Samsung Galaxy S3 Mini Kalmamış...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nedim37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nedim37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kayseri'de ne kadar teknoloji mağazası dolaştıysam bir türlü bulamadım... En son Turkcell'de faturalı tarife üzerine alacaktım, benim faturalı tarifem kamu ego 32 liralık tarifeyi kamu 1000 yapıp 49 lira yapmaya kalktılar sonra o 49 liranın üzerine 45 lira vermemiz gerektiğini söylediler... Kabul etmedik çünkü, 24 ay boyunca böyle olması gerekiyor ve toplam 1500 liraya gelmiş oluyor 900 liralık telefon... Telefon ne zamana tekrar gelir bilgisi olan var mı? Bu durum doğrusu canımı sıkıyor, hâlâ 1100 kullanıyorum ve telefon görünüş olarak hoşuma gitti, özellik olarakta 1100dan sonra çok iyi geldi gözüme... Ama bir türlü alamadım...

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hepsiburada, sahibinden, darty, teknosa gibi online alisveris yapabileceginiz yerlere bakın. Ordan siparisinizi verin isediginiz adrese gondersinler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
o değilde s3 mini diğer s3 den daha iyi. boyutu tam ele oturuyor.

nedim37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla açıkcası pek onlara güvenmiyorum, tanınmış bir siteden tansiyon aleti aldım, sadece kolluğu geldi cihazı gelmedi bende uzak duruyorum direk elden almaya bakıyorum...

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Tercih meselesi tabii. Ben bugune kadaronline aldıgı hic bir urunde sorun yasamadım acıkcası ama dedigim gibi tercih sizindir...

nedim37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o değilde s3 mini diğer s3 den daha iyi. boyutu tam ele oturuyor.
Doğrusu, biraz büyük geldi bana ancak şık duruyor hoşuma gitti... :)

Tercih meselesi tabii. Ben bugune kadaronline aldıgı hic bir urunde sorun yasamadım acıkcası ama dedigim gibi tercih sizindir...

Anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim, ama güvenemiyorum netteki ürünlere... Eski kafalıda diyebilirsiniz :/