Samsung Galaxy S3 mü Nokia Lumia 920 mi Yada öneri para sınırı yok

efkmhyfa22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkaşlar tel alıcam ama bayadır karar veremedim yardım ederseniz sevinirim.Bana oyunları iyi olan müzik kalitesi video izleme kalitesi Hd ligi ve kamerası önemlidir acil yardim alicam veya öneri varsa yeni cıkmıs olsun veya martda filan cıkacak öneri acil

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 al yeni sayılabilir.Güncelleme desteğide daima gelir.

efkmhyfa22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
lg biraz saglam gelmiyo su ana kadar hani samsung nokia kullandım oyüzden bide hani birazda havalı bişey olsun lg kimsedede görmedim

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
nexus4'ü al kafan rahat olsun :)
+2013

- - - Mesaj Güncellendi - - -

nexus al eline kulAN BİRAZ saf android olduğundan üzerinde ağır arayüzler barındırmıyor ayrıca android güncellememlerini direkt google dan alıyor bu yüzden 2 yıl en güncel androidi ilk sen kullanacaksın
2 gb ram
1.5 ghz snapdragon pro işlemci
yine de karar senin :)

efkmhyfa22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ya ben bide almanyadan getirtcem annemgil gidip gelecekler o arada tel alacaklar bi sorun cıkarmı cıkarsa geride götürmem sizce almadan öncede neye dikkat edem

bide siz hangisini diyonuz nexus 4 mü yoksa optimus 4x hd mi

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ya ben bide almanyadan getirtcem annemgil gidip gelecekler o arada tel alacaklar bi sorun cıkarmı cıkarsa geride götürmem sizce almadan öncede neye dikkat edem
almanya dan alman bir problem yaratır imei sini annenin pasaportuna yapman gerek
almanya da 1200 civarı diyorlar nexus 4 alırsan nexus 4 al ben zamanında çok telefon kullandım ıphone 4s , galaxy s2 , kullandım ama arkadaşta gördüğüm nexus 4 hiçbir telefonun vermediği açıdan kullanma hissi verdi.
piyasadaki hiçbir cihazla kıyaslanamayacak düzeyde diyebilirim.
garanti konusunda uluslararası garanti diye bişey var eğer uluslararası garanti varsa her yerden tamir edebiliyorsun :)

tabi ki de nexus 4 ü diyorum optimus 4x hd de eski nesil işlemci kullanılmış şimdiki oyunları bile takılarark çalıştırır

efkmhyfa22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
zaten pasoport la actırcam burada garantiyide olmadı burada parayla yaptırırız benim annemgilde seyden yapıyo hani bizim ailede kimse böle lg filan kullanmadı annemde 4s var hiç iyi tel deyil gercekten lg sony dede xpreia z cıktı oda baya iyi samsung s3 sony xpreia z ve nexus 4 arasında kaldım :D yarın gidicem denicem deniyebilirsem

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
zaten pasoport la actırcam burada garantiyide olmadı burada parayla yaptırırız benim annemgilde seyden yapıyo hani bizim ailede kimse böle lg filan kullanmadı annemde 4s var hiç iyi tel deyil gercekten lg sony dede xpreia z cıktı oda baya iyi samsung s3 sony xpreia z ve nexus 4 arasında kaldım :D yarın gidicem denicem deniyebilirsem
aklını kullan android güncelleme artık büyük bir sorun haline geldi nexus 4 te 2 yıl güncel android garantisi var şuan kimsede olmayan android 4.2.1 sadece nexus ta var
xperia z , galaxy s3 , htc m7 gibi telefonların bugün androidi güncellenir yarın güncellenmez ama nexus 4 her zaman güncel android garantilidir android 5..0 key lime pie yi de ilk sen kullanacaksın nexus 4 alırsan :)

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4x alma ısınmayı çok yapıyormuş ve Nexus 4 çok iyi bir telefon goolgle kaç sene önce çıkardığı nexus s bile jb verdi.bu cihaz fazlasıyla işini görür

efkmhyfa22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
kafam karısıyo :S biri diyo htc biri diyo nexus biri diyo samsung :D ben en iyisi nokia 3310 alayım :D bana sony gercekten cok güzel geldi hem suya dayanıklı olması filan sony kafama daha yattı sonra s3 sonra nexus yarın gidicem denicem hangisi güzel gelirse onu aldırcam bakalım ama daha xpreia z yok :S

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung S3 alma o cihaz ilk çıktığında az rakibi vardı şimdi S4 de tanıtılcak

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nokia Lumia al benim kararımca. Windows Phone işletim sistemi ile Android'de bir zaman sonra bulamayacağın akıcı kullanıcı deneyimini yaşarsın. Kamera desen dünyadaki tek "optik" yani fiziksel bir görüntü sabitleme teknolojisine sahip 8.7 MP gayet güzel. İşlemci çift çekirdekli diye takılma zaten Windows Phone'da 4 çekirdeğe gerek yok. Tasarım ve renkler de hoş, elde de güzel tutulıyor daha ne olsun :) Ayrıca Nokia Drive, Nokia Bilen Göz gibi bir çok yenilikçi uygulama da sadece Lumia'da. Nokia Mix Radio ile ister internetten ister indirip sınırsız beleş şarkı, vs. vs. Anlat anlat bitmez, yenilkçi ve havalı bir media canavarı istiyorsan lumia ama en son çıkan büyük ve ağır oyunlardan oynamak istiyorsan S3, karar senin :)

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nokia Lumia al benim kararımca. Windows Phone işletim sistemi ile Android'de bir zaman sonra bulamayacağın akıcı kullanıcı deneyimini yaşarsın. Kamera desen dünyadaki tek "optik" yani fiziksel bir görüntü sabitleme teknolojisine sahip 8.7 MP gayet güzel. İşlemci çift çekirdekli diye takılma zaten Windows Phone'da 4 çekirdeğe gerek yok. Tasarım ve renkler de hoş, elde de güzel tutulıyor daha ne olsun :) Ayrıca Nokia Drive, Nokia Bilen Göz gibi bir çok yenilikçi uygulama da sadece Lumia'da. Nokia Mix Radio ile ister internetten ister indirip sınırsız beleş şarkı, vs. vs. Anlat anlat bitmez, yenilkçi ve havalı bir media canavarı istiyorsan lumia ama en son çıkan büyük ve ağır oyunlardan oynamak istiyorsan S3, karar senin :)

Katılıyorum.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sen git incele hangisi kafana yatarsa onu al ama işlevsellik oyun performansı dersen şüphesiz nexus!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony e güncelleme konusunda her zaman güvenebilirsiniz ama google önce kendi telefonlarına güncelleme veriyor sonra firmalara dağıtıyor firmalar kendi arayüzleriyle beraber bize dağıtıyor haliyle biraz zaman alıyor nexus un sevmediğim tek yanı arayüzü simsiyeh bi arayüzü var insanın içini karartır arayüzlü bi telefon almanı tavsiye ederim kardeşim ben sırf bu yüzden nexusa sıcak bakmıyorum

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben olsam kesinlikle Nexus 4 almam, istediğin kadar güncel versiyonları alacak ol Android in saf arayüzü çok kalitesiz. Üçüncü sınıf cep telefonları gibi duruyor.

S3 almak ise mantıksız illa Galaxy S serisinden alıcam dersen S4 bekle derim kesinlikle, zaten tanıtıldı tanıtılacak. S4 e bakarsın iyi çıkarsa onu alırsın, yok beğenmezsen S3 ' ün fiyatı zaten düşmüş olur.

Benim tavsiyem bunlar arasında Nokia Lumia 920 almandır, uygulama konusunda biraz sıkıntısı var ama zamanla düzelecektir diye tahmin ediyorum. Görsel olarak ve özellik olarak çok çok iyi bir telefon. Kamerası piyasadaki en iyisi, kablosuz sarj özelliği var, nokia' nın kendi uygulmaları oldukça iyi.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
o paraya xperia z alırdım ama lumia 920 de çok iyi cihaz