Samsung Galaxy S3 donma yapıyor diyolar dogrumu

efkmhyfa22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar ben yurtdısından tel alıcam karar vermem gerek samsung s3 daha iyi geliyo ama diyolarki donma yapıyo kasma kapatma filan dogrumu kullananlardan yardım

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadasim bende yok babamda var cok kurcaliyorum ve hicbir takilma yok kasma yok. Xperia z daha yeni oldugu icin onu saymazsak androidin amiral gemisi diyebilirim. Zaten bu telefon kasiyorsa piyasada baska duzgun telefon yoktur.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nasıl kullandığına bağlı. Bende Galaxy S2 var o bile donma, kasma yapmıyor. Ama kurduğum uygulamalara dikkat ediyorum. Genelde bilinen, birçok kullanıcı tarafından indirilmiş uygulamaları kuruyorum. Telefonumda root desteği olmasına rağmen sistem üzerinde çok fazla değişiklik yapmamaya özen gösteriyorum. Android'in özgürlüğü güzel ancak dediğim gibi yanlış sularda yüzerseniz cihazı suçlamayacaksınız. Forumlarda sorun yaşayan birçok kişi görebilirsiniz. Ancak ne hikmetse o kişiler telefonu sıfırladıklarında sorunları uçup gidiyor. Sebebini anlayabilirsiniz sanırım. En son güncellemeyi kurduktan sonra cihazdan memnun kalırsınız diye düşünüyorum.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
JB ile gelen güncellemelerde bir takım sıkıntılar olduğu doğru da, donma kasma falan komik komik şeyler. :)

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Derlerrrr Derlerrrr bu olay her androidde var..Daha aşamadı android o olayı.

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adam androıd dusmanı . Her konuda hep kotuleme .. Bende wındows phone telefonları sevmıyorum kardesım sarmıyo benı :D

Vefasız .. Alıntı yapmadı sana gelsın .d

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar ben yurtdısından tel alıcam karar vermem gerek samsung s3 daha iyi geliyo ama diyolarki donma yapıyo kasma kapatma filan dogrumu kullananlardan yardım

dostum sgs3 un lte modelleri ab ulkelerinde satisa sunuldu, almanya veya fransadaysan lte modelini bulabilirsin, sgs3 donanim ve yazilim bakimindan cok iyi bir seviyede, samsung gs3 un kasma gibi problemleri yok, olay yanlis anlasiliyor, sorun samsungun kendisinde, touchwizard ara yuzunun bellegi isgal ettigi ortada ama bu telefonun kasmasina neden olmuyor ki, benim telefonda 393 uygulama yuklu, bos bellek her zaman 150 mb, telefonu zorlarsam 110 a iniyor, donanim iyi mi kotu mu, sgs3 donanimi bakimindan iphone standartlarinin cok ustunde bir telefon, yazilima gelince her android telefonu farkli ara yuzler kullaniyor, kendi ara yuzlerinin kalitesizligi androidin adini cikariyor haliyle, samsung gs3 u hali hazirda gelen jelly bean ile de cok seversin, baktin olmadi cyanogen veya aosp kurarsin, yani googlenin telefonlarinda kullandigi romun port edilmis hali, samsung gs3 kaynak kodlari acik oldugu icin port edilmis demeyeyim artik , bire bir sgs3 donanimlarina uyumlu romlar bunlar, ben su anda sgs3 uzerinde iki versiyonu kullaniyorum, biri samsungun kendi jelly bean versiyonu, digeri paranoid yani cyanogen ve aosp karisimi romu kullaniyorum, samsung orjinal jelly bean uzerinde aktif kullandigim program 393 tane, kullanmadigim programi kurmam kesinlikle, haber, teknoloji, borsa, alisveris, compare, navigasyon vs vs vs, e-kitaplar da cabasi, kisacasi telefon bu kadar programa ragmen kasmiyor, task manager programlarini kullanma, androidin dinamik ram yonetimi yapisina uygun programlar var, onlari kullan, telefonu root edip kullanilmayan sistem yazilimlarini deaktif et, tweak uygulamalari ile android isletim sisteminde bir cok degisiklikler yapabilirsin, iyilestirmeler yabilirsin, fazla bilgi sahibi olmana gerek yok bu konularda, bir kac yonerge ile bu konularin ustesinden gelirsin, yapilan testler belli, sonuclar belli, hangi telefon daha fazla cokuyor belli, androidin oyle bir sorunu yok, apple ise jailbreak yapmayin bosuna demiyor, su da bir gercek, interaktif hizmetler konusunda kim bir numara google, e o zaman, sekil olsun diyorsan apple, ozgur olmak istiyorsan android telefonu alman daha iyi olur kanisindayim.

PyReXeZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insanlar artik futbol takimi gibi telefon taraftarligi yapiyor...sirf kendisi baska telefon kullaniyor diye eline dahi almadigi cihazi yerin dibine sokabiliyor..o yuzden en guzeli gidip kendinin bir incelemesi yada objektiliginden suphe duymayacagin birinin yorumu dikkate alman

efkmhyfa22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
sagolun ben zaten denedim lte si biraz pahalı geldi almanyada alabilirsem alıcam bakalım