Samsung Galaxy S3 mü Htc One X mi ?

mehmetozbaay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler 4simden kurtuldum sanirim yeni telefon arayisindayim ama htc daha iyi gibime gelio lutfen fanboyluga kacmadan yardim edin ikilemdeyim

yoksa bekliyeyim mi yeni modelleri :D

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
http://www.youtube.com/watch?v=Urph8K8RIPg

Buradan benchmark puanlarına ulaşabilirsin. İşlemciye bakarsak s3 daha önde. Ama grafik yönünde one x daha iyi. Ram puanları neredeyse eşit, s3 çok az önde.

One X'in bataryası 1800 mah Galaxy S3 ise 2100 mah. Çok büyük bir fark yok. Ama sense arayüzü sayesinde One X in şarjı çok çabuk bitiyor. Rootlayıp rom ile bu durumu düzeltebilirsin.

One XXL de bekleyebilirsin. One XXL büyük ihtimal 1.6 GHZ Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci kullanıcak. http://www.androidturkiye.net/2012/06/23/htc-one-xxl-mi-geliyor/

Ekran kalitesine gelirsek One X açık ara önde. S3 de Süper amoled ekran var. Bu ekran one x'in bir hayli gerisinde kalıyor.

Malzeme kalitesi olarak one x önde.

S3 artıları

Mikro SD ile hafızayı genişletebilmen.
Çıkarılabilir batarya.
Daha geniş batarya.
İşlemci hızı.

mehmetozbaay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler yok mu baska bisi diyen ben kararimi verdim one x te ama hala emin degilim

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
50 tane konu açıldı her bir cihazın artısı eksisi yazıldı hiç mi araştırma yapmıyorsunuz arkadaş

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
beyler 4simden kurtuldum sanirim yeni telefon arayisindayim ama htc daha iyi gibime gelio lutfen fanboyluga kacmadan yardim edin ikilemdeyim

yoksa bekliyeyim mi yeni modelleri :D

Samsung galaxy s3 tabi ki, Alir almaz s3 g. icin yazdigim yaziyi okuyabilirsiniz,

benchmark1.png

Benchmark sonuclarinda sonuc ortada,bariz galay s3 almis basini gidiyor,htc one x ardindan baka kalmis,

Your device samsung galaxy s3 u temsil ediyor.

-Samsung galaxy s3 u bir kac gundur kullaniyorum, Tum ozelliklerini inceleme imkanim oldu.Oncelikle sunu belirtmeliyim ki samsung dizayn konusunda iphone ve htc one x basta olmak uzere tum android ve windows akilli telefonlarini geride birakmis durumda,Samsung, galaxy s3 ile ilgili her konuda cok duyarli ve titiz davranmis, iphone,htc one x ve lg optimus 2x kullanmis birisi olarak elime samsung galaxy s3u aldigimda daha once telefon kullandiysam simdi ne kullaniyorum hissine kapildigimi belirtmeden gecemicem,iphonenin marangozhaneden cikmis keskin goruntusu,htc one x in degismeyen can sIkIcI cikintili tasarimindan sonra samsung galaxy s3 u gormek cok iyi oldu.Kusursuz tasarim diye buna derim. Samsungun Galaxy s3 tasariminda ve ozelliklerinde ne kadar dogru kararlar verdigini son kullanicilarin ilgisi kanitlar nitelikteydi.Ben mermer beyazi versiyonunu satin aldim,cakiltasi mavisi versiyonunda arka kapak sorunu vardi ve ben telefonu satin aldigimda yeni cakiltasi mavisi yeni gelmisti,benim gonlumde beyaz versiyon daha agir bastigi icin mermer beyazindan satin aldim.

-Galaxy s3 ile gelen yeniliklerden ilki govdesinin termoplastik grubu olan polikarbonattan yapilmis olmasi,bu sayede galaxy s3 govdesi hem esnek hem de isiyi izole eden bir yapiya kavusmus oldu,govde kolay cizilmiyor ve cok dayanikli.Ayni sekilde arka kapak da ince polikarbonattan yapilmis (galaxy s3 tasarimi 3000 ornek tasarim arasindan secilmis,bunu da belirtmeden gecemicem.) web sitelerinde plastik deniliyor ama eksik soyleniyor bunu da belirtelim.
-S3 micro sim kullaniyor.Ya yeni bir micro sim basvurusunda bulunacaksiniz ya da telefoncuya gidip klasik sim kartinizi kestireceksiniz.
-Samsung galaxy s3 ek micro sd yuvasina sahip.64 gb ye kadar micro sd destegine sahip.
-Samsung 50 gb dropbox alanini 2 yil boyunca ucretsiz veriyor.
-Yapilan testlerde Samsung'un Exynos-4412 işlemcisi hep daha yuksek performans degerlerine ulasti.Yuksek performans isteyen programlarda tum cekirdekler kullanilirken daha basit uygulamalarda bir veya iki cekirdek calistirilarak guc tasarrufu yapiliyor.Bu ozellik samsung galaxy s3 de eksiksize yakin calisiyor.Benchmark testleri galaxy s3 islemcisini kusursuz olarak nitelendiriyor.
-S voice control uygulamasi,telefonu ses ile kontrol etmeye yarayan bir program. S voice gelecek vaat ediyor, samsunga lg ye guvenmedigim kadar cok guveniyorum.Yazilim konusunda samsung kalitesini bilmeyen yoktur.Lg kalitesizligini de optimus serisi ile bir kez daha ogrenmis olduk,l7 serisini almamakla ve beklememekle cok iyi etmisim
smile.gif
S voice Turkce desteginin de gelecegini belirteyim.
-Galaxy S3 ile gelen Picture-in-picture ozelligi,ornegin bir video seyrederken videoyu kucultup yan tarafta internette sorf yapabiliyorsunuz.Bu ozellik stream videolar icin degil telefon hafizasindaki videolar icin gecerli.Galaxy s3un akilli ozelliklerinin yeni guncellemelerle daha kullanisli ve eksiksiz olacagina inaniyorum.
-Samsung galaxy s3 de 4,8 inc super amoled ekran kullanmis,Galaxy s3 ekraninin diger telefonlarla karsilastirildiginda ortaya cikan teknik test sonuclarini fazla abartmaya gerek yok,kullanicilarin hepsi goruntuden son derece memnun.Ayrica GS3 ekrani Parlak ve keskin goruntulere sahip. Pil ne zaman sorun olmaktan cikar iste o zaman samsung da ekranin en iyisini koyar telefonlarina.Htc veya lg gibi ekran koymak kolay da pil sorununu asamadiktan sonra ben ne anladim IPS ekrani. samsungun yapmis oldugu bu secim uzerinde cok calisilmis bir secim,bunu da belitmis olayim.Ekran konusunda samsung galaxy s3 alacaklar iclerini ferah tutsunlar galaxy s3 ekrani ips ekrandan daha sIk ve daha Kaliteli.
-Kamera ozelliklerine gelince arka kamera 8 MP, 3264x2448 pixels,1.9 MP, 720p@30fps ayrica video cekimi 1080p ama ustunlugu 30 fps olmasi. Gun isiginda ve karanlikta yapilan cekimler cok kaliteli,Netlik harika,renkler ise cok guclu.

+ Plus: Gps cok guclu, kapali ortam testlerinde ilk 10 saniyede 2 veya 3 uyduya,30 saniye icinde de 4 uyduya baglandi,pencere kenarina geldigimde ise 5 uyduya baglandigini gordum, Disarida ise butun uydulara baglandi,gps konusunda htc akilli telefonlarini da cok begeniyorum,galaxy s3 daha hizli daha iyi,A-gps ve glonass teknolojisi galaxy s3 un gps kalitesini ikiye katlamis,hic takilma yok.

mehmetozbaay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kamerada 4s ten dusuk bi alet istemiyorum zaten samsung s2 s falan kullandim ben samsung sevmiyorum tamam daha iyi de malzeme kalitesi fail neyse arkadaslar en azindan 4s ten iyi bi telefon almis olacagim htc alarak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kamerada 4s ten dusuk bi alet istemiyorum zaten samsung s2 s falan kullandim ben samsung sevmiyorum tamam daha iyi de malzeme kalitesi fail neyse arkadaslar en azindan 4s ten iyi bi telefon almis olacagim htc alarak

Soru basligi Samsung Galaxy S3 mü Htc One X mi ?, en sondaki mesajda da kamera 4s den dusuk olmasin diyorsun, milleti oyaliyorsun vesselam,neden samsung galaxy s3 mu diye soruyorsun o zaman,samsungun yerine iphone yaz,hem samsungu sevmiyorum diyorsun hem de karsilastiriyorsun,yahu deliricem..............

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Soru basligi Samsung Galaxy S3 mü Htc One X mi ?, en sondaki mesajda da kamera 4s den dusuk olmasin diyorsun, milleti oyaliyorsun vesselam,neden samsung galaxy s3 mu diye soruyorsun o zaman,samsungun yerine iphone yaz,hem samsungu sevmiyorum diyorsun hem de karsilastiriyorsun,yahu deliricem..............

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ben çok güzel bir video eklemiştim moderatör kaldırmış... kutsal damacana dracula daki bir sahneydi.. bi bitmediniz .... gerisini anlarsın
bunlar bitmez kuru kalabalık hepsi hikaye bir cacık alacakları edecekleri yok...
cihaz almak için gelen adamlar belli ediyor kendini.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben çok güzel bir video eklemiştim moderatör kaldırmış... kutsal damacana dracula daki bir sahneydi.. bi bitmediniz .... gerisini anlarsın
bunlar bitmez kuru kalabalık hepsi hikaye bir cacık alacakları edecekleri yok...

Laflarını mantıklı seçerseniz sevinirim. Konuyu açan adam kişi arkadaşım olur. Gerçekten telefon almak istiyor. Annesinin s2 si vardı. Ama s2 yi aldıkları gibi kullandılar. O yüzden pek memnun kalmadı. O yüzden aklında sorular var. Önceden 4S kullanıyodu kendisi bu arada.

4S dış tabakası sert. One X de öyle. S3 polikarbonattan dış tarafı. Arkadaş onu plastik sanıyor, o yüzden kalitesiz diyor.

Lütfen önünüze gelen herkese yalan konu açıyosun diye yazmayın, kendinizi konu açan kişinin önün rezil ediyorsunuz.

mehmetozbaay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen rahat ol kocum ben alırım da sen bi kendini düzelt her bi olay da s3 kral diyosun kamerası fail bi kere kabul edin bi işe yaramaz bi marka samsung kamil

Laflarını mantıklı seçerseniz sevinirim. Konuyu açan adam kişi arkadaşım olur. Gerçekten telefon almak istiyor. Annesinin s2 si vardı. Ama s2 yi aldıkları gibi kullandılar. O yüzden pek memnun kalmadı. O yüzden aklında sorular var. Önceden 4S kullanıyodu kendisi bu arada.

4S dış tabakası sert. One X de öyle. S3 polikarbonattan dış tarafı. Arkadaş onu plastik sanıyor, o yüzden kalitesiz diyor.

Lütfen önünüze gelen herkese yalan konu açıyosun diye yazmayın, kendinizi konu açan kişinin önün rezil ediyorsunuz.
ya yalan olsa bile ona ne birader biz bi yardım istedik illa artizlik mi yapcaklar s3 s3 ney ya kel bi alet

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Özbay Galaxy S3 kamerası şuan en iyi kamera. Nokia 808 i saymazsak.

mehmetozbaay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bi kullancam 2sinide ama burdakiler soğuttu s3 ten :D :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Şu an bana göre en alınası akıllı telefon yine S3 olsa da, belli ki sen alsan içine sinmeyecek. One XXL'i bekle. S3 kullanıcısıyım bu arada.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 ün kamerası ile iphone 4s in kamerası aynı ikiside sony nin aynı modellerini kullanıyorlar yazılımla kaliteyi arttırabilirsin fakat s3 e kel bir alet yazdığını gördüm telefondan anlamadığını çözdüm :) zaten anlasaydın apple a o kadar para dökmezdin :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam 4s te isight kamera var ve 4s ilk çıktığında diğer kameraların yapamadığı karanlıkta çekim özelliği ve titreşimsiz video özelliği var samsung titreşimsiz video ile kamerayı kısmen halletmiş olsa da htc daha bunları aşabilmiş değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar şimdi one x in beats ses sisteminden tut da sense arayüzüne kadar iyii s3 de ise sadece hafıza genişletme , pil değiştirme ve daha uzun kullanım var bana kalırsa sen one x al hem istersen 400 liralık içinde beats by dr. dre kulaklığı alabilirsin ama istersen iphone 5 ide bekleyebilirsin 4.0 inç ekranı 4 çekirdekli ve a6 çip destekli olacak ayrıca 12 eylülde satışa sunulacak ama bence OnE X al hTC nin en iyiisi xxl çıksa bile ekranu one x den daha büyük olacak

Sen bilirsin ama :D :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşım işin içine bide iphone girdi :D Neyse dizayn ve malzeme olarak HTC tercih ederim senin için , telefonlar android zaten ekran açısından s3 kamera açısından yine s3 fakat tabi HTC ayrı birşey sana kalmış .

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung S3 mini kullanıcısıyım, telefonu dün akşam yere düşürdüm, gözle görülür hiçbir çizilme kırılma yok ama telefonun ekranı açılmıyor, hoparlörden ses geliyor- dokunmatiği de çalışıyor ama ekranda görüntü yok.HTC nin malzeme kalitesini bilmiyorum ama Samsung'un malzeme kalitesi iğrençten de öte haberin olsun. 10 günlük telefon yere düşmeyle bozulur mu arkadaş !

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Bu konulardan forum sahipleride üyeler de çok sıkıldı gerçekten 100 tane konu açılmıştır bununla ilgili , Hangisini alırsan al Google a yaz Özelliklerini karşılaştır bu kadar basit