Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Apple ıphone olsun samsung galaxy serileri olsun androidde diye biliriz her iki tarafında kendilerine göre artıları eksileri ve fanları var yanı bu konuda arkadaşların da dediği gibi yazılımsal olarak karşılaştırmak mantıksız belli başlı noktalarda karşılaştırılabilir,internert olsun oyunlar da olsun kamera olsun falan,ama ben samsung galaxy s3 kullanıcısıyım arada kalmıştım ıphone 4s mı s3 mü diye ınanın zaten hangısını alırsanız alın ıhtıyaclarınızın her birini karşılıyor yanı ıphone da alsan nova3 oynarsın s3 alsanda oynarsın,kamera konusu sonuçta ikiside 8megapixellik çözünürlüğe sahip ama ıphone 4s de alsan pişman olmassın kamerası tatmın eder s3 de alsan tatmın eder demek istediğim şu kı böyle telefonlar almadan onceki kullandıgınız telefonlar orta yollu veya düşük bir telefonsa aç gözlülüğe gerek yok yanı ıphone 4s de yaptıklarınızı s3 dede yaparsınız kı bunlar vep bilgisayarı konumundalar hatta öyleler ben s3 aldıgımdan berı bilgisayara geçmiyorum önceki telefonum 5800 dı yanı ondan sonra dedim telefon buymus yanı aç gözlülük yapmanın manası yok 4 çekirdeğin performansını 2 çekirdekde veriyo oyunlarda olsun nette olsun bir sorun çıkarmazlar tasarım konusunda belki bir şey olabilir büyük ekran kımısıne göre iyi bana göre de iyi oyun oynarken ve netteyken ınanılmaz keyifli kucuk ekranın taşıma kolaylıgı var cebe cat giriyo,,, yanı bu iki cıhaz arasında kalan arkadaşlar ıkısıde işinizi görür s3 de güzel ıphone 4s de güzel karar sızın...bu arada inceleme fena değil ama ıphone sunucusu hiç yanı hiç savunmamış cihazı
Anladığım kadarıyla apple severler ile samsung un kilerin çatışmasına dönmüş bende apple seven birisi değilim ancak 4S te iyi iş çıkardıklarıda yalan değil.Lakin s3 ve 4s performans açısından karşılaştırmak önemli olmalı burda.yorumların tamamını okumadım biri bu konu hakkında bahsettı mi bilmyiroum ancak editör iphone un elle tutulurken baş parmakla bütün ekrana erişilmesi düşünülmüş demiş, evet haklı ancak şöyle bir şeyde var telefonu yan çevirdiğimizde daha geniş bir ekranda kullanım kolaylığı oluyor mail yazmadan tutun oyun oynamaya kadar s3 te 4.8" lik ekran bana kalırsa küçük bile note taki kadar olabilirmiş tabi 4S mütiş bir cihaz performans tan tutun uygulamalara kadar. ama benim oyum S3 ten yana