Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Abowwwwwwwwwwwwwwwwwww Bizim [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] da S3 Almışşşşşşşş
Hayırlı Uğurlu Bol Çizikli Olsun :D :D :D
Güle Güle Kullan Dostum Jeliboncuk Geldiği Zaman S3 ün Asıl Akibeti Meydana Çıkacak
Nexusdan Portlanıp S3 de Kullanılışını Gördüm İnanamadım Heleki Samsung Yayınlasın s3 için.. Ozaman Gör Sen

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Abowwwwwwwwwwwwwwwwwww Bizim [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] da S3 Almışşşşşşşş
Hayırlı Uğurlu Bol Çizikli Olsun :D :D :D
Güle Güle Kullan Dostum Jeliboncuk Geldiği Zaman S3 ün Asıl Akibeti Meydana Çıkacak
Nexusdan Portlanıp S3 de Kullanılışını Gördüm İnanamadım Heleki Samsung Yayınlasın s3 için.. Ozaman Gör Sen

Aldım tabi ya,sizlerin ellerinde püskevitler falan görünce dayanamadım :P

Yayınlansın görelim : )

Lakin şuan ki hali bile iyi.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aldım tabi ya,sizlerin ellerinde püskevitler falan görünce dayanamadım :P

Yayınlansın görelim : )

Lakin şuan ki hali bile iyi.
Özencikkk Yapmıştık O Kadar Değmiş Demekki :P
Peki Rengi Nedir Cihazın ?
Bu Arada Videoları Atarım İzlersin Portlanmış Haliyle Bile Şuan Kullandığın Halinden Daha Hızlı Diyebilirim.
Bu Arada Ne Vakit Islatıyoruz Cihazı :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Özencikkk Yapmıştık O Kadar Değmiş Demekki :P
Peki Rengi Nedir Cihazın ?
Bu Arada Videoları Atarım İzlersin Portlanmış Haliyle Bile Şuan Kullandığın Halinden Daha Hızlı Diyebilirim.
Bu Arada Ne Vakit Islatıyoruz Cihazı :D

Adam taşıyıcı çıktı :P

Adam telefon yapıp satıyor alıyoruz :P

Çakıl mavi : )
Bir de krem rengi kılıf aldım çok hoş oldu.

Cihazı ıslatamam bozulur :P

Ankara da olsan gel iftara götüreyim :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Adam taşıyıcı çıktı :P

Adam telefon yapıp satıyor alıyoruz :P

Çakıl mavi : )
Bir de krem rengi kılıf aldım çok hoş oldu.

Cihazı ıslatamam bozulur :P

Ankara da olsan gel iftara götüreyim :D
Resime İyi Güldüm :D :D
Eyvallah Dostum Gece Özelden Ulaş Elimde Bir Arşiv Var Ne Ararsan Mevcut Nova Shadowgun Aspalht vs Ne Ararsan Var :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Resime İyi Güldüm :D :D
Eyvallah Dostum Gece Özelden Ulaş Elimde Bir Arşiv Var Ne Ararsan Mevcut Nova Shadowgun Aspalht vs Ne Ararsan Var :D

Bana.

Batman dark knight ve Amazing piderman lazım :D

Hatta buldum da kuruma geçmiyor.
Cihazda yer yok falan diyor sanırım.
Lakin ki 10 küsür gb alan var :/

Sana da Dead trigger oyununu tavsiye ederim.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bana.

Batman dark knight ve Amazing piderman lazım :D

Hatta buldum da kuruma geçmiyor.
Cihazda yer yok falan diyor sanırım.
Lakin ki 10 küsür gb alan var :/

Sana da Dead trigger oyununu tavsiye ederim.

ikisinin de apk si mevcut dayı sen sıkıntı yapma :D akşam gel haberleşiriz sağ olasın o oyun bende mevcut zombicikleri öldürmek keyif veriyor .D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
ikisinin de apk si mevcut dayı sen sıkıntı yapma :D akşam gel haberleşiriz sağ olasın o oyun bende mevcut zombicikleri öldürmek keyif veriyor .D

Ya apk'ler var da kurduktan sonra ek indirmeye geçmiyor o kadar :P

Batman 1 gb falanmış be.
Oyunu öven çok.

Tamam akşama sendeyim :P

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ve şuan itibari ile ben de S3 konseyine katılmış bulunuyorum :P
Hayırlı olsun sonunda katılabildin. :P

32 GB'lik mi 16 GB'lik mi ?
XQIJ.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler yazmistim onceden ama cevap alamadim. bi mubarek anlatabilir mi acaba su sorunu?

arkadaslar yurtdisindan ilk android telefonumu aldim. lakin cihaz uzerinden guncelleme denedigimde "yeni guncelleme yok" diyor. kies denen olayi kurdum bu sefer de "cihaziniz kies uzerinden guncellemeyi desteklemiyor" diyor. Bu arada su anki surumum "XXLE8". Nasil yapabilirim su isi bi zahmet anlatan olursa sevinirim. (Odin nedir artik cahil isi onu da rica edicem tarafinizdan). saygilar

andromedya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üstat bunun :
4 işlemcisi 1 gb ram i ve mali 400 grafik kartı olduğuna göre bişeyler yapılabilir diye düşünüyorum bunula ilgili
rasphery pi diye 800 mhz lik tek çekirdekli bi cihaza linüx yüklenip normal çalıştırılabiliyorsa

ne dersiniz araştırıp yüklemeye cesaret gösterecek biri var mı :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
üstat bunun :
4 işlemcisi 1 gb ram i ve mali 400 grafik kartı olduğuna göre bişeyler yapılabilir diye düşünüyorum bunula ilgili
rasphery pi diye 800 mhz lik tek çekirdekli bi cihaza linüx yüklenip normal çalıştırılabiliyorsa

ne dersiniz araştırıp yüklemeye cesaret gösterecek biri var mı :)
Valla bende araştırdım da Windows XP ve linux yükleyebiliyorlar bide 2 saatini alır zor iş. Ben uğraşsam yaparım da gerek yok bir şeyi yanlış yaparsan bidaha yeniden başlarsın ondan hiç uğraşamam. Ama adamlar yapıyor videoda çekiyor istersen video koyabilirim.

harbiden jelly bean de ne değişecek
Sistem daha stabil çalışacak. Yani çok daha hızlı olacak. Kısaca açıklamak gerekirse Windows XP'den Windows 8'e geçermiş gibi olacak.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=280775]ufuk256[/MENTION] [MENTION=281066]erdoganguler[/MENTION]

anlaşılan jeli boncugumuzu hiç araştırmamışsınız buyrun videoları izleyiniz anlayacaksınız :)

[video=youtube;qJb8kEzbYVQ]http://www.youtube.com/watch?v=qJb8kEzbYVQ&feature=player_embedded[/video][video=youtube;ZsF02hBBK_I]http://www.youtube.com/watch?v=ZsF02hBBK_I&feature=player_embedded#![/video]
[video=youtube;Waa0_u_xlLk]http://www.youtube.com/watch?v=Waa0_u_xlLk&feature=player_embedded[/video]
[video=youtube;p-meVHQIToY]http://www.youtube.com/watch?v=p-meVHQIToY&feature=player_embedded[/video]

sıkılmadan 1 tanesini dahi izleseniz anlarsınız aradaki farkı ki bunlar daha asıl s3 için hazırlanmış olan jeliboncuk değil portlanarak yapılmış.

Art0fTheDevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler. Forumu okudum biraz ve üye oldum. Çok teşekkürler bilgiler için şimdiden. Ben s III kullanıcısıyım ve ilk kez android telefon kullanıyorum şarj konusunda sıkıntılıydım. Bi kaç gündür kendine geldi batarya. Mesela şarjdan çıkardığımda direk %99 olarak başlıyodu artık o yok. İşe gitmek için evden çıkana kadar şarj %90a düşüyodu ama şimdi öyle değil işe geldiğimde %98 97 civarında oluyo. Bu Lion pillerin sonradan kendine geldiğini duymuştum doğrumudur bilemem.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İyi günler. Forumu okudum biraz ve üye oldum. Çok teşekkürler bilgiler için şimdiden. Ben s III kullanıcısıyım ve ilk kez android telefon kullanıyorum şarj konusunda sıkıntılıydım. Bi kaç gündür kendine geldi batarya. Mesela şarjdan çıkardığımda direk %99 olarak başlıyodu artık o yok. İşe gitmek için evden çıkana kadar şarj %90a düşüyodu ama şimdi öyle değil işe geldiğimde %98 97 civarında oluyo. Bu Lion pillerin sonradan kendine geldiğini duymuştum doğrumudur bilemem.
bahsettikleriniz doğrudur.
yavaş yavaş kendine gelirler ve uzun ömürlüdürler.
%1 e kadar inmesine müsemma göstermeyin %10 idealdir
zamanla daha uzun ömürlü olur cihazı güneşe maruz bırakmayın

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

doğruymuş demek ki senin bataryanın durumu düzelmiş :)
ilk kez android telefon kullanıyorum demişsin... s3 karışık gelmedi mi sana?

Art0fTheDevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben biraz geri kaldım telefon alma konusunda :) ama hep haşır neşirdim smart phonelarla. Kız arkadaşımda 4s var arkadaşlarımda xperia s II vs. telefonlar kullanıyorlar onlardan biraz bilgi sahibiydim. Ufak defek yardımlarla üstesinden geldim. Hala kafamda soru işaretleri var tabi forumun tamamını okumadım. Okuduktan sonra benle benzer hatalar alanlar varsa oradan halledicem yoksa yine size danışıcam :) Mesela hala 3g kapatmayı bilmiyorum onu sormadım kimseye? Mobil verimde H+ ya da E yazıyor. H+ mıdır 3G ve nasıl kapanır :) Teşekkürler

Hep bunun bi mantık hatası olduğunu düşünürdüm. Yahu alet bana %20den sonra Şarja takınız diyor. Ama rivayetler kapanmadan şarja takmayın diyor. Anlayamadım :) ama dediğiniz gibi %10 12 civarında takıyorum müsait olduğumda. Bataryası 2 3 gün gidenlere gıptayla bakıyorum ama şuan bu performans 4.8" bi canavar için mükemmel :) teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için

Hep bunun bi mantık hatası olduğunu düşünürdüm. Yahu alet bana %20den sonra Şarja takınız diyor. Ama rivayetler kapanmadan şarja takmayın diyor. Anlayamadım :) ama dediğiniz gibi %10 12 civarında takıyorum müsait olduğumda. Bataryası 2 3 gün gidenlere gıptayla bakıyorum ama şuan bu performans 4.8" bi canavar için mükemmel :) teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için

Ben biraz geri kaldım telefon alma konusunda :) ama hep haşır neşirdim smart phonelarla. Kız arkadaşımda 4s var arkadaşlarımda xperia s II vs. telefonlar kullanıyorlar onlardan biraz bilgi sahibiydim. Ufak defek yardımlarla üstesinden geldim. Hala kafamda soru işaretleri var tabi forumun tamamını okumadım. Okuduktan sonra benle benzer hatalar alanlar varsa oradan halledicem yoksa yine size danışıcam :) Mesela hala 3g kapatmayı bilmiyorum onu sormadım kimseye? Mobil verimde H+ ya da E yazıyor. H+ mıdır 3G ve nasıl kapanır :) Teşekkürler

bahsettikleriniz doğrudur.
yavaş yavaş kendine gelirler ve uzun ömürlüdürler.
%1 e kadar inmesine müsemma göstermeyin %10 idealdir
zamanla daha uzun ömürlü olur cihazı güneşe maruz bırakmayın

doğruymuş demek ki senin bataryanın durumu düzelmiş :)
ilk kez android telefon kullanıyorum demişsin... s3 karışık gelmedi mi sana?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

mobil ayarlar bölümü vardır sanırım.. ben sadece kurcaladım s3'ü öylesine.. ya da kapatmak için kısa yol tuşu vardır..
bunu en iyi @SamsungGalaxyS3 bilir bence :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Yukarıdan aşağıya indirdiğin bir şey var ya :D Ondan Mobil Verisi'ne tıkla.

Art0fTheDevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yukarıdan aşağıya indirdiğin bir şey var ya :D Ondan Mobil Verisi'ne tıkla.

o direk mobil veriyi kapattı ama? Benim internetim sürekli açık WhatsApp kullandığımdan dolayı yolda falanda twittera gireceksem eğer açarım 3Gyi diye düşünüyodum iPhonedaki gibi bi ayar varsa eğer ama sizin dediğiniz interneti kapatıyor tamamen. Teşekkürler yardımınız için yinede :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
o direk mobil veriyi kapattı ama? Benim internetim sürekli açık WhatsApp kullandığımdan dolayı yolda falanda twittera gireceksem eğer açarım 3Gyi diye düşünüyodum iPhonedaki gibi bi ayar varsa eğer ama sizin dediğiniz interneti kapatıyor tamamen. Teşekkürler yardımınız için yinede :)

whatsapp'da 3g üzerinden... ben anlayamadım sanırım seni...

Art0fTheDevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
whatsapp'da 3g üzerinden... ben anlayamadım sanırım seni...

Bende anlatamamış olabilirim. İnternetim sürekli açık ve bu çok şarj yiyor. internetteyken şarj kullanımını minimuma düşürmek için. Sadece WhatsApp kullandığımda 3g açık olmasın Edge yeterli olur. yani tam olarak istediğim, iphonedaki gibi 3g ve edge ayarlarını açıp kapatmak :) ilginiz için çok teşekkürler

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=278325]SamsungGalaxyS3[/MENTION];

bağlı olduğu operatörün üzerinden alması çok saçma değil mi? ya ben internet paketi almadıysam? sürekli kendiliğinden internete girip ücret mi yansıtacak bana? vardır bence bir kısayolu...

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bakınız Öncelikle Şu İşlemleri Sırasıyla Uygulayınız
Ayaralar/Diğer ayarlar/Mobil ağlar/Şebeke modu
3 Tane Farklı Mod Var GSM/WCDMA(OTOMATİK MOD) bu seçeneği seçerseniz eğer 3g niz açık ise 3gnin sağlıklı çektiği yerlerde 3 gyi tercih eder . eğer 3g de sıkıntı bulursa çekim konusunda otomatik 2g ye alır

2. Seçenek Yalnız Gsm Sadece 2g ile bağlantı kurar

3. Seçenecek Sadece WCDMA yı seçerseniz sadece 3gniz açık olur :)

Dostum Anlaşılan Seninde Pek Bir Bilgin Yok 3g Konusunda Umarım Faydalı Olmuşumdur :blush: [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION]
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] [MENTION=283011]Art0fTheDevil[/MENTION]