Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@lordarcual kardeşim bu ana ekran modu ve engelleme ne işe yarıyor irde bu google play filmler-kitaplar video merkezi musiz hub falan başka rom olduğundan yüklümü geliyor yoksa bu JB ile herkese mi gelicek. bide ram artmış ona çok sevindim

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@lordarcual kardeşim bu ana ekran modu ve engelleme ne işe yarıyor irde bu google play filmler-kitaplar video merkezi musiz hub falan başka rom olduğundan yüklümü geliyor yoksa bu JB ile herkese mi gelicek. bide ram artmış ona çok sevindim
Muzik hub ve video merkezi bide google play filmler bu ülkede çalışmıyor. Büyük ihtimal jb ile herkese gelir büyük ihtimal bu uygulamalar. Pardon telefondan yazıyorum çok uzun yazamadım imla hatalarını mazur gör :)

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Az önce Aldığım S3ü rootladım ama uygulamalar hala ücretli ?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Beyler tele flip cover aldım çok dehşet oldu.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Selam beyler.Samsung Türkiye'nin Facebook sayfasında duyurduğu 50.000 hediye deri kılıf kampanyasına "İnanmadığım ve önemsemediğim halde" kayıt bırakmıştım.Dün kurye firmasından aradılar.Adresimi istediler.Az öncede kurye geldi ve hediye deri kılıfımı getirdi :) Şaşırdım açıkçası.Bugüne kadar hiçbir hediye kazanamayan biri olarak gerçekten çok şaşırdım.Kılıfın kutusu neredeyse S3'ün kendi kutusu gibi.Bi an "S3 mü var lan içinde" diye düşündüm ama elime alınca hafifliğinden anladım.Kılıf orjinal deri ve işçilik çok kaliteli.Ancak telefonu kılıfa sokmak için üstten çekiçle vurmak lazım.Yarım santim dışarda kalıyor.Daha da bastırınca sıkışıyor telefon içinde.Çekme ipide yok.Zar zor çıkarttım telefonu kılıftan sonra hemen kutusuna koydum göremeyeceğim bir yere sakladım.Yani kesinlikle işe yaramaz.Ama Samsung Türkiye'ye teşekkür ediyorum yinede.Sözlerinde durdular.Helal olsun.

(Ayrıca bir dipnot olarak söyleyeyim benim cihazım yurtdışı.Kampanyanın açıklama bölümünde Samsung Türkiye ve resmi distrübütörlerin haricindeki cihazların kampanyadan yararlanamayacağı belirtiliyordu ama yararlandık işte :) )

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamam şimdi yavaşça sağ tarafta ki tuşa basılı tutun telefonun açılmasını bekleyin :P

Ne gibi bir yardım yav ?

Dalga mı geçiyorsun kardeş? Komik değil... Root Ettim market ücretsiz değil hala bunu soruyorum yukarıda belirttim zaten..

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dalga mı geçiyorsun kardeş? Komik değil... Root Ettim market ücretsiz değil hala bunu soruyorum yukarıda belirttim zaten..

Keşke root işlemini yapmadan önce root neleri değiştirir, ne işe yarar, yenir mi yenmez mi bir okuyup araştırsaydınız. :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Market'teki uygulamaları ücretsiz yapamazsınız ister Custom Rom yükleyin ister Root atın yukarıda belirttiğim gibi.
:D Kardeşim uygulamalar doğru ücretli İos'un JailBreak'ına benzemiyor :) Sen internetten araştırıp bulmalısın.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Senin bi fikrin yok mu nasıl yapacağıma dair Yardım etsen ?
İos değilki Jailbreak atasın ? Kardeşim ne yazık ki paralı uygulamaları ücretsiz yapmak imkansız gibi bir şey. İmkanı varsada ben bilmiyorum. Ve istediğin uygulamayı sürümüne bakarak internette araştırırsan bulabilirsin :)

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İos değilki Jailbreak atasın ? Kardeşim ne yazık ki paralı uygulamaları ücretsiz yapmak imkansız gibi bir şey. İmkanı varsada ben bilmiyorum. Ve istediğin uygulamayı sürümüne bakarak internette araştırırsan bulabilirsin :)

Ya internetten bulurum daa ne bilim her istediğini tıkla indir daha güzel olurdu :/

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ya internetten bulurum daa ne bilim her istediğini tıkla indir daha güzel olurdu :/
:D Yok öyle yağma :P Gidip İllegal yöntemlerle bulup indireceksin ben sana link veririm de Forumda İllegal içerik yasak :) Ama Özel Mesajdan istediğini gönderebilirim :D

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Keşke root işlemini yapmadan önce root neleri değiştirir, ne işe yarar, yenir mi yenmez mi bir okuyup araştırsaydınız. :)

Okudum bir hayli ama Market hakkındaki şeylere bakmadım çünkü çevremde herkes root et her şeyi indir diye kesin konuştu bende gaza geldim :D yoksa diğer özelliklere baktım =)

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Okudum bir hayli ama Market hakkındaki şeylere bakmadım çünkü çevremde herkes root et her şeyi indir diye kesin konuştu bende gaza geldim :D yoksa diğer özelliklere baktım =)

Market yani Google Play, Google firmasının Android sistemler için programların yanı sıra müzik, e kitap, film vb. multimedya içeriği sunduğu bir pazar alanı. Programların çoğu (Google üretimi olanların hepsi) ücretsiz ama sadece ücretli veya kısıtlı-ücretsiz olanlarda mevcut. Ayrıca multimedya içerikleride ücretli. Ha bu demek değil ki bu programlara farklı şekilde ulaşılamaz. Blapk, applanet, apkshare gibi alternatif mağazalar/sistemler mevcut. Bunları biraz araştırın. İsim vermem sorun olmaz herhalde olursa da moderatörlerimiz müdahele etsin lütfen. :)

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Market yani Google Play, Google firmasının Android sistemler için programların yanı sıra müzik, e kitap, film vb. multimedya içeriği sunduğu bir pazar alanı. Programların çoğu (Google üretimi olanların hepsi) ücretsiz ama sadece ücretli veya kısıtlı-ücretsiz olanlarda mevcut. Ayrıca multimedya içerikleride ücretli. Ha bu demek değil ki bu programlara farklı şekilde ulaşılamaz. Blapk, applanet, apkshare gibi alternatif mağazalar/sistemler mevcut. Bunları biraz araştırın. İsim vermem sorun olmaz herhalde olursa da moderatörlerimiz müdahele etsin lütfen. :)

Teşekkürler

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler tele flip cover aldım çok dehşet oldu.
güle güle kullan [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] can ben aldım pişman oldum inşallah sende olmazsın bende yanları söküldü felan. sıkıntılı durumlar yani
Selam beyler.Samsung Türkiye'nin Facebook sayfasında duyurduğu 50.000 hediye deri kılıf kampanyasına "İnanmadığım ve önemsemediğim halde" kayıt bırakmıştım.Dün kurye firmasından aradılar.Adresimi istediler.Az öncede kurye geldi ve hediye deri kılıfımı getirdi :) Şaşırdım açıkçası.Bugüne kadar hiçbir hediye kazanamayan biri olarak gerçekten çok şaşırdım.Kılıfın kutusu neredeyse S3'ün kendi kutusu gibi.Bi an "S3 mü var lan içinde" diye düşündüm ama elime alınca hafifliğinden anladım.Kılıf orjinal deri ve işçilik çok kaliteli.Ancak telefonu kılıfa sokmak için üstten çekiçle vurmak lazım.Yarım santim dışarda kalıyor.Daha da bastırınca sıkışıyor telefon içinde.Çekme ipide yok.Zar zor çıkarttım telefonu kılıftan sonra hemen kutusuna koydum göremeyeceğim bir yere sakladım.Yani kesinlikle işe yaramaz.Ama Samsung Türkiye'ye teşekkür ediyorum yinede.Sözlerinde durdular.Helal olsun.

(Ayrıca bir dipnot olarak söyleyeyim benim cihazım yurtdışı.Kampanyanın açıklama bölümünde Samsung Türkiye ve resmi distrübütörlerin haricindeki cihazların kampanyadan yararlanamayacağı belirtiliyordu ama yararlandık işte :) )
Güle Güle kullan hocam ben kullanıyorum gayet dediğiniz gibi ince işçilikli kılıf çıkartmak için yapmanız gerken sey
yanlardan tutup assagıdan yukarıya dogru bastırmak itlemek :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
flash sorunu var indiremiyorum güncellemeyi beklemek şartmı cevap verene tşk :D

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah yaw bende diyorum bu chrome niye flashsız :) Wallah unutmuşum flash desteğinin kaldığını :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=284680]Red Bull[/MENTION]

Şuan için sağlam duruyor,umarım sökülmez.

Sağol.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu gün s3 ü elime alayım dedim. sonra baktım ana ekran kendi kendine bi sağ bi sol yapıyo sonra baktım kendi kendine boş bi ekran açılmış. sonra telefonu masaya koydum hyla bi sağa bi sola kendi çeviriyo sonra o ekraın sildim ve halloldu. sonra birde gta oynuyodum bu gün gta da adam kendi kendine gitmeye başladı hiçde durmuyor yani sonra durdurdum bırakkınca gene kendi koşdu sonra oyunu açıp kapadım düzeldi bu sorunlar sizce tekrar olurmu , birde telefona 4 gb lık hafıza kartı alıcam yarın fakat yüklediğim apk lı olan ugulamalrı ve playdan indirdiğim uygulamaları felan karta atabilirmiyim? telefonun hafızasında gram bişey olsun istemiyorum telefon kasıyo sonra.