Samsung Galaxy S5 bomba gibi geliyor

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
samsung_galaxy_s5_bomba_gibi_geliyor13821195580_h1085935.jpg

[h=2]Geçtiğimiz günlerde Ocak ayında lanse edilmesi beklenen Samsung Galaxy S5 için, 64bit işlemci, parmak izi okuyucu sensör ve alüminyum tasarımlı olarak geleceği gündeme gelmişti.[/h]
Şimdi ise telefonun, suya ve toza karşı dayanıklı olacağı bilgileri geldi! Sony'nin geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Xperia Z ile başlayan su geçirmez telefon macerasına katılacak olan Samsung, diğer akıllı telefon üreticileri ile benzer stratejiler uygulamayı planlıyor olabilir. Suya ve toza karşı dayanıklı olan tek Galaxy modeli şu an Galaxy S4 Active.
Kore merkezli ET'nin yaptığı habere göre Galaxy S5, suya, çamura ve toza karşı dayanıklı yani IP67 sertifikasına sahip olacak.
Yeni amiral gemilerini sunduğu Galaxy S ailesi ile ön plana çıkan Samsung, öte yandan akıllı telefonlar için Galaxy F adlı 2014 serisi başlatacağı gündeme gelmişti.

Kaynak

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Samsung un bir anda böyle bir köklü değişimi hem de S ailesine yapacağını zannetmiyorum

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
bence belli olmaz samsugun en çok eleştrildigi yerler 1 tasarım 2 malzeme kalitesi 3 arayüzün çok ram yemesi bunları s5 de düzeltirler diye umuyorum.

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu yorumuma ''fanboyluk'' diyebilirsiniz fakat ben böyle şeylere takıntılı biri değilimdir.

Yorumuma gelince ne kadar büyük köklü değişiklikler olursa olsun Samsung ürünlerindeki değişiklikleri çoğu zaman Apple'dan alıyor. Parmak izi sensörü ve 64 bitlik işlemci bence bu yüzden s5 te olabilir. Ama tabii bir tahmin sadece olursada tadından yenmez o başka :)

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence bu haberler boş ileride telefonlar kalkacak yerini akıllı gözlükler alacak bknz. Google Glass

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S4 gibi olmasında,gerisini boşverin...
(S4'ün;kamera,ekran ve yazılım desteğinden başka adam gibi hiçbir özelliği yok.)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ya anlamıyorum madem samsung şöyle böyle niye en çok teli o satıyor piyasa lideri htc niye battı batacak htc one s4 ten iyi değil mi onu alın samsung batsın
üstte yazmış biri bi daha asla diye s5 çıksın nasıl koşa koşa gidip alırsın

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Önce çıksın sonra kavgata devam edersiniz :P

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya anlamıyorum madem samsung şöyle böyle niye en çok teli o satıyor piyasa lideri htc niye battı batacak htc one s4 ten iyi değil mi onu alın samsung batsın
reklam ve pazarlama işini samsung ve apple daha iyi yapıyor oyüzden htc bu durumda

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
böyle birşey olursa kesinlikle sony bırakrım xperia z aldım 3 tane güncelleme 4.3 gelcek gelmıcek kimse bişey demiyo
++ kasmalar mevut arayuzude sevmıyorum

brhnsfrn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsungun tek eevdigim yani plastik kasasi. Bana kizacaksiniz ama ben plastik kasalari daha cok seviyorum bide cikarilabilir batarya. Tak cikar kendine gelir :)

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Xaomi mi3 ciktiktan sonra butun telefon firmalarinin kendilerine ceki duzen vermekten baska careleri yok. Samsung Galaxy s3 umu sattim, nexus 5 i bekliyorum. Pil 2300 mah ise onu da almam. Bu samsung hep ayni, bir kac kucuk degisiklik yapiyor, sonra sur piyasaya. Xaomi 250-300 dolara snapdragon 800 ve krait 400 lu telefon cikarabiliyorsa, diger firmalarin daha fazlasini yapmaktan baska careleri yok.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Samsung neden mi satıyor cevabı çok açık 1.En çok kaçak olarak samsung bulunur vergiden kaçmak isteyen herkes kaçak alıyor bizim burda herkes kaçak kullanıyor mesela burda kaçak s4 1100lira taş çatlasın 2.Adamlar bazı parçalarını kendi üretiyo buda daha az maliyet demek istediği zaman fiyatı aşağı çekiyor.Babamın bahçesi misali.3.reklam va pazarlama çok iyi 100 kez çıkar reklamlarda 4.ürünlerinin arkasında dururlar bakın mesela s4 4.3 güncellemrsi aldı.5.plastik ne kadar eleştirilsede seviliyor pilin değişebiliyorbolması bide kapağın değişmesi durumu kurtarıyor.6.her kitleye hitap ediyor bakıyorum herkesin elinde samsung her bütçeye göre telefonu var bide kqçakları daha da hesaplı olunca siz düşünün artık.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Samsung önce stratejisini değiştirmeli ayrı işlemci, sim kilit gibi politikaları bırakmalı zaten tek tip işlemci sunduğunda sim kilit uygulamasına gerek bile kalmayacak

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
başka ne arıyosun merak ettim :) ?

Ne arıyorum biliyor musun ?
Tek bir özellik:Kağıttaki gibi,yani doğru düzgün,adam gibi olmasını.
S4 keşke donanımındaki göründüğü gibi güçlü,üstün performanslı,özellikleriyle herkesi kendine hayran bırakan olsaydı.Bare yüzde 75-80 öyle olsaydı.Ama malesef öyle olamadı.Yüzde 60-70 öyle olabildi en fazla.Kamerası,ekranı ve yazılım desteğine birşey diyemem.Hakkını yiyemem telefonunun o konularda.Ama diğer konularda malesef başarısız oldu.Kullanıcılarının ve düşünürlerinin bir kısmını hüsrana uğrattı.Tabi uğramayanlarda oldu.İşte o uğramayanlarda bu saydığım üç özellik sayesinde uğramadı.Bide o üç özelliğin yanında,marketteki çoğu uygulamayı çalıştırdığı için,optimize sorunu olmadığı için ve internetinin (tam olarak olmasada) çok hızlı olduğu için uğramadı.Diğer konularda ise hüsrana uğradılar.Baştada performans ve stabilite konusunda.

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;OVE1OcfB1E4]http://www.youtube.com/watch?v=OVE1OcfB1E4[/video]

Reaksiyon puanı
10,315

sevdim bu yorumu, doğru tespit...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Millet takmış kasaya. Sanki Alüminyum kasa çizilmiyor. :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
samsung tan böyle birşey hayatta beklemem :) adamlar bi kere alışmış plastik kasaya :laugh:

ama eğer bin tane dandik model çıkaracağına bir tane adam gibi çıkarırsa çok iyi olur. belki Sony'e özenmeye başlamıştır :mrgreen:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bu dedikoduların sonu yok . S4 - Note3 de alüminyum olacaktı . Ne diyelim inşallah samsung bizi şaşırtır :)

Reaksiyon puanı
10,315
Ne arıyorum biliyor musun ?
Tek bir özellik:Kağıttaki gibi,yani doğru düzgün,adam gibi olmasını.
S4 keşke donanımındaki göründüğü gibi güçlü,üstün performanslı,özellikleriyle herkesi kendine hayran bırakan olsaydı.Bare yüzde 75-80 öyle olsaydı.Ama malesef öyle olamadı.Yüzde 60-70 öyle olabildi en fazla.Kamerası,ekranı ve yazılım desteğine birşey diyemem.Hakkını yiyemem telefonunun o konularda.Ama diğer konularda malesef başarısız oldu.Kullanıcılarının ve düşünürlerinin bir kısmını hüsrana uğrattı.Tabi uğramayanlarda oldu.İşte o uğramayanlarda bu saydığım üç özellik sayesinde uğramadı.Bide o üç özelliğin yanında,marketteki çoğu uygulamayı çalıştırdığı için,optimize sorunu olmadığı için ve internetinin (tam olarak olmasada) çok hızlı olduğu için uğramadı.Diğer konularda ise hüsrana uğradılar.Baştada performans ve stabilite konusunda.

birader sen süleyman demirel'den siyaset öğrenmiş olmalısın, iki saat konuşur, bütün sözleri bir incirin çekirdeğini doldurmazdı. daha doğrusu sorulan soruların yapılan ithamların hiçbirine cevap vermeksizin kapatırdı konuyu.

şimdi sana, "daha ne istiyorsun ki?" diye soran arkadaşa verdiğin cevabı okuyunca bunu hatırladım. ve bu sitede bunca yorum içinde bu kadar boş bir yorum görmedim. yanlış anlama, bu yazdıklarımın şu veya bu markanın iyiliyi-kötülüğü meselesi ile ilgisi yok.

özetle, mesele içerik meselesi, somut şeyler söylemelisin... ki, anlayabilelim seni. :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu dedikoduların sonu yok . S4 - Note3 de alüminyum olacaktı . Ne diyelim inşallah samsung bizi şaşırtır :)

Şaşırtsada şaşırtmasada S5 her S de olduğu gibi satış rekorları kıracak ama şaşırtırsa dahada çok satacak

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şaşırtsada şaşırtmasada S5 her S de olduğu gibi satış rekorları kıracak ama şaşırtırsa dahada çok satacak

Bu sefer çok satacağını sanmıyorum. :devil: Alanları yarısı şikayetçi S III, S IV'den. :D Ama belki yine saçma sapan reklamlarla rekor kırabilir.