Samsung galaxy s3 kullanıcı yorumları

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba s3 almakta biraz geç kaldımm eğer bir problem çıkmazsa bugün alacagım fakat facedeki oyunalrı açarkenn sorun yaşarmıyım facedeki tüm oyunları açıp oynayabilirmiyim yardımcı olurmusunuz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
istanbul bilişimden dün aldım sorunlu çıktı önkamera çalışmıyor aksilik ön kameraya gecince arka kamerayıda iptal ediyor bugun istanbul bilişime götürecegim bakalım nasıl bir sorun çıkacak bunungibi sorun yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnde ıthalatcı garantılı aldm bugun dustu ve ekranın ısıgı gttıı ankara basarı teknk servse gturucem ıns cok masraf cıkarmazz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben geçen ay s3 aldım araba kullanırken sinirlenip camdan fırlattım. 1 hafta önce de s4 aldım yere düşürdüm . kenarı biraz çizildi ama kap spariş ettimm 1-2 gün sonra gelecek. çok pişmanım keşke daha önceden kap alsaydım . neyse ileriye bakalım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:confused1:Arkadaşlar ben de telefon alacağım ama iki telefon arasında kaldım: Sony Xperia SP mi alsam, Samsung Galaxy S3 mü?
fiyatları aynı zaten.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Off nedir bu sdn okurlarindan çektiğimiz arkadaşlar performans ve tasarım olarak xperia sp önde ama guncelleme istiyorsanız s3 alin bu kadar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende fesbookta gördüm samsung s3 199 tl alımmı ne dersiniz iyimidir tam olarak bilgisi olan varmı yada alıpta kullanan varmı acaba nasıl bir telefondur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de s3 var ancak google play store ccalışmıyor bir kaç program yukledım sonra ındırmeye calısyorum hata veriyor bir bilginiz varsa yardım edermisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kessinlikle tavsiye etmiyorum..;başlıca sorunlar SEBEKE VE WİFİ ya cekmıyor yada çok zayıf cekiyor

portios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kessinlikle tavsiye etmiyorum..;başlıca sorunlar SEBEKE VE WİFİ ya cekmıyor yada çok zayıf cekiyor

cihazınız sanırım problemli , bir servise göstermeniz de fayda var. Bir senedir kullanıyorum ve bahsettiginiz problemleri yaşamadım. ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes modem ayarlarına gır sıfreyı degıstır wpa2 formatında yap oluyo ayrıca 4 aydır sorunsuz kullanıyorum s3 candır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar s3un sarjı cabuk bıtıyor sarjın daha uzun surmesı ıçın ne yapabılırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar özellik bakımından cok iyi Mükemmel denebilir ama. sağlamlık bakımından cok zayıf. dahası cok cabuk bozuluyor ısınma problemi asırı fazla s3 ümü bir an once satıp ozelliksiz bi telefon alıcam .Aldıgıma bin pisman oldum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir arkadaşımla görüşme yaparken seslerin kayıt olmasını istiyorum bu özellik varmı acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:s3 almayı düşünüyorum acaba nasıl bi telefon alnlar memnun mu ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 aldım yeni ama facede sorun yaşıyorum ya devamlı online gösteriyor yada çevrimdışı göstermesi için de çıkış yapmam lazım oluyor telefonda işaretini göstermiyor yardım eder misiniz telefon işaretini göstermesini istiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fabrıka ayarlarına dön yapınca hersey sılınıyomu yoksa yedeklıyomu lütfen cvp atarmısnız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fabrika ayarlarına dönerseniz telefon ilk kutudan çıktığı haline gelir herşey silinir sıfırlanır neden fabrika ayarlarına dönmek istediniz bir sorunmu var cihazda.

eminn93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle merhaba arkadaşlar ben 1 aydır kullanıyorum son derece memnunum donma kasma vs. hiçbirisine rastlamadım kötülüyen arkadaşlar acaba s3 kullandılarmı hiç..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samet-7 kardeş, ben bu telefonu araştırmadan aldım, bin pişman oldum, keşke şöyle bir yorum sayfasına girdikten sonra karar verseydim. Bir kere bu telefonun fiyatını 1000 TL civarında yazıyorlar ya, sen bunu 1400 TL olarak düşünmelisin. Çünkü bunu dizayn eden samsung resmen tüketiciye tuzak kurmuş. Telefonun kasasının etrafındaki metal görünümlü çerçeve aslında plastikmiş, yere kenarının üstüne düşünce ekran cam olduğu için darmadağın oluyor. Servisinden başka yerlerde de parçasını bulundurmuyor ve tam 400 TL ye değiştiriyorlar. Ben bu tuzağı fark etseydim IPhon 5 alırdım. zira kasası çelik imiş.

kaan100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rakadaşlar ben s3 almayı düşünüyorum skullanan arkadaşlara bi sorum olucak yüksek performanslı oyunları oynarken sorun yaşarmıyım

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rakadaşlar ben s3 almayı düşünüyorum skullanan arkadaşlara bi sorum olucak yüksek performanslı oyunları oynarken sorun yaşarmıyım

S3 kullandim 1 seneye yakin bir sure ama hic bi sekilde sorun yasamadim yuksek performansli oyunlari oynarken biraz fazla.isiniyordu ama isinmayan bi tel.yok olur o kadar.

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
S3 candır su an hala kullanıyorum hic sorun yasamadim neredeyse ama hediye nexus 5 gelicek ozaman s3 den vaz gecicem

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S3 kullaniyorum1.5 yildir ama onermem. General mobile discovery alternatifi olabilir. Guncellemeyi gec veriyorlar bide hatali cikiyor. Touchwiz de kasmalar var. Rehber desen kronik sorun.

lolalu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel telefon yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum da şarjı çok gidiyor bi o sorun bide ekranda koyu siyah 3 tane çokta belirgin olmayan leke var
spottan aldım şimdilikmemnunum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar samsung galaksi s3 mu daha iyi sizce iphone 5s mi hangisini almami onerirsiniz

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşım ben telefonu yaklaşık 18 ay kullandım.Telefon pekte iyi sayılmaz.Orta dereceli.Dış malzeme çok kotü.En kısa zamanda zarar görür.Tuş kilit düğmesi aşırı dandik oynuyor rahatsız eder seni.Bazı oyunlarda(iyi oyunlarda) ısınır ve azda olsa kasmalar yaşar.Ve telefon oldukça hantal.Özelliklede 4.3 güncellemesinden sonra.Ayrıca bu güncellemeden sonra galeri,rehber(ki aldığım zamandan bu yana böyle)daima geç açılır.Ben dün sattım ve Nexus 5 aldım telefonun hızına akıcılığına hayran kaldım.

Toplamak gerekirse sana tavsiyem o fiyat civarında çok daha iyi telefonlar var.Biraz araştırma yaparsan bulursun. ;)