Samsung Galaxy S4 kendi kendine kapanma sorunu

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Galaxy S4 kullanıcılarının bazılarında telefonun kendi kendine kapanması gibi bir sorunu var.Peki bu durumda ne yapılmalı?
Samsung’un amiral gemisi Galaxy S4 kullancılarının bazıları telefonlarının kendi kendine kapanıp açıldığını ya da kapanıp öylece kaldığını söylüyorlar. Bu ve bunun gibi sorunlar yaşayan kullanıcılara sorunu çözmeleri için birkaç önerim var.

samsung-galaxy-s41363342968.jpg

Bu sorunun kaynağı yüksek bir ihtimalle indirdiğiniz uygulamalardan kaynaklanıyor olabilir. Bazı gereksiz ve dandik diyebileceğimiz uygulamalar telefonunuza bu tarz problemler çıkartabiliyor.
Peki bunun çözümü nedir ? Öncelikle bu uygulamanın ne olduğunu bulabilirseniz sadece onu silin ve düzelip düzelmediğine bakın. Düzelmezse Fabrika Ayarları’na döndürerek bu yazılımdan kurtulabilirsiniz.Tabi telefona sürekli fabrika ayarlarına döndürmenizi tavsiye etmiyorum.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
S4 zoom var bir dönem çok yaşıyordum bu sorunu, tablet alınca ıvır zıvır uygulamaların hepsini kaldırdım ve uzun zamandır bu sorunu yaşamıyorum. Konunun haklılık payı olabilir.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bende az sayıda uygulama var. Geçen hafta 4 günlüğüne Karadeniz'e gezmeye gitmiştik. Bu süre zarfında çok sayıda fotoğraf ve video çekiyordum. 2 kere kapandı ve 5 dk sonra açıldı. Donanımı bu şekilde fazla zorlayınca da bu sorun oluyor sanırım.

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S4 zoom var bir dönem çok yaşıyordum bu sorunu, tablet alınca ıvır zıvır uygulamaların hepsini kaldırdım ve uzun zamandır bu sorunu yaşamıyorum. Konunun haklılık payı olabilir.

Bende az sayıda uygulama var. Geçen hafta 4 günlüğüne Karadeniz'e gezmeye gitmiştik. Bu süre zarfında çok sayıda fotoğraf ve video çekiyordum. 2 kere kapandı ve 5 dk sonra açıldı. Donanımı bu şekilde fazla zorlayınca da bu sorun oluyor sanırım.

Sorunun tam olarak neden kaynaklandıgını bilmiyorum.Açık söylemek gerekirse sorunun kaynagını çözmek gibi bir şansım olmadı.Sadece bir arkadaşımın bu sorundan bana gösterdiği telefona bakarak bu uygulamalardan kaynaklandıgını düşünerek kaldırdım ve sorun düzeldi.Aynı sorunu yaşayanlar için konu açarak SDN takipçilerine yardımcı olmak istedim.

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sorunlar galaxy ace`de oluyodu.Telefonu sifirladim duzeldi eninde-sonunda:thumbup1:

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu sorunlar galaxy ace`de oluyodu.Telefonu sifirladim duzeldi eninde-sonunda:thumbup1:

Evet.Aslında sıfırlamadan önce yapılması gerekenleri yapmak en mantıklı.Yapılması gerekenleri yaptıktan sonra sorun hala devam ediyorsa en son ihtimal sıfırlamak mantıklı olan.Tabi uğraşmamak içni direk sıfırlamakta iyi birşeydir.Zaten bir telefoncuya götürsende onunda yapacağı bu olacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıyı aksamlar telefonumu yenı aldım ve devamlı kapanıyo kendılıgınden neden acaba

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ıyı aksamlar telefonumu yenı aldım ve devamlı kapanıyo kendılıgınden neden acaba

Telefon modelini yazmamışsınız.Fakat s4 altına yorum attıgınza göre s4 olarak varsayarak sorunu çözelim.Öncelikle yukarıdaki çözümleri denediğinizi düşünüyorum.Eğer yukarıdaki çözümler etki etmediyse telefonunuz donanımından kaynaklı bir problem olabilir.Telefonunuz yeni dediniz.Aldıgınız yere bir götürün ve sorunu bildirinin.Burdan cihazı görmeden net birşey söylemek çok zor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3g ayarı ile ilgili. aynı sorunu uzun zamandır yaşıyordum. hattımın imterneti kapattırmıştım, açtırdığım anda sorun ortadan kalktı. 1 aydır hiç kesilmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunu yaşıyorum kardeşimin de s4ü var onun bataryasıylada denedik ama düzelmiyor. yapabileceğim başka bir şey var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende galaxy s4 var ve bu sorun annemde sürekli oluyordu format atlıdı düzeldi. Dün akşam bu sorun bende oldu elli kere kendisi acılıyo kapanıyo arkasına baktıgımda adaptör dişlerinin üzerindeki giri yer biraz cıkmış gibi duruyodu bastırdım ve düzeldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam ben galaxys4 telefona telefon dinleme proğramı satın alıp yüklemiştim 2 kez telefon kapandı ayarları fabrika yaarına döndürüp proğramı sildim fakat uzun süreli satın aldığım için, bu proğramı kullanmaya devam etmek istiyorum ama yine aynı şey başıma gelir diye endişelendiğimden kullanamıyorum, söz konusu proğramdan dolayı virüs bulaşmış olma ihtimali, yada kapanma sebebi bu proğram olabilir mi çift hatlı kullanılmakta adı geçen telefon. yardımınızı bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaklaşık 1 ay önce galaxy s4 aldım önce telefonumda resim çekinirken ekran kararıyor sonrada kendiliğinden kapanıyordu sonra bide clean master uygulamasını yükledim ondan sonra gerçekten hızlandı sorunlar gitti ama 1 hafta sonra tekrar büyük sorunlar oluştu sorunlar bitmiyor yüklü olanlar sadece sosyal medya siteleri fakat artık bembeyaz ekran çıkıp telefon kendini tamamen kapatıp açıyor sistem u yanıt vermiyor diyor daha sonra tekrar kapanıyor arkadaşlar neolur yardım edin Allah rızası için lütfen.. Nedeni ne

S

SDN Okuru

SDN Okuru
garantisi varsa gönder yoksa yeni s4 android kitkat var ona güncelleyebilirsin telefondan güncelleyemiyorsan odin programı sayesinde güncelleyebilirsin nasıl yapacağım diyorsan GOOGLE amcaya sor o anlatır .. ALLAH (c.c) yardımcın olsun şimdiden ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a arkadaşlar bnde s4 mini var da şarjı 25- 30 vs bu civarlarda kndini kapatıyor ve bir süre açılmıyor açtığımda şarjı sıfırlanmış oluyor yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürlerr.:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
s.a arkadaşlar bnde s4 mini var da şarjı 25- 30 vs bu civarlarda kndini kapatıyor ve bir süre açılmıyor açtığımda şarjı sıfırlanmış oluyor yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürlerr.:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Sorun bataryada olabilir hemen hemen aynı sorunu yaşayan iphone kullanıcısı servise yollamış batarya değişiminden sonra sorun ortadan kalkmış.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ne kötü bi telefon açılıp kapanıyor format bile atılmıyor ne yapacağım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
retrica candy crush açıyorum bir iki saniye donup kapanıyor uygulama

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum kapanınca açılmıyor? oylece kalıyor ne yapmalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
baska forumlarda ortak sorunlardan bırı GSM operatoru. bende de aynı sorun var. okudugum forumlardan haklılık payı cıkarddım kendıme. ve Avea kullanıyordum ve hıc sorun yasamadım. Taa ki 3 hafta once VODAFONE gectım. Sonrasında da sureklı andoroıd telefonun kapanıyordu yerlı-yersız sekılde.. sanırım
1- Vırus olabılır
2- GSM operatorunuzun Sım kartı ( 32 yada 128 olmamalı. En ıdealı 64 olması)
not: batarya degısımı ya da bu sekılde yapılan degısımlerde hıc bır kullanıcı sorununu çozememıs sımdıye kadar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mrb s4 9505 kullanıyorum android 4.4.2 tlf wifi donuyorr idi telefonuna götürdüm reboot mu root mu attı wifi düzeldi ama tlf kendiliğinden kapanip aciliyor ne yapmam gerek
ve tlf eski yazılımı nasıl alabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıyı gunler, yaklasık 1 seneden fazla s4 kullanıyorum telefonum 1 ay once kendı kendıne kapandı s4 yazısı cıkıyor ve ardından tekrar kapanıyor ve tekrar s4 yazısı cıkıyordu 1 saat kadar oyle oldu kapattım daha sonra tekrar actım ve sorun ortadan gıtmıstı. dun telefon kendı kendıne tekrar kapandı ve bu sefer hıc acılmadı sureklı s4 yazısı cıkıyor bı kere acıldı daha sonra telefon kendı kendıne kapatma tusuna basıyor ve ekranı kılıtlıyor bu surecte telefonun kamera bolumu cok fazla ısındı bende kapattım telefonu, resetlemek ıcın kapattım telefonu fakat resetlenmıyor telefon sureklı s4 yazısı cıkıyor bı ara resetleme ekranı geldı ama sonra tekrar kapandı 1 gundur boyle garantıye gondermeyı dusunuyorum ben, sızde ne yapmam gerek yardımcı olabılırmısınız?

XBERKEX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bende de aynı problem oluyordu kendi kendine bir anda telefonum kapanıyor samsung galaxy s4 yazısı ekranda yanıp yanıp sönüyor telefonum açılmıyordu. Telefonu ısrarla servise götürmedim nedenini araştırmaya başladım bir çok yüklediğim programı sildim belki bunlardan kaynaklı ola bilir diye bir kaç gün düzgün gitti sonra yine aynı problem ara ara olmaya başladı telefonun açma kapama butonuna uzun süre basıp açıp kullanıyordum. sonra sd kart aklıma geldi çünkü bir kaç resim dosyasını silmişti kartı boşalttım yeniden biçimlendirdim şimdi telefonda o problem kalmadı halen test ediyorum bugün 5.gün problem yok 1 ay sonunda buraya yazacağım bir problem olup olmadığını büyük ihtimal sd kart tan dolayı bu problemi yaşadım test bitsin bilgilendireceğim. Şu anda sorunsuz çalışıyor.

efe_1992

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben de yaklaşık 1,5 senedir s4 kullanıcısıyım. Androidin klasik kasma sorunundan başka bir sorunla karşılaşmadım. Format attım. Az uygulama yükledim ve düzeldi kasma problemi. Şimdi de batarya problemi çıktı. Telefon %20den aşağı düştüğünde birden kapanıyor ve açılıp %0 gösteriyor. Tekrar kendini kapatıyor açılıyor %0. Bu olay kendi şarjı bitene kadar devam ediyor. Bataryada şişme vardı bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Telefonu aldığımda s4 bataryalarında üretim hatası olduğunu biyerlerde okumuştum. 2 senesi dolmadan servise götürüp değiştirmeyi düşünüyorum. Ücretsiz değişim yapıyorlar sanırım.
Diğer sorunum ise biraz benden kaynaklı olabilir ama ana ekran tuşu basarken çıtırdamaya başladı ve artık iphonedaki gibi sanal ekran tuşu (EasyTouch) kullanıyorum. Servise gittiğimde onu da değiştirteceğim inşaallah. Allah samsung müşterilerine sabır, şirkete de akıl versin..!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bn s4 mini ile retrica dan foto cekiniodum, sonra ekran birden kapandı. Şarj mi bitti ddm şarja tktm açılmadı. Sonra buraya baktım virüs olabilir dediniz, ama bende ek olarak facebook, youtube ve bir iki oyun daha vardı sadece. O oyunlar tabletimde de vardı ve tabletime hiç bir şey olmamıştı. Yani oyunlardan da gelmemiştir ama açılmıyor şu anda ne yapabilirim yardım edin?? :( :(:(:(:confused1::confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun kendi kendine kapanıp açılmasının sebebi açıp kapattığımız düğmenin bozuk olmasıdır

XBERKEX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonumun kendi kendine kapanıp açılması sorunu açma kapa düğmesinin arızalı olmasıdır. Kamu oyuna önemle duyurulur . Yani ne uygulamalardan nede sd karttan kaynaklanmıyor. Bilginize