S5 mini nasıl diyebilmişler anlamadım.
Note 4 ile karıştırdılar her halde [emoji2]
[MENTION=427941]www.[/MENTION] ye dedim yanlış anladınız [emoji3]Sorduğu iki telefon arasında dağlar kadar fark olunca şakasına öyle dedim. Yoksa tabiki iPhone ezer geçer Note 4'ü bile.![]()
[MENTION=427941]www.[/MENTION] ye dedim yanlış anladınız [emoji3]
arkadaşlar sıkıntı oldu resimlerde özür ama What The Tell s5 mini diyosun
birisi510 amacım yeni bi phone alcam fakat hangisi karar veremedim android mi ios mu ona karar veremedim işletim sistemine bakarım ben blogumda sordum 65.158 oy var 32580 kişi (%51) iphone 6 plus diye 32578 kişi (%49) samsung s5 mini dedi %2 lik fark beni yatırmadı 3 sitede daha sordum 1. sitede %8 lik farkla s5 mini önde 2. sitede %18 lik farkla iphone 6 plus dedi 3. sitede %4 lük farkla s5 mini bu site son şey en çok söylenen phone u alcam işletim sistemi+telefon özellikleri ni dikkate alarak verin lütfen
biri büküyor biri bükülmüyor segmentleri çok farklı :dirol:
blogumda sordum 65.158 oy var 32580 kişi (%51) iphone 6 plus diye 32578 kişi (%49) samsung s5 mini dedi %2 lik fark beni yatırmadı 3 sitede daha sordum 1. sitede %8 lik farkla s5 mini önde 2. sitede %18 lik farkla iphone 6 plus dedi 3. sitede %4 lük farkla s5 mini
2. site dediğin site hariç diğerlerine bi daha girmemeni öneririm
iphone 6+ demişsin bi de, iphone 6 desen hadi diyeceğim ki çok büyük ekran istemiyor o yüzden s5 mini demiş, işte o zaman z3 compact derdim
iphone 6'ya androidde rakip bakıyorsan z3 compact
iphone 6 plusa androidde rakip bakıyorsan M8,Z3,G3 den biri
G3 bence o kadarda iyi değil?
G2de aşırı ısınınca oyunlarda kendini soğutmak için çekirdek hızlarınımı düşürüyordu yoksa çekirdeklerimi kapatıyordu tam hatırlamıyorumda buda performans ve fps kaybına yol açıyordu, aynısı g3'de varsa bence hiç araya sokmamak lazım.
6 ve 6+ ile m8 z3 z3c çok rahat yarışır ekranlara takılmıyorsak.
Benim için jb çok önemli telefondan bile hemen hemen çok önemli çünkü hem kullanımı kolaylaştırıyor hemde telefonu çok değişik bir şeye çeviriyor.
Eğer sadece telefon için param olsaydı iphone alırdım ama hem tablet hemde telefon için param olsaydı mutlaka Z3 veya Z3c alırdım bide yeni çıkar ipad air alırdım parmak izi okuyuculu olan.
Sonuçta büküldü mü büküldü ben sonuca bakarım m8 neden bükülmüyor ? İkiside alüminyum demekki alüminyum malzeme kullanmakla ios koymakla bitmiyor bu işler mühendislikte lazım aynı zamandaSizden böyle yorum beklemezdim oysa telefonları en çok araştıran kişilerden birisiniz bükülmenin malzeme kalitesinden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor, samsung'un malzemesini kullanmış olsaydı atlayıp kırılıcaktı. Bükülmesi çok daha iyi ve cepte dururken yada normal kullanımda bükülen bir şey değil bunlar sizlerin abartmaları sayesinde böyle gözüküyor zaten bükülme olsa direk değişim yaparlar, illa kötüleyeceksin ya ama sony dediğin zaman telefonların tanrısı.
Sonuçta büküldü mü büküldü ben sonuca bakarım m8 neden bükülmüyor ? İkiside alüminyum demekki alüminyum malzeme kullanmakla ios koymakla bitmiyor bu işler mühendislikte lazım aynı zamanda
Ayrıca burada konu Sony veya bir başka marka değil fakat konuyu siz başka yere çekiyorsunuz öte yandan samsungta çerçevelerde metal görünümlü boya kullandığı için boyalar zaman içerisinde atabiliyor tabi bunu yazsaydım sesiniz çıkmazdı ama iphone un üretim hatasını söyleyince nedense tutumunuz değişiyor kısacası kendiniz bu kadar fanboyluk yapıyorken bir başkasına sony htc lg vs vs yorumları yapmanız bir o kadar lüzumsuz (hele ki sony nin burada hiç lafı geçmiyorken) insanın arada dönüp kendisine bakması gerekiyor :dirol:
Dostum ben iPhone 6dan HTC M8'e geçiş yaptım çok memnunum valla tasarım yönünden olsun stabilite yönünden olsun telefon bi kere elinin içine oturuyor iPhone 6da elinden yağ gibi akıyor iPhone 6da kılıf gerektirirken HTC M8'i kılıfsız kullanıyorum ve çok rahatımTamam.
Şu forumda tartışmaya gireceğim son kişisiniz zaten aldığınız 2 sayfa cezanın %99u tartışmanızdan kaynaklı ve neyden dolayı ceza aldığınızıda çok iyi biliyoruz şu forumda banada fanboy dedin ya sana helal olsun.
Ben fanboy olsam bile burdaki görevim gereği herkese en doğuru yolu göstermek sen şimdi diyorsun yok bükülüyor falanda eline bile almamışsındır belki iphone 6 ve 6+ anca sağdan soldan abartı söylentileri duymuşsundur.
Ben aldım elime kullandım hafif yamultmaya çalıştım bir sorun olmuyor.
Htc neden yamulmuyor demişsin htcnin tasarımı ile iphone birmi? iphone'nun ön ve arka tarafı duvar gibi büktünmü yamulucaktır elbette, ama G3 gibi M8 gibi tasarıma sahip cihazların arka tarafları oval geliyor bükülmelerini zorlaştırıyor bunun konu ile alakası yok.
Ve bana bir daha fanboy demeyin en sinir olduğum kelimedir ben burda zevkine modaratörlük yapmıyorum hayal edemeyeceğin kadar teknoloji hakkında nerdeyse bilgisi sıfır zar zor bütçeyi denkleştirip hevesle telefon alan veya almak isteyen insanlar var çoğuda forumlara başvurmadan sadece reklamlarda ki özelliklere aldanıp alıyorlar sonra bin pişman oluyorlar benim görevim insanlara yardımcı olmak, sen bana fanboy diyerek insanları yanlış yönlendirdiğimi ima ediyorsun ve ben bunu hakaret olarak kabul ediyorum lütfen laflarınıza dikkat edin.
Dostum ben iPhone 6dan HTC M8'e geçiş yaptım çok memnunum valla tasarım yönünden olsun stabilite yönünden olsun telefon bi kere elinin içine oturuyor iPhone 6da elinden yağ gibi akıyor iPhone 6da kılıf gerektirirken HTC M8'i kılıfsız kullanıyorum ve çok rahatım
Cepte yamuluyor diyen olmadı öte yandan cezalar vs sizi değil üyeyi bağlar kaldı ki telefon konusunda da otorite değilsiniz kendinizi bu kadar büyütmeyin
Sizden tavsiye isteyen üyeler olabilir fakat benden de düzinelerce tavsiye isteyen oluyor
g2 kullandığınız zamanki hallerinizi de iyi biliyoruz forumda eskiler bilirler burada kimse kimseyi kandırmasın
Öte yandan sizde benim her beğenmediğiniz yorumumun arkasına yok sonyde böyle sonyde şöyle diyemezsiniz siz ilk önce kendinize yazdıklarınızı gözden geçirip sonra gelip burada ahkam kesin ''fanboy'' denilmesinden hoşlanmıyormuş bende konunun Sony , Lg , Htc vs değilken konunun saptırılıpta başka yerlere çekilmesinden hoşlanmıyorum bükülme sorunundan da birçok kullanıcı Apple a şikayette bulundu ve mağdur olanda bir o kadar kullanıcı var elime alıp kullanma konusuna gelince bunu siz bilemezsiniz o yüzden bilmediğiniz konularda eminmiş gibi görünüp benim hakkımda kesin yorum yapamazsınız
Burada 10 paragraf yazı yazıp show yapmak sizin haklı olduğunuzu göstermez veya nickininizin altında da ''moderatör'' yazması
Burası bi forum ve forum kuralları çerçevesinde istediğim yorumu yapabilirim sırf siz Apple ürünü kullanıyorsunuz ve bu firma hakkında olumsuz yorum yapılmasını kaldıramıyorsunuz diye üyelerin burada özgürce fikirlerini paylaşmasını engelleyemezsiniz.
s5 mini ile iphone 6+ arasında kalıp s5 mini alanının aklına şaşarım zaten NET :devil2: