Samsung Galaxy S3 Rom Yukleme YARDIM!

Yas_intheLife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=143270]KadirDaren[/MENTION] O zip dosyasını rar dan çıkarma zip halinde tele at ama öncelikle romları Odin ile kuramazsın. En başta her şeyini yedekle. Odin ile telefonu rootla. Sonra recovery e gir. Bütün "wipe"ları yap. Install zip from SD card a gel. Hafıza kartına attıysan "External SD card" telefon hafızasına attıysan "Internal SD Card" seç. Zip dosyasının olduğu yere gel. Zip dosyasını yükle.

KadirDaren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki clockworkmod da yuklemem gerekiyor mu?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
peki clockworkmod da yuklemem gerekiyor mu?

Dostum youtubeye Galaxy s3 custom rom yükleme yaz karşına bir sürü video cıkıcak. Yapman gerekenler cok basit. Telefonu rootla, Rom manager indir Clockworkmod yükleye tıkla telefon modelini bul ardından flashla. Clockworkmod'da başlat telefonu. QuickBoot indir aç recovery yazıyor ona tıkla telefonun clockworkmodda başlar. Sonra yukarda arkadaşın dediği gibi Wipeleri yap ardından Install zip from sd card'a gel. Orda attığın Rom ve Gapps'ı görüceksin hepsini yükle. Sonra reboot yap ve hazırdır. İnternetten izlemeden yapamazsın izle ilk önce kavramaya çalış.

KadirDaren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekkür ederim arkadaslar izledim bitane turkce video bıraz kavradım

KadirDaren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar dediklerinizin hepsini yaptım romu yukledim fakat kamera çalışmıyor sadece acaba ben bi yerde yanlış yapmış olabilirmiyim?

Yas_intheLife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kamera çalışmayabilir, çünkü s5'ten portlanmış. Senin yerinde olsam bu rom yerine cm10 veya cm11 indirirdim. İstediğin gibi kişiselleştir, kafa rahat. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kamera çalışır fakat sıcak ve reset atan bir s3 sahibi olursunuz.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Dostum youtubeye Galaxy s3 custom rom yükleme yaz karşına bir sürü video cıkıcak. Yapman gerekenler cok basit. Telefonu rootla, Rom manager indir Clockworkmod yükleye tıkla telefon modelini bul ardından flashla. Clockworkmod'da başlat telefonu. QuickBoot indir aç recovery yazıyor ona tıkla telefonun clockworkmodda başlar. Sonra yukarda arkadaşın dediği gibi Wipeleri yap ardından Install zip from sd card'a gel. Orda attığın Rom ve Gapps'ı görüceksin hepsini yükle. Sonra reboot yap ve hazırdır. İnternetten izlemeden yapamazsın izle ilk önce kavramaya çalış.

Hocam bende SD kart yok, Telefonum şuan rootlu, clockworkmod yüklü. CM11 nasıl yükleye bilirim ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hocam bende SD kart yok, Telefonum şuan rootlu, clockworkmod yüklü. CM11 nasıl yükleye bilirim ?

SD kart yoksa telefona atıcaksın CM romunu ve GAppsı, cwm recovery'den telefon hafızasına giriceksin zaten cmyi ve GApps'i görüceksin, .zip olarak atman gerekiyor .zip olmazsa yani normal klasör gibi atarsan göremezsin.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
SD kart yoksa telefona atıcaksın CM romunu ve GAppsı, cwm recovery'den telefon hafızasına giriceksin zaten cmyi ve GApps'i görüceksin, .zip olarak atman gerekiyor .zip olmazsa yani normal klasör gibi atarsan göremezsin.

Romu sildim. PC bağladım Odin üzerinden PDA tkladım ama .zip i görmedi :( Backup almıştım Allahtan. Şimdi sizin dediğiniz gibi yapıcam

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Romu sildim. PC bağladım Odin üzerinden PDA tkladım ama .zip i görmedi :( Backup almıştım Allahtan. Şimdi sizin dediğiniz gibi yapıcam

Romu ve GApps'i indirin ve bilgisayarıma girip telefona tıklayın yani bilgisayarın gördüğü telefona girin, indirdiğiniz dosyaları direk alıp telefonun içine yollayın, klasörlere atmayın direk telefona atın, cwmde telefon hafızasına girince en aşağıya inin direk orda attığınız son 2 dosya çıkıcak.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Romu ve GApps'i indirin ve bilgisayarıma girip telefona tıklayın yani bilgisayarın gördüğü telefona girin, indirdiğiniz dosyaları direk alıp telefonun içine yollayın, klasörlere atmayın direk telefona atın, cwmde telefon hafızasına girince en aşağıya inin direk orda attığınız son 2 dosya çıkıcak.

Rom elimde ama Gapps indirdim sitede yoktu. Onu nereden bulabilirim ?

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18

Wipe data / factory reset yaptım, wipe cashe parition yaptım.

İnstall zip from sdcard dedim gelen menüden, choose zip from sdcard dedim.

" 0/
clockwordmod/
legacy/
obb/
+++++Go Back ++++"

diye birşey geldi. 0/ içinde attığım zip dosyası var en altta yükle diyorum ama "e: Error in /sdcard/0/cm-11-20140804-snapshot-m9-i9300.zip "
(status 7)
installation aborted.
nofiles found.

diye hata veriyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Wipe data / factory reset yaptım, wipe cashe parition yaptım.

İnstall zip from sdcard dedim gelen menüden, choose zip from sdcard dedim.

" 0/
clockwordmod/
legacy/
obb/
+++++Go Back ++++"

diye birşey geldi. 0/ içinde attığım zip dosyası var en altta yükle diyorum ama "e: Error in /sdcard/0/cm-11-20140804-snapshot-m9-i9300.zip "
(status 7)
installation aborted.
nofiles found.

diye hata veriyor.

[video=youtube;NRVov2baCP8]http://www.youtube.com/watch?v=NRVov2baCP8[/video]