- Reaksiyon puanı
- 15
Merhaba, bugun babam hediye olarak galaxs s3 almış. Normal kullandığım simkart sanırım bu telefona uyumlu değil. Micro sim dediklerinden mi almam gerekiyor ne yapmalıyım ?
Merhaba, bugun babam hediye olarak galaxs s3 almış. Normal kullandığım simkart sanırım bu telefona uyumlu değil. Micro sim dediklerinden mi almam gerekiyor ne yapmalıyım ?
Beyler telefona lbe yükledim kendini resetleyip duruyor ne yapmam lazım vay arkadaş![]()
Vur dedik öldür değil !!!Sıfırdan firmware yükleyerek düzeltebilirsin belki.
Vur dedik öldür değil !!!Gerek kalmadı pili söktüm 15 saniye bekleyip taktım daha sonrasında hemen sildim
Beyler yeni DLI8 çıkmışYükleyin bakem. Ben şimdi uğraşamam.
![]()
LBE Privacy GuardÇok oldu çıkalı amca(yaş 93) Sıfırdan kastım senin bu odin güncelleme yaparken kullanılan yöntemden bahsediyordum. Batarya çıkarma değilde recovery mode alıp format yapsanız da açılırdı.
Ben mesajında lbe den kastını tam anlamamıştım o yüzden onu önermiştimdüzelttiğini anlatınca anladım firmware olduğunu
![]()
Google'ye sadece kartvizitleri kayıtlı sayfaları birde birkaç şeyi yedekliyor diye biliyorum. Uygulamaları yedeklemezYav arkadaslar telefonda sorunlar var diye fabrika ayarlarına döndüm. Dönerkende verileri yedekledim fakat telefon açıldığında hic bisi yoktu. Bu uygulamalarimi vs. Google sunucularindan telefoma nasil yuklerm
FotoğraflarıdaTamam ama rehberdekiler ve resimlerde gitmis bunlarin gitmemesi lazdi .s
Öncelikle telefonun hayırlı olsun... Makasla kesebiliyorsan kes uydur(ben öyle yapmıştım) uğraşamam diyorsanda micro sim alman gerekiyor.
Hayırlı olsun.
Kartın hangi şirkete aitse (avea,vodafone,turkcell) götür oraya onlarda kart kesme makinesi var. 10 saniyeye kesip veriyorlar.
Sen kesersen uyduramazsın falan kartın içindeki bilgileri kaybedebilirsin.
şu telefonunu bana sat allah rızası için yeterki dert yanma neyse vericem faturadakı tutarıYav arkadaslar telefonda sorunlar var diye fabrika ayarlarına döndüm. Dönerkende verileri yedekledim fakat telefon açıldığında hic bisi yoktu. Bu uygulamalarimi vs. Google sunucularindan telefoma nasil yuklerm
1 saniyelik falan bi gecikme oluyo. Yani en azından benimki öyleBi kaç haftadır telefon almayı dusunuodum iphone mu samsung mu dye en sonunda karar verdım bugun gittim S3 aldım kendıme ilk defa bu denli bir akıllı telefon aldım ve ilk defa android telefon kullanıyorum tuş açarken ekran biraz geç geliyo bu benim biraz kafamı kurcaladı butun s3 ler mi böyle yoksa bende bi kasma felan mı yapıyo onu anlamadım
1 saniyelik falan bi gecikme oluyo. Yani en azından benimki öyle
İyi bilirdikRoute 66 Navigasyon uygulamasını nasıl bilirsiniz müminler ?![]()
Güncellemeleri Odin ile yapabilirsiniz. Eğer uygulamaların hepsini Google Play Store'den indirdiyseniz telefonu formatladıktan sonra Google Play Store'ye girip Menü tuşu -> Uygulamalarım -> TÜMÜ'ne girerseniz bütün eski uygulamalarınızı göreceksiniz. Ve eğer kaybedecek bir şeyiniz yoksa size DLI8 veya DLI5'i öneririm :thumbup1:.Arkadaslar telefonu yaklasik 1 aydir full dolu kullaniyorum(11 gb den 300 mb bos yer var ayrica 2 gb sd kart da dolu) ve telefon inanilmaz derecede yavasladi. Bi kac oyun sildim bos alani 3 gb ye kadar yukselttim ama hala enbasit islerde bile takiliyor ornegin galeriden cikarken bile ana ekran yeniden yukleniyor. Benim aklima fabrika ayarlarina donmek geldi ama resetledikten sonra onceden yaptigim guncellemeleri cihaz bulamaz diye korkuyorum. Siz ne onerirsiniz @lordarcual hocam bi yardim et![]()
Güncellemeleri Odin ile yapabilirsiniz. Eğer uygulamaların hepsini Google Play Store'den indirdiyseniz telefonu formatladıktan sonra Google Play Store'ye girip Menü tuşu -> Uygulamalarım -> TÜMÜ'ne girerseniz bütün eski uygulamalarınızı göreceksiniz. Ve eğer kaybedecek bir şeyiniz yoksa size DLI8 veya DLI5'i öneririm :thumbup1:.
Güç tasarrufu modu oyun oynamadığın zamanlarda bir nebze yardımcı olabilir, arka planda çalışan uygulamaları ve otomatik senkronizasyonu kapatırsan aynı şekilde faydasını görürsün. Canlı duvar kağıtları vs bu tarz uygulamalarda şarjı çabuk bitirir birde ekran parlaklığını otomatik yerine ortama göre kendin ayarlarsan şarj tüketimi konusunda farkı görebilirsin diye düşünüyorum.şarj çok çabuk azalıyor. tasarruf için ne yapabilirim.
Telefon reset koduna gerek yok ve bilmiyorumHocam bazi sorularim olcak
1-telefon resetledikten sonra orjinal guncellemeleri telefon kendisi bulamaz mi? Yani odin olmadan guncelleyemezmiyim
2- bir de telefon reset kodu neydi
Eğer sim kartta toplayacaksan Rehber -> Menü tuşu -> İçe aktar/Dışa aktar'dan Sim karta aktar seçeneğini seçeceksin tümünü seç sağ üstte Tamam olay bitmiştir@lordarcual hocam ben tüm rehberi tek bir yerde toplamayı bulamadım bir fikrin var mı bu konuda?
oh be sonundaEğer sim kartta toplayacaksan Rehber -> Menü tuşu -> İçe aktar/Dışa aktar'dan Sim karta aktar seçeneğini seçeceksin tümünü seç sağ üstte Tamam olay bitmiştir![]()