BlackShopAre
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
arkadaşlar önerebileceğiniz launcherlar hangisi go launcher dışında çok karışık bana göre 

Teşekkürler eskiden de olmamıştı zaten kernel gerekiyormuş demek ki. Ben DLI5'e geçtim mükemmel.
arkdaşlar acill yardım istiyorum galaxy s3 mesajlaşma durduruldu diyor ve ben salakca uygulama yönticisinden kaldırdım telefonu sıfır aldım sadece imail gecirdik başka bişrey yapmadık acill yardım
arkdaşım bana yardımcı olsan bu rood room nasıl yapılıyor bi anlatsan nerden nasıl yaptın söylesende bende kurtulsam su işten satmaya karar verdim kafayı yiyecegim yaŞuan yeni gücelleme yaptım. Ve böylelikle JB romunun en son sürümüne geçtim. İnanılmaz stabil ve akışkan bir rom olmuş. Yani demem o ki Android 4.1.1 JellyBean İngiltere I9300XXDLI5-I9300OXADLI5 sürümünü odin ile flashlarsanız bu sorundan da kurtulmuş olursunuzTabi sorumluluk size aittir. Bende en ufak bir sorun bile yok.
arkdaşım bana yardımcı olsan bu rood room nasıl yapılıyor bi anlatsan nerden nasıl yaptın söylesende bende kurtulsam su işten satmaya karar verdim kafayı yiyecegim ya
Telefona reset atıp belleği silince görebiliyorum ben 370leribende onca oyun program olmasına rağmen ram 550yi pek gemiyor silincede 370lere kadar gördüm
ya arkadaşlar bana çok acil yardım lazım benim telefonun bataryası gittikçe kötüleşti bir gün bile çıkmıyor yeni batarya almak gereklimi her sene çok sıkıldım bu durumdan telefon öyle yatıyor ama sarjı yine gidiyor ne yapmalıyım çok sinirlerim bozuldu bıktım kullanmadan sarja takmaktan :crying::crying::crying:[/QUO
benim de hergun sarj gerekiyor ama kullanim orani soyle diyebilirim;
1. portable hotspot and tethering(ortalama 2-3 saat)
2. elde kullanim(muhtelif uygulamalar) ortalama 2-3 saat
3. oyun ort 1 saat
4. konusma ort. 1 saat
tabi en cok ekran bataryayi mahvediyor. minimum kullanim(konusma mesaj fln..) standby pozisyonda en az 2 gunu gormeli(ben gordum)
ya arkadaşlar bana çok acil yardım lazım benim telefonun bataryası gittikçe kötüleşti bir gün bile çıkmıyor yeni batarya almak gereklimi her sene çok sıkıldım bu durumdan telefon öyle yatıyor ama sarjı yine gidiyor ne yapmalıyım çok sinirlerim bozuldu bıktım kullanmadan sarja takmaktan :crying::crying::crying:[/QUO
benim de hergun sarj gerekiyor ama kullanim orani soyle diyebilirim;
1. portable hotspot and tethering(ortalama 2-3 saat)
2. elde kullanim(muhtelif uygulamalar) ortalama 2-3 saat
3. oyun ort 1 saat
4. konusma ort. 1 saat
tabi en cok ekran bataryayi mahvediyor. minimum kullanim(konusma mesaj fln..) standby pozisyonda en az 2 gunu gormeli(ben gordum)
ben sana şöyle anlatayım bugün sabah 2-3 saat internetteydim %60 a falan indi sonra kendi kendine inmeye devam etti suan sarjda yarım saat önce taktım 12 den beri kendi kendine %50 şarjı gitti:crying::crying::crying: ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yiycem![]()
ben sana şöyle anlatayım bugün sabah 2-3 saat internetteydim %60 a falan indi sonra kendi kendine inmeye devam etti suan sarjda yarım saat önce taktım 12 den beri kendi kendine %50 şarjı gitti:crying::crying::crying: ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yiycem![]()
Yüklediğin uygulamaların yorumlarını okumanı öneririm. Bazıları hakkaten çok şarj yiyor. Yükleyip çok şarj yediği için kaldırdığım 3 uygulama: WhatsApp, Skype, Adımsayar.
Yüklediğin uygulamaların yorumlarını okumanı öneririm. Bazıları hakkaten çok şarj yiyor. Yükleyip çok şarj yediği için kaldırdığım 3 uygulama: WhatsApp, Skype, Adımsayar.
bişey yüklemeden bu sorun çıktı son 1 haftadır böyle
ya arkadaşlar bana çok acil yardım lazım benim telefonun bataryası gittikçe kötüleşti bir gün bile çıkmıyor yeni batarya almak gereklimi her sene çok sıkıldım bu durumdan telefon öyle yatıyor ama sarjı yine gidiyor ne yapmalıyım çok sinirlerim bozuldu bıktım kullanmadan sarja takmaktan :crying::crying::crying:
Ben kullanıyorum ne gibi bir yardım lazım ?arkadaslar icinizde sygic navigasyon kullanan var mı? tam olarak çözemedim yardım lazım.s
hocam biz de resim çekiyoruz ama bırak senin ki gibi çekmeyi yanına bile yaklaşamıyoruz özel ayarların var mı varsa paylaşır mısın?Ben kullanıyorum ne gibi bir yardım lazım ?
Beyler bugün evde dolaşırken bizim bitki çiçek açmışHemen fotoğrafını çektim
![]()
http://i.imgur.com/EOg48.jpg
![]()
http://i.imgur.com/zroV7.jpg
Not : Fotoğraflarda oynama yoktur (Photoshop, Photoscape vs.).
Ne özel ayarı brehocam biz de resim çekiyoruz ama bırak senin ki gibi çekmeyi yanına bile yaklaşamıyoruz özel ayarların var mı varsa paylaşır mısın?![]()
Ne özel ayarı breTelefon geldiği gibi.
Belki Jelly Bean (DLI5)'dendir
![]()
ben hala ıcs de sürünüyorum jbye geçiyim olmazsa bende![]()
Ben kullanıyorum ne gibi bir yardım lazım ?
İlk önce telefonu açınca Ayarlar -> Konum servisleri -> GPS Uydularını kullan'ı seç sonra Sensör yardımı'nı Wi-fi filan seçili ise onları kapat sadece benim dediğim ikisi seçili olsun. Mobil veri'yi ve Wi-fi'yi bilgi çubuğundan kapat GPS'yi aktif et. Sonra Sygic'e gir bekle biraz altta GPS sinyali aranıyor gibi birşey yazacak bekle bulsun. Bulmazsa kapat Wi-fi'yi aç gir bulsun sonra geri Wi-fi'yi kapat bu şekilde. Ve eğer bir yere gitmek istiyorsan oraya bas sonra büyük ihtimal mavi veya pembe bir şekilde yolu seçer. Sonra seçtiğin yerin hangi sokak/yol olduğunu yazar. O yazdığı yere bas. Sonra Arabayla/Yürüyerek'ten birine bas hangi şekilde gideceksen. Eğer üç tane seçenek çıkarsa Konumum'a bas veya haritadan yer seç işte sonra o seni götürürOncelikle sadece GPS acikken wifi ve mobilverisi kapaliyken kullanma sansim yok mu? butun ayarlari denedim olmadi, eger o sekilde kullanilmiyosa ne anladim telefonun navigasyonundan illa internet paeti mi lazim, yoksa bilmedigim bisey mi var yanlis bisey mi yapiyorum.s ikincisi, bir turlu istedigim yol tarafini yapamadim, sesli bir sekilde gidecegim adresi soyleyip harita cikaramiyormuyum? rota bolumunde adres ayarlama var orda da gitmek itedigim yeri bulamiyorum..ki bulabilsem bile tek tek bi cadde adi yazip bisuru sekme cikiyo sukadar yerde var falan diye iclerinden onu arayip mi bulcam, biraz mantiksiz degilmi oyle ugrasmak? ben mi bilmiyorum kullanmayi? en kotusu de millete artislik yapiyodum iste uydu baglantili navigasyonu var telefonun, internet olamdan direk acar saga don sola don der dedim, bi de beceremedim, fena rezil oldumbeni kurtarsa kurtarsa sen kurtarirsin kardesim
![]()
İlk önce telefonu açınca Ayarlar -> Konum servisleri -> GPS Uydularını kullan'ı seç sonra Sensör yardımı'nı Wi-fi filan seçili ise onları kapat sadece benim dediğim ikisi seçili olsun. Mobil veri'yi ve Wi-fi'yi bilgi çubuğundan kapat GPS'yi aktif et. Sonra Sygic'e gir bekle biraz altta GPS sinyali aranıyor gibi birşey yazacak bekle bulsun. Bulmazsa kapat Wi-fi'yi aç gir bulsun sonra geri Wi-fi'yi kapat bu şekilde. Ve eğer bir yere gitmek istiyorsan oraya bas sonra büyük ihtimal mavi veya pembe bir şekilde yolu seçer. Sonra seçtiğin yerin hangi sokak/yol olduğunu yazar. O yazdığı yere bas. Sonra Arabayla/Yürüyerek'ten birine bas hangi şekilde gideceksen. Eğer üç tane seçenek çıkarsa Konumum'a bas veya haritadan yer seç işte sonra o seni götürürAma GPS sinyali olmazsa gidemezsin
Bende şuan yok
NOT : Rotayı kapatmak istersen Ayarlar -> Rota -> Rotayı sil'e bas tamamdır![]()
Yazınca da buluyor ?Saol kardesim iyi oldu yardiminBen de GPS ayarlarindaki dedigini yapmistim ama niyeyse sinyal bulamiyodu program, belki baglandigim yerde sorun vardir baska biyerde denemistim cunku. tesekkurler tekrar. Ama adresi konusarak belirtsen yada en azindan direk yazarak ayarlamak olsa daha pratik ve kullanisli olurdu, boyle harita uzerinde secmek sadece bildigin bir yere goturur cunku seni hic bilmedigin biyeri bulmak sikinti olur gibi bu sekilde .s
Tamamdır hallettimYazınca da buluyor ?