Samsung galaxy s3 odin ile cyanogenmod kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kek123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kek123

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bana sadece cyanogenmod un odin için olanı lazım sanırım md5 gibi bir dosya türünde oluyormuş aradım ama bulamadım lütfen yardımcı olun.

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim Odinden kurulmuyor..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Odin ile yalnızca Stock Firmware kurulur. Diğerleri için CWM Recovery kurmanız lazım.

kek123

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya arkadaşlar cmw recoveryden kurmaya çalışıyordum bende cm11 yüklü idi cm10.2 kurmaya çalışıyordum ama sürekli installation aborted hatası veriyordu.Updater dosyasını da düzenledim bu sefer status 0 installation aborted hatası vermeye başladı bende stock rom a dönüp tekrar deniyim dedim.İnş işe yarar ama yaramazsa söylicem size buradan lütfen yardım edin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ya arkadaşlar kafayı yicem ya yardım edin status 7 hatası veriyor notepad++ ile düzeltiyorum status 0 veriyor ne yapmam lazım stock rom a geçip deniyim dedim bana mısın demiyor

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

kek123

Asistan
Reaksiyon puanı
1
CWM Recovery'ni güncelle. İster CWM ile .zip dosyasını yükleyerek yap ister .tar.md5 dosyasını odinden yükleyerek yap.
İndirme linkleri ve yükleme adımları zaten gösterilmiş.
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/orig-development/i93xx-philz-touch-t2002953
indirme > http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/i9300
Cm 10.2 yi de buradan tekrar indir, belki bi yanlışlık olmuştur indirdiğinde.
http://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/49894/cm-10.2.0-i9300.zip
Abi eyv sağolasın linkteki setup ı indirdim çalıştı ancak şimdi de cyanogenmon başlangıç ekranında takılıyor bişiolmuyor.Bu normal mi bu kadar uzun sürmesi ve wipe data vs. yapmadım bir sorun olur mu ?

Ve abi linkteki cm10.2 stabil değil mi ? İnş öyledir :)..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Evet stabil olanı verdim. Eğer açılış ekranında takıldıysa wipe yap.

kek123

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi varya Allah razi olsun sorunlarin hepsini hallettin sayende gercekten sagolasin yalniz son bir sorun olacak: Bende cm nin sitesinden stabil bi10.2 indirdim onlari yuklemedi senin verdigin linktekini yukledi neden? Ben orjinal sitenin download sayfasindan indirdim calismasi lazimdi?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

kek123

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadasim seni baya teknik servis yaptim ama kusura bakma :) Bu seferde google play yok. apk ile yukleyincede calismiyor nasil kurabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler arkadaşlar ben dediğiniz gbi yaptım herşey iyi guzel ama arama yapamıyorum kısaca şebeke çalışmıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız gerçekten mınnettar kalırım

Abram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar ben dediğiniz gbi yaptım herşey iyi guzel ama arama yapamıyorum kısaca şebeke çalışmıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız gerçekten mınnettar kalırım
IMEI adresiniz yerinde duruyor mu? Bir bakın derim.Daha sonra sorununuza odaklanabiliriz.