Samsung Galaxy S3 deki Bir Özelliği Bugün Kazara Keşfettim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefon işaretine basin daha sonra telefondaki sol altta bulunan seçenekler tuşundan ayarlara girin orda alt tarafa doğru inince arkadaşin dediği cepteyken sesi yükselt seçeneği cikacaktir. Onu işaretleyin tamamdir bu iş!....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İnsanları Yalancı Durumuna Düşürmeyelim Telefonu Nasıl Kullanıyosunuz anlamadım Ana Ekrandayken Telefon(Yeşil Ahize) > Menü Tuşu > Arama Ayarları yolunu izlerseniz Cepteyken ses düzyn arttr seçeneğini görürsünüz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende aldım ama o dediğiniz özellik nerede onu bana nerede bulmanız lazım
aslında güzel birşeye benziyor
ama telefon hakkında bir sürü şikayet var sağlam olmadığını söylüyorlar elinden düştüğünde camı falan kırılıyomuş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşalar bu özellik arama tuşuna basın sonra menü tüşüna basın bulursunuz orada var. Biraz daha dikkat.........

thex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
karşılaşmadım desem başım ağrımaz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arama tuşları > sçenekler > arama ayarları > cepteyken ses düzeyini arttır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ana ekranda yeşil telefon işaretine bas. Sonra sol alt köşedeki uygulama tuşuna bas. Arama ayarlarına gir. Orada CEPTEYKEN SES DÜZEYİNİ ARTTIR seçeneği var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Rehber + Ekranın sol altındaki menüye dokun -arama ayarlarının içinde cebteyken ses düzeyini artır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bu ayar için yapmanız gerekenler; (telefon resmine tıklayın) tuşlar görünürken, (sol alt) menü tuşuna basın ve en altta arama ayarlarına girin ve 10. sırada "cepteyken ses düzyn arttr" (cihaz cebinizde veya çantanızdayken zil sesi şiddeti artar) kutucuğunu işaretleyin ve cebinizde iken ses düzeyini artırabilirsiniz. sizde bana tunein fm radyo dinlerken titreşim nasıl kapanıyor onu açıklarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi açıklıyorum arkadaşlar öncelikle telefonu arama tuşları konumuna getireceksiniz ardından sol alttaki tuşa basacaksın orda arama ayarları var ordanda cepteyken ses düzeyini arttır diye bi yazı var işaretle orayı tamam işte hepsi bu :D:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonu ters çevirince hemen susar cepten çıkmasıyla alakası yok yani deneyin göreceksiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar note 3 gün önce note 2 aldım telefon sesli ve titreşim konumunda iken kendi kendine sessiz konuma geçiyorum bunun sebebini bilen varsa bana yardımcı olabilir mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung Galaxy S3 arama aldığınız zaman çantanızda ya da cebinizde bulunması halinde sesinin normalden fazla yükselmesini sağlayabilirsiniz. Bu özelliği aktive etmek için telefon ikonu üzerinde dokunun, telefon ekranında arama ayarlarına girebilmek için sol alt köşedeki ayar tuşuna dokunun arama ayarları menusunde. “Cepteyken ses duzeyn arttr” kutusunu aktive edin böylece telefonunuz cebinizde ya da çantanızda yeni sesini yukselticektir

yasinfunda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepiniz orum yapmışsınızda deneyipte gören varmı arkadaslar ben kendim s3 kulalnıyorum o özelligi acıyorum deniyorum ve kapatıp deniyorum hiç bir degişiklik olmuyo ? siz nasıl bir degişiklikle karsıalsıyosunuz cözemedim cepteyken ses düzeyini arttırı isaretliyorum yinede bi fark olmuyo aynı ses aynı ses arttıgı falan yok ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bayanlar beyler arkadaş dogru söyluyor nasıl acıldıgını ben buldum arama ekranına girin sonra arama ayarları cepteyken ses duzyn arttr var anu işaretle ve koy cebini :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de bi samsug galaxy y var, hastanede çalişiyorum. Telefonum hastane içerisindeyken sürekli kapanip açiliyor, hastaneden çikinca hiç bir şey olmuyor, gayet sağlam. Neden böyle oluyor bilen varsa yardimci olursa sevinirim. Teli yeni aldim garantisi de var sifir yani. Hastanede samsung kullanan arkadaşlariminda telefonlari kapaniyormuş sürekl, acaba hastanede mi bi sorun var anlamadim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Telefon>arama ayarları>aşağılarda Ceptyken ses düzeyini arttır. burdan yapabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon arama ekranındayken arama ayarlarına girin cepteyken ses düzeyini arttır seçenegını işaretleyin bu kadar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S3 model telefonundan numara yazdığın kısma bas sonra bildirim tusuna bas sonra arama ayarları sonra cepdeyken ses düzeyini artır kutucuğunu işaretle bu kadar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba, galaxy s 4 te radyo dinlerken çağrı geldiğinde radyo sesi kapanmıyor kendiliğinden ve sesler karışıyor. bir türlü bulamadım düzeltme yolunu.
Ne olabilir acaba ?
teşekkürler.

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
merhaba, galaxy s 4 te radyo dinlerken çağrı geldiğinde radyo sesi kapanmıyor kendiliğinden ve sesler karışıyor. bir türlü bulamadım düzeltme yolunu.
Ne olabilir acaba ?
teşekkürler.

S4 de radyo varmıki 😯

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayarlar cihazım arama yı tıklayın cepteyken ses düzeyini arttır