele. :D

esTFyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung'un Galaxy serisine karşı bu güne kadar soğuk bakıyordum çünkü malzeme kalitesi beni tatmin etmiyordu plastikimsi bir telefon hissi vardı ki öyle zaten ciddi oradan plastik kullanıyorlardı fakat... Özellikle S6 Edge Curved ekran yapısı, ön arka beraber cam olması camın CGG4 olması, kenarlarda ki metal çerçeve ile Premium deneyimini fazlasıyla sunmuş. Elime alır almaz bu telefona sahip olmalıyım dedim. İşletim sistemi olarak iOS sevmeme rağmen sırf S6 Egde için Android kullanmaya razı olacağım :) tavsiye ye açık bir telefon değil tartışmasız kusursuz olmuş. Batarya 2600 mAh bu gücü karşılamıyor dogru ama masa başı işi olanlar içi bu bir sorun değil kaldı ki hadi dışarıda çok vakit geçiren biri olun aracınızda olmasın 12V adaptöründen mahrum olun çünkü aracınız olsa oda sorun değil 12V çakmak girişi sizi kurtarır yurt dışından çok güzel Power Bank getirebilirsiniz 46 TL gibi bir rakama Xiaomi 10400 mAh Power Bank ile bu telefonu %0'dan %100'e dört kere net şarj edebilirsiniz dolayısıyla kimse bana şarjı bahane etmesin. Burada Tolga Cem Küçükyılmaz'a gönderme vardır.

Bu arada neden Power Bank'ta o markayı söyledim fiyat/performans ürünü olarak gördüğüm için pilleri LG HE2 ya da HE4 tam hatırlamıyorum ama LG olduğunu biliyorum net olarak eşittir kaliteli belli bir seviyenin üzerinde piller güvenli piller uzun ömürlü piller ne olduğu beli olmayan Çin mali bir pil değil e-sigara ile uğraştığımdan pillerle aram iyidir özelikle 18650 kategorisi :)