• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy S3 Mini Video İnceleme

Allah aşkına söyleyin şu telefon 16 çekirdekli ve 32 GB RAM sahibi olsaydı ne işinizi görecektiniz? Çok güçlü oyunlar mı oynuyorsunuz? yada Server mı kuruyorsunuz telefona anlamış değilim.
Birde adını mini koymuşlar 4"'lik dev bir mini.

S3 almak isteyip boyutu ve fiyatı yüksek gelenler için uygun bir ürün.

Berbat bir telefon ya.Samsung'un şuana dek ürettiği en fiyasko ürün.Bari S3 adı altında çıkarmasaydınız.

Pikseller nasıl da görülüyor öyle? Çözünürlüğü kötüymüş.

Tolga bey Cihazda Usb On The Go özelliği mevcut mu bu konuda bilgi verebilir misiniz?

Galiba sadece tasarımı S3'ün aynı, boyutları küçük olduğu için S3 mini demişler. Bir de Anasayfa da Nokia Lumia Reklamları vardı bu incelemeyi koydunuz oldu mu şimdi reklamlar kayboldu.

o değil de tolga bey her incelemede daha da mı kilo alıyor anlamadım :D

telefona gelecek olursak gereksiz bir alternatif olmuş :)

s2 alırım daha iyi
bu telefonu alsam millet bu s3 ün çakması der:D

Allah aşkına söyleyin şu telefon 16 çekirdekli ve 32 GB RAM sahibi olsaydı ne işinizi görecektiniz? Çok güçlü oyunlar mı oynuyorsunuz? yada Server mı kuruyorsunuz telefona anlamış değilim.
Birde adını mini koymuşlar 4"'lik dev bir mini.

S3 almak isteyip boyutu ve fiyatı yüksek gelenler için uygun bir ürün.
S3 de bile nfs kasıyor bu telefonda yeni çıkan oyunlar hiç oynanmaz :/ Hadi oyunları geçtim arayüz bile ara ara kasıyor s3 de var sen düşün bu telefoncuğun halini.

Ben ekranda hayal kırıklıgı yasadım belki işlemci daha iyi birşeyler olaiblirmiş.Sonucta 1ghz nin standart oldugu donemde degip degmeyecegini tartısmak lazım sadece özellikleri svoice nfc ve sensorlerden almıs ve kasa yapısı elbette

Ama sunu demeliyim bence bayan telefonu olarak adlandırılabilir kac bayan delicesine uygulama yukler ki?
s3 de populer bir telefon ve sonucta buda yeni cıktı o yuzden bayanlara yakısır dun otobuste bir bayanda gordum telefonu ve s3 gercekten buyuk durdu tamam bende s3 kullanıyorum hemde severek ama bayanlarda kaba durabiliyor s3 mini bayan telefonudur bence
elinize saglık inceleme için