Samsung Galaxy S4 İMEİ Program..

Gamlingking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben yurtdışından galaxy s4 getirttim 2 hafta önce.. Telefonu bir gün falan kullandım sonra imei çaktırmam gerekiyormuş.Pasaporta işletmek daha pahalı olduğu için başka bi yoldan ;) imei çaktırdım ama içim rahat etmedi keşke resmi olarak yaptırsaydım dedim ve ayrıca telefon yeni açılıyormuş gibi geldi ama indirilenler bölümünde cewe smartphoto build hrs hotels kauf da my taxi gibi saçma uygulamalar geldi benim canım daha çok sıkıldı ben telefonuma müdahaleden hiç hoşlanmam. Bu programları silsem zararı olur mu ya da benim durumumda olan başka arkadaş var mı bilgilendirirsenin çok mutlu olucam :) PLEASEEE

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
O telefona ne güncelleme atabilirsin ne de format atabilirsin geçmiş olsun..

Gamlingking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tanıdık bi telefoncu yapmıştı benim işimi, güncelleme atabileceğimi söyledi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 e hiç bir sekilde atılmıyor arkadaşlar boşa telefonunuzla oynatmayın pasaport bulmaya calısın.

aykutyaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benimde SAMSUNG GALAXY S4 TELEFONUM VAR BENDE İME ATTIRDIM TELEFONUMA TELEFONDADA BİR SIKINTI YOK MAŞALLAH TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOR..2 HAFTADAN FAZLA OLDU IMEI ATTIRALI TELEFONUMA..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Kardeş odinle güncelleme yapabilirsin Rom indirerek bilmediğin konularda sorabilirsin ımei kaydı filan uçmuyor ayrıca yurtdışı cihazlarda EFS yedeği alırsın root explorer programı ile

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bi sorun olmaz arkadaşım. sen sıkıntı yapma. güncelleme konusunda odinle kurarsın güncel romu. istemediğin proğramlarıda root yaparak silebilirsin ben gibi.