Samsung Galaxy s3 root hakkında yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bleach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bleach

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar örneğin eternity warriors 2 de hile yapmak için araştırdım ve GameCih adlı programa rasladım bi forumda ama adam altına root gerektiriyor yazmış. şimdi benim pek bilgim olmadığı için root atmak istemiyordum yani şimdi root atsam bile sadece bu programı indirip oyunda hile yapmak için atmış olacağım diğer konularda roota ihtiyacım bile yok sadece oyun için yani. ne yapmalıyım yada root gerektirmeyen bi program biliyor musunuz. teşekkür ederim.

Bleach

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni benim olay tamamen şöyle açıkça hile yapmak istiyorum ancak root atmak istemiyorum.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
root atma ileride bir sorun olur garantiye verirsin rootlu diye bakmaz garanti hilesiz oyna:) bende oynuyorum o oyunu ve hilesiz epeyce ilerledim

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
root garantiyi bozmuyor kaç tanr cihaz gönderdim o şekilde 1 tanesi geri gelmedi :) garanti koşullarına bakarsanız zaten öyle bir madde olmadığını goreceksiniz. zamanında biri çıkarmış bu dedikoduyu hala devam ediyor :D illa sıkıntı olur diyorsan rootu iptal edersin bu kadar basit :)

sakarboy

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Root yappmaktan tırsıyorsanız arkadaşlar. o telefonu kullanmayın.
kimse kusura bakmasın., alınmasında,

Ferrarisi olan ehliyetsiz şöförlerden farkınız yok.. o kadar diyeyim size ben...

Root yaparsın, sonra 5 dk bile sürmeden Recovery yaparsın olur bilet. Telefon orjinal haline gelir..