Samsung Galaxy S4 Active önerir misiniz ?

m.can01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Samsung galaxy s4 active almayı düşünüyorum, haziranın sonu temmuzun başında bursluluk param elime geçecek önerir misiniz ?
Samsung Galaxy S4 Active Turuncu Turuncu | hızlıal.com Bu site güvenli mi ,buradan alabilir miyim ? (Güvenli derken ürünün kırık, bozuk, kullanılmış olma, garanti vs. yani )
Başka güvenilir site önerir misiniz ?

Hangman35

Asistan
Reaksiyon puanı
3
uzun süredir kullandıgım bi telefon, donma kasma gibi sorunları yok, bazen ısınma yapabiliyor. Şarjı aktif kullanımda 1 gün rahat gidiyor.Tek kötü tarafı telefon su geçirmemesi için tek parça yapılması. Ekranı kırar isen telefon parası kadar ekran değişim isteniyor. Yerine yeni telefon veriyorlar. İç piyasada ekranını bulma sansın yok, bulsan da tek parca kalamayacagından su gecirmeme özelligi gidiyor.

memo8807

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9 aydır kullandığım telefon, performans acısından hiçbir sıkıntsı yok bu konuda kafanda sıkıntı olmasın. bana göre en büyük eksisi tuşlarının kapasitif olmaması tek sevmediğim yanı o, android de cokca kullanılan geri tuşuna basmak zor oluyo. ha bide hala 4.3 ve 4.4 ü almadı.

m.can01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.4.2 dağıtılmaya başladı diye biliyorum

memo8807

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha yeni başladı türkiyeye ne zaman gelir bilemiyorum...

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Teen Wolf'ta scott'un kullandığı tel öneririm :) :D

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Telefon s600 ve adreno 320 kullanıyo oyüzden özelliklerine göre fiyatı çok bence o fiyata çok iyi özellikleri olan telefon bulabilirsin.Mesela LG G2

m.can01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fikir değiştirdim Hepsiburada.com' dan alacam. Ben bu telefonun tasarımını ve özelliklerini beğendim bu telefondan başkasını almayı şimdilik düşünmüyorum. Fiyatın çok yukarı çıkmaması lazım zira bursluluk paramla alacağım. http://www.hepsiburada.com/liste/pr...tId=telcepsami9295&categoryId=371946#Yorumlar
bu sitede 100 TL bonus para veriyor herhalde fiyatı bana cazip geldi. Hizlial.com' u güvenilir bulmadım daha önce cihaz alanlar kullanılmış geldi diyorlar. Hepsiburada.com güvenilir midir ? Daha önce sorun yaşayan var mı ?

m.can01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabın için teşekkür ederim. Haziranın sonu - temmuzun başında param elime geçecek o zaman olarım 100 TL bonusla 999 TL olur

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
birader normalde benimde almayı düşündüğüm bir telefon s4 active fakat ekranının TFT olmasından dolayı bu telefondan uzak duruyorum bu kadar etmeyeceğini düşünüyorum bende.