Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar önerebileceğiniz launcherlar hangisi go launcher dışında çok karışık bana göre :P

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Teşekkürler eskiden de olmamıştı zaten kernel gerekiyormuş demek ki. Ben DLI5'e geçtim mükemmel.

Triangle birtek siyah kernel ile çalışıyor. Çalıştığı başka kernel varsa da ben bilmiyorum. Samsung 4.0.X serisi ya da CM9/CM10/AOSP/AOKP tabanlı herhangi bir rom yükle, yine herhangi bir siyah kernel sürümünü yükleyip sayacı sıfırla sonra istediğin rom'la yola devam et. Yakında 4.1.X için de güncelleme gelir siyaha.

ens_azl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaşlar acill yardım istiyorum galaxy s3 mesajlaşma durduruldu diyor ve ben salakca uygulama yönticisinden kaldırdım telefonu sıfır aldım sadece imail gecirdik başka bişrey yapmadık acill yardım

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
arkdaşlar acill yardım istiyorum galaxy s3 mesajlaşma durduruldu diyor ve ben salakca uygulama yönticisinden kaldırdım telefonu sıfır aldım sadece imail gecirdik başka bişrey yapmadık acill yardım

Şuan yeni gücelleme yaptım. Ve böylelikle JB romunun en son sürümüne geçtim. İnanılmaz stabil ve akışkan bir rom olmuş. Yani demem o ki Android 4.1.1 JellyBean İngiltere I9300XXDLI5-I9300OXADLI5 sürümünü odin ile flashlarsanız bu sorundan da kurtulmuş olursunuz :) Tabi sorumluluk size aittir. Bende en ufak bir sorun bile yok.

ens_azl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan yeni gücelleme yaptım. Ve böylelikle JB romunun en son sürümüne geçtim. İnanılmaz stabil ve akışkan bir rom olmuş. Yani demem o ki Android 4.1.1 JellyBean İngiltere I9300XXDLI5-I9300OXADLI5 sürümünü odin ile flashlarsanız bu sorundan da kurtulmuş olursunuz :) Tabi sorumluluk size aittir. Bende en ufak bir sorun bile yok.
arkdaşım bana yardımcı olsan bu rood room nasıl yapılıyor bi anlatsan nerden nasıl yaptın söylesende bende kurtulsam su işten satmaya karar verdim kafayı yiyecegim ya

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
arkdaşım bana yardımcı olsan bu rood room nasıl yapılıyor bi anlatsan nerden nasıl yaptın söylesende bende kurtulsam su işten satmaya karar verdim kafayı yiyecegim ya

Forumda tüm sorduğunuz soruların cevabı var. Lütfen biraz araştırın . Ve yine söylüyorum rom atma konusunda hiç bir bilgi sahibi değilseniz lütfen uğraşıpta telefonu brick etmeyiniz. Önce tam olarak okuyup bilgi edinin forumlardan falan. Sonra işe koyulabilirsiniz.

Fortress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar s3te aşırı ram kullanımı sorunu sizdede varmı ? Belleği silince bile 500mb ram kullanıyor. Tamam hiçbi kasma takılma falan olmuyor ama çok fazla değilmi?

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende onca oyun program olmasına rağmen ram 550yi pek gemiyor silincede 370lere kadar gördüm

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben s2 de program ve oyunlara karşın 187 ram gördüm genelde bi kerede sebebi ben de bilmiyorum 109 ram :D

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ya arkadaşlar bana çok acil yardım lazım benim telefonun bataryası gittikçe kötüleşti bir gün bile çıkmıyor yeni batarya almak gereklimi her sene çok sıkıldım bu durumdan telefon öyle yatıyor ama sarjı yine gidiyor ne yapmalıyım çok sinirlerim bozuldu bıktım kullanmadan sarja takmaktan :crying::crying::crying:

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar bana çok acil yardım lazım benim telefonun bataryası gittikçe kötüleşti bir gün bile çıkmıyor yeni batarya almak gereklimi her sene çok sıkıldım bu durumdan telefon öyle yatıyor ama sarjı yine gidiyor ne yapmalıyım çok sinirlerim bozuldu bıktım kullanmadan sarja takmaktan :crying::crying::crying:[/QUO

benim de hergun sarj gerekiyor ama kullanim orani soyle diyebilirim;

1. portable hotspot and tethering(ortalama 2-3 saat)

2. elde kullanim(muhtelif uygulamalar) ortalama 2-3 saat

3. oyun ort 1 saat

4. konusma ort. 1 saat

tabi en cok ekran bataryayi mahvediyor. minimum kullanim(konusma mesaj fln..) standby pozisyonda en az 2 gunu gormeli(ben gordum)

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ya arkadaşlar bana çok acil yardım lazım benim telefonun bataryası gittikçe kötüleşti bir gün bile çıkmıyor yeni batarya almak gereklimi her sene çok sıkıldım bu durumdan telefon öyle yatıyor ama sarjı yine gidiyor ne yapmalıyım çok sinirlerim bozuldu bıktım kullanmadan sarja takmaktan :crying::crying::crying:[/QUO

benim de hergun sarj gerekiyor ama kullanim orani soyle diyebilirim;

1. portable hotspot and tethering(ortalama 2-3 saat)

2. elde kullanim(muhtelif uygulamalar) ortalama 2-3 saat

3. oyun ort 1 saat

4. konusma ort. 1 saat

tabi en cok ekran bataryayi mahvediyor. minimum kullanim(konusma mesaj fln..) standby pozisyonda en az 2 gunu gormeli(ben gordum)

ben sana şöyle anlatayım bugün sabah 2-3 saat internetteydim %60 a falan indi sonra kendi kendine inmeye devam etti suan sarjda yarım saat önce taktım 12 den beri kendi kendine %50 şarjı gitti:crying::crying::crying: ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yiycem :(

configure

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben sana şöyle anlatayım bugün sabah 2-3 saat internetteydim %60 a falan indi sonra kendi kendine inmeye devam etti suan sarjda yarım saat önce taktım 12 den beri kendi kendine %50 şarjı gitti:crying::crying::crying: ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yiycem :(

Yüklediğin uygulamaların yorumlarını okumanı öneririm. Bazıları hakkaten çok şarj yiyor. Yükleyip çok şarj yediği için kaldırdığım 3 uygulama: WhatsApp, Skype, Adımsayar.

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncellemerine baksana belki eski bir sürüm kullanıyorsundur her çıkan sürümde biraz daha stabilileşiyor ram kullanımı

ufuk_molu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar bana çok acil yardım lazım benim telefonun bataryası gittikçe kötüleşti bir gün bile çıkmıyor yeni batarya almak gereklimi her sene çok sıkıldım bu durumdan telefon öyle yatıyor ama sarjı yine gidiyor ne yapmalıyım çok sinirlerim bozuldu bıktım kullanmadan sarja takmaktan :crying::crying::crying:

Pil probleminin temel sebeplerinden birisi cihazın "deep sleep" yani "derin uyku" moduna geçmemesi.
bunun olup olmadığını görmek için marketten CPU SPY uygulamasını kurabilir, bir süre telefonunuzu kullanmayıp sonra açtığınızda durumunu görebilirsiniz.

yapılması gerekenler.
1- Telefonunuzun ayarlar bölümünde ses ayarlarına girin ve dokunma sesleri ve tuş kilidi sesleri ile ilgili kutucukları işaretli ise işaretsiz hale getirin. (yani o sesleri kapatın) zaten kapalı ise o zaman önce tekrar aktif edin, ayarlardan çıkın, sonra tekrar girin ve tekrar aktivasyonunu kaldırın.
2- Telefonu uçak moduna alın, bir süre bekleyin.
3- telefonu power tuşuna uzun basarak çıkan menu'den kapatın.
4- Telefonun pilini sökün 1 dakika kadar bekleyin.
5- Pili takın ve cihazın açma düğmesine basın ve açılmasını bekleyin, AÇILDIKTAN SONRA DA 10 dakika kadar TELEFONA dokunmayın (Tamamen tüm özellikleri içe açılması için gerekli süre)
6- Telefonu uçak modundan çıkarın.

bir iki saat sonra CPU SPY'ı tekrar çalıştırın ve cihazınızın artık deep sleep moda geçtiğini göreceksiniz.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler mesela ben telefonumu açarken sadece Samsung Galaxy S III I9300 yazısını görmek daha sonra çıkan SAMSUNG yazısını görmemek istiyorum bir nevi açılışını hızlandırmak istiyorum :) Böyle bir program veya başka bir yolu var mıdır ?

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar icinizde sygic navigasyon kullanan var mı? tam olarak çözemedim yardım lazım.s

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaslar icinizde sygic navigasyon kullanan var mı? tam olarak çözemedim yardım lazım.s
Ben kullanıyorum ne gibi bir yardım lazım ?

Beyler bugün evde dolaşırken bizim bitki çiçek açmış :) Hemen fotoğrafını çektim :P
EOg48.jpg

http://i.imgur.com/EOg48.jpg
zroV7.jpg

http://i.imgur.com/zroV7.jpg

Not : Fotoğraflarda oynama yoktur (Photoshop, Photoscape vs.).

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kullanıyorum ne gibi bir yardım lazım ?

Oncelikle sadece GPS acikken wifi ve mobilverisi kapaliyken kullanma sansim yok mu? butun ayarlari denedim olmadi, eger o sekilde kullanilmiyosa ne anladim telefonun navigasyonundan illa internet paeti mi lazim, yoksa bilmedigim bisey mi var yanlis bisey mi yapiyorum.s ikincisi, bir turlu istedigim yol tarafini yapamadim, sesli bir sekilde gidecegim adresi soyleyip harita cikaramiyormuyum? rota bolumunde adres ayarlama var orda da gitmek itedigim yeri bulamiyorum..ki bulabilsem bile tek tek bi cadde adi yazip bisuru sekme cikiyo sukadar yerde var falan diye iclerinden onu arayip mi bulcam, biraz mantiksiz degilmi oyle ugrasmak? ben mi bilmiyorum kullanmayi? en kotusu de millete artislik yapiyodum iste uydu baglantili navigasyonu var telefonun, internet olamdan direk acar saga don sola don der dedim, bi de beceremedim, fena rezil oldum :D beni kurtarsa kurtarsa sen kurtarirsin kardesim :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Oncelikle sadece GPS acikken wifi ve mobilverisi kapaliyken kullanma sansim yok mu? butun ayarlari denedim olmadi, eger o sekilde kullanilmiyosa ne anladim telefonun navigasyonundan illa internet paeti mi lazim, yoksa bilmedigim bisey mi var yanlis bisey mi yapiyorum.s ikincisi, bir turlu istedigim yol tarafini yapamadim, sesli bir sekilde gidecegim adresi soyleyip harita cikaramiyormuyum? rota bolumunde adres ayarlama var orda da gitmek itedigim yeri bulamiyorum..ki bulabilsem bile tek tek bi cadde adi yazip bisuru sekme cikiyo sukadar yerde var falan diye iclerinden onu arayip mi bulcam, biraz mantiksiz degilmi oyle ugrasmak? ben mi bilmiyorum kullanmayi? en kotusu de millete artislik yapiyodum iste uydu baglantili navigasyonu var telefonun, internet olamdan direk acar saga don sola don der dedim, bi de beceremedim, fena rezil oldum :D beni kurtarsa kurtarsa sen kurtarirsin kardesim :)
İlk önce telefonu açınca Ayarlar -> Konum servisleri -> GPS Uydularını kullan'ı seç sonra Sensör yardımı'nı Wi-fi filan seçili ise onları kapat sadece benim dediğim ikisi seçili olsun. Mobil veri'yi ve Wi-fi'yi bilgi çubuğundan kapat GPS'yi aktif et. Sonra Sygic'e gir bekle biraz altta GPS sinyali aranıyor gibi birşey yazacak bekle bulsun. Bulmazsa kapat Wi-fi'yi aç gir bulsun sonra geri Wi-fi'yi kapat bu şekilde. Ve eğer bir yere gitmek istiyorsan oraya bas sonra büyük ihtimal mavi veya pembe bir şekilde yolu seçer. Sonra seçtiğin yerin hangi sokak/yol olduğunu yazar. O yazdığı yere bas. Sonra Arabayla/Yürüyerek'ten birine bas hangi şekilde gideceksen. Eğer üç tane seçenek çıkarsa Konumum'a bas veya haritadan yer seç işte sonra o seni götürür :) Ama GPS sinyali olmazsa gidemezsin :P Bende şuan yok :)

NOT : Rotayı kapatmak istersen Ayarlar -> Rota -> Rotayı sil'e bas tamamdır :)

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk önce telefonu açınca Ayarlar -> Konum servisleri -> GPS Uydularını kullan'ı seç sonra Sensör yardımı'nı Wi-fi filan seçili ise onları kapat sadece benim dediğim ikisi seçili olsun. Mobil veri'yi ve Wi-fi'yi bilgi çubuğundan kapat GPS'yi aktif et. Sonra Sygic'e gir bekle biraz altta GPS sinyali aranıyor gibi birşey yazacak bekle bulsun. Bulmazsa kapat Wi-fi'yi aç gir bulsun sonra geri Wi-fi'yi kapat bu şekilde. Ve eğer bir yere gitmek istiyorsan oraya bas sonra büyük ihtimal mavi veya pembe bir şekilde yolu seçer. Sonra seçtiğin yerin hangi sokak/yol olduğunu yazar. O yazdığı yere bas. Sonra Arabayla/Yürüyerek'ten birine bas hangi şekilde gideceksen. Eğer üç tane seçenek çıkarsa Konumum'a bas veya haritadan yer seç işte sonra o seni götürür :) Ama GPS sinyali olmazsa gidemezsin :P Bende şuan yok :)

NOT : Rotayı kapatmak istersen Ayarlar -> Rota -> Rotayı sil'e bas tamamdır :)

Saol kardesim iyi oldu yardimin :) Ben de GPS ayarlarindaki dedigini yapmistim ama niyeyse sinyal bulamiyodu program, belki baglandigim yerde sorun vardir baska biyerde denemistim cunku. tesekkurler tekrar. Ama adresi konusarak belirtsen yada en azindan direk yazarak ayarlamak olsa daha pratik ve kullanisli olurdu, boyle harita uzerinde secmek sadece bildigin bir yere goturur cunku seni hic bilmedigin biyeri bulmak sikinti olur gibi bu sekilde .s

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Saol kardesim iyi oldu yardimin :) Ben de GPS ayarlarindaki dedigini yapmistim ama niyeyse sinyal bulamiyodu program, belki baglandigim yerde sorun vardir baska biyerde denemistim cunku. tesekkurler tekrar. Ama adresi konusarak belirtsen yada en azindan direk yazarak ayarlamak olsa daha pratik ve kullanisli olurdu, boyle harita uzerinde secmek sadece bildigin bir yere goturur cunku seni hic bilmedigin biyeri bulmak sikinti olur gibi bu sekilde .s
Yazınca da buluyor ?

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazınca da buluyor ?
Tamamdır hallettim :) bikaç yazdığım adresi bulamamştım o da caddenin adı değil de numarası yazıyor o yüzdenmiş. ozaman başka birşey daha sorayım, fabrika ayarlarına dönmeden once s-voice siri benzeri bir sesle çalışıyordu, şimdi tane tane boğuk bir sesle çalışıyor. dil ve girişten samsung TTS yi seçtim ama sanki ses yine önceki kullandığım kalitede değil. neden olabilir? başka bir ses tipi kullanma seçeneği var mı?