Samsung Galaxy S4 kendi kendine kapanma sorunu

S

SDN Okuruz

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar bendede s4 var, bugün yeni batarya aldim ama yaşadığım kapanma sorunu gitmedi, kendi kendine ekrani kitleniyor ve kapanıyor, android 5.0.1 varken oluyordu stock rom kurdum halanoluyorm
 
X

xxduruxx

SDN Okuru
merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum ama benim telefonum huawei ascend g610.başka başlık bulamadığım için buraya yazıyorum.bu sorun 1 gündür oluyor. ekranı kilitdeğimde telefon kapanıyor. en son facebook lite ve Spotify'ın internetten premium versiyonunu indirdim apk olarak.ama site dandik durmuyordu hatta sanırım populer bir siteydi ama adını unuttum. ondan önce yaşamıyodum ki telefonumda fazla bişi yok. bunlar dışında 2 oyun ve 3 fotoğraf uygulaması var birde instagram için bir uygulama ve müzik indirme uygulaması. geri kalanı herkesin bildiği sosyal ağlar ve mesajlaşma uygulamaları. sizce neden oluyor ve nasıl çözebilirim?
 
S

SDN Okuru1903

SDN Okuru
ıyı gunler, yaklasık 1 seneden fazla s4 kullanıyorum telefonum 1 ay once kendı kendıne kapandı s4 yazısı cıkıyor ve ardından tekrar kapanıyor ve tekrar s4 yazısı cıkıyordu 1 saat kadar oyle oldu kapattım daha sonra tekrar actım ve sorun ortadan gıtmıstı. dun telefon kendı kendıne tekrar kapandı ve bu sefer hıc acılmadı sureklı s4 yazısı cıkıyor bı kere acıldı daha sonra telefon kendı kendıne kapatma tusuna basıyor ve ekranı kılıtlıyor bu surecte telefonun kamera bolumu cok fazla ısındı bende kapattım telefonu, resetlemek ıcın kapattım telefonu fakat resetlenmıyor telefon sureklı s4 yazısı cıkıyor bı ara resetleme ekranı geldı ama sonra tekrar kapandı 1 gundur boyle garantıye gondermeyı dusunuyorum ben, sızde ne yapmam gerek yardımcı olabılırmısınız?

Telefonun güncelleme yüklerken şarzı bitmiş bu durumda şarz almaz şarzı olmadığı için güncelleme de yapamaz çözüm;
Telefonu şarza tak
Ses kısma+home(alt orta tuş)+kapatma tuşuna sürekli basılı tut bir ekran çıkıcak orda ses yükseltme tuşuna baş download ekranı gelince bırak teli kendi haline muhtemelen düzelecektir sorunun...
 

mustozbal

Öğrenci
Katılım
27 Aralık 2015
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ben bu sorunu daha once arastirdigimda soyle bir sey ile karsilasmistim. Telefonun batarya ile ilgili olan cache dosyasinda bir sorun oldugundan dolayi telefon %14-20 gibiyken kendisini kapatiryor. Nedeni ise Cache dosyasindaki degerin bozulmasi. Telefon aslinda tam dolmadan Cache dosyasindaki deger %100 gosteriyor ve telefon bataryasi %15-20 gibi gosterirken aslinda fiziksel olarak telefon bataryasi bitmis oldugundan kendini kapatiyor. Bu sorunu cozmek icin onerilen yol telefon ise telefonu root yapmak ve sonrada cahce dosyasini silmek. Boylece telefon tekrar fiziksel batarya degerini okuyarak yeni bir cache dosyasi olusturacak. Telefonu formatlamak aslinda o cache dosyasini da silmek anlamina geliyor belkide bu yuzde sorunu ortadan kaldiriyordur. Ama saniyorum ki o cahce dosyasi batarya degerini olcmesi nedeniyle ve format atabilmek icin telefon bataryasininm belirli bir % degerinde olmasi gerektigi icin format esnasinda silinmedigini dusunuyorum. Uzman olan arkadaslar var ise veya boyle birseyi denemis olan var ise deneyimlerinden faydalanmak isterim. Cunku su an ayni sorun bende de mevcut.
 

umut erdem

Profesör
Katılım
26 Eylül 2015
Mesajlar
1,452
Reaksiyon puanı
3
Puanları
218
Galaxy S4 kullanıcılarının bazılarında telefonun kendi kendine kapanması gibi bir sorunu var.Peki bu durumda ne yapılmalı?
Samsung’un amiral gemisi Galaxy S4 kullancılarının bazıları telefonlarının kendi kendine kapanıp açıldığını ya da kapanıp öylece kaldığını söylüyorlar. Bu ve bunun gibi sorunlar yaşayan kullanıcılara sorunu çözmeleri için birkaç önerim var.

samsung-galaxy-s41363342968.jpg



Bu sorunun kaynağı yüksek bir ihtimalle indirdiğiniz uygulamalardan kaynaklanıyor olabilir. Bazı gereksiz ve dandik diyebileceğimiz uygulamalar telefonunuza bu tarz problemler çıkartabiliyor.
Peki bunun çözümü nedir ? Öncelikle bu uygulamanın ne olduğunu bulabilirseniz sadece onu silin ve düzelip düzelmediğine bakın. Düzelmezse Fabrika Ayarları’na döndürerek bu yazılımdan kurtulabilirsiniz.Tabi telefona sürekli fabrika ayarlarına döndürmenizi tavsiye etmiyorum.
Format kesin cozumdur diye dusunuyor
 
M

-metallica-

SDN Okuru
telefonu hergün fabrika ayarına getirmek zarar vermez hatta günde 3-5-10 kere yapsan da bişey olmaz sadece yanlış rom atarsan kızarır ki onu bile yapmak deveye hendek atlatmaktan zor korkunun ecele faydası yok.
 

Salihşahin

Öğrenci
Katılım
21 Temmuz 2018
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
26
Son düzenleme:
Üst