Samsung Galaxy S3 Aniden Kapandı ve Açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsunk not kapandı kendılınden bıdaha acılmadı ne yapmam gerek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet benim telefonum aynen öyle oldu başka batarya da denedim ama düzelmedi lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 telefonum kapandı ve sadece telefon markasıacılıp duruyor sebebı nedır acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de s3 var batarya bozuk sürekli bitiyor telefon sanki şarjda yaşıyor dün akşam telefonumun şarjı bitti şarja taktım açtım telefon sebeke bulamadı daha önce IMEI attırmıştım sonra telefonu kapattım sarj olma ışığı yanmadı ve telefon bir daha açılmıyor. ne yapmalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar s.a
gece telefonumun sarji %4 falandi bende sarja taktim ve uyudum sabah kalktigimda telefon ful dolmustu sarji hatta elimde bes on dk oynadim fakat sonra bir anda elimde kapandi yalnizca alttaki dokunmatik tuslarin isigi var ve sol ustte mavi bir sik yaniyordu sonra ben internetten cozumler falan aramaya basladim iste ses acma pover ve home tusuna falan basip reset atmayi falan denedim fakat hic bir belirti olmadi suan telefonumu pc ye bagladim kirmizi isigi yaniyor sarj oluyor sanirim ve pc den cikarinca da iste yine dokunmatik tuslarin isigi yaniyor hatta vatsaptan bıle mesaj gelıyor beyaz ısık yanıyor ama kesinlikle ekran yok nasil cozcem ya bunun sebebi ne yardim pilis

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba s3 mini telefonum vardı sarjı yuzde75 falandı yeterli depolama alanı yok uyarısı vardı bende hep resimlerden falan wifiyi bi açtım sabah telefon kendini kapattı bir dahada açılmadı napmalıyım garantissi yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
facede takılırken telefon birden dondu bende yan tarafından kapatıcaktım ama olmadı bende direk bataryayı çıkardım taktım açmaya çalıştım ama olmadı. ne olmuştur sizce yardım eder misiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:ses guc ve orda tusa aynı anda basıln

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar benim s3üm vardı kapandı ve açılmıyor.Ekranda sadece galaxy s3 yazıyor :( hiç bir şekilde açılmıyor ne yapmalıyım??????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb arkadaşlar benim s3 telefonum kapandı ve açılmıyor. ekran siyah ve ekranda sadece beyaz renkle samsung s3 yazıyor ne yaptıysam açılmadı :( Telefonumdaki her sey gitmişmidir :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar dün telefonla sarkı dinlerkene dondu bi 2kere elimle vurdum kapandı. sonra hiç açılmadı bataryayı taktım çıkardım fayda vermedi. tel mrka: G-smart rio r1 arkadaslar yardım ederseniz çok sevvinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende telefonumu akşam sarja taktım sabah kalktığımda telefonum kapalıydı.açmaya çalıştım olmadı.sarja taktım geri boş bataryayı ve yukleniyor simgesini gösterdi 2-3 sanıye sonra geri gitti.sarja bıraktım 20 dk.geri geldim sarjdan çıkartım tekrar denedim ama bu seferde samsung s3 yazan simgesi gelip gelip gitti.ne yapmalıyım bataryadamı sorun var acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android sistemi çökmüş olabilir telefonu kapasitesinden daha fazla zorlarsanız olabilicek bişey
telefonu
ses açma
güç tuşu ve
home tuşuna basarak açmayı denesin ekran gelirse basmayı bıraksın
ses tuşlarıyla aşağı yukarı yaparak factory reseti seçsin ve yes desin telefon resetlenecek
ama bunlardan dolayı sorumluluk kabul etmiyorum
olmadı servise göndersin
allah yardımcısı olsun inşallah düzelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 ün şarjı %43tü sabah kalktığımda kapanmıştı şarja taktım ve çalışmadı ne yapabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Siz siz olun sakın samsung telefon almayın. 2.5 senelik telefon kapandı açılmıyor. Çalışıyorken de kasılıp duruyordu.

M

metin uysal

SDN Okuru
:clap::clap:kolay gelsin arkadaşlar eniştemden telefon aldım bana baktırmamı söyledi bana dediği şöyle görüntülü konuşmuş programlardan hep o anda kapanmış sonra acıyor s3 amlemi cıkıyor sonra tekrar kapanıyormuş bende aldım sarja taktım acmaya çalıştım 1 saniyelik mavi ışık gibi birşey geldi tekrardan gitti bu cihaz birde yurt dışı baktım kaydı bulunmuyor...

A

acilllyardım

SDN Okuru
benim de s3üm var sarjım doluydu telefonu açayım dedim sürekli samsung logosu tekrarlanıyor sorun nedir ne yapabilirim?

akanzale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bataryayı çıkarıp güç tuşuna 5 veya 6 kere basıp bataryayı tekrar takınız bişeyi kalmaz

S

SDN Okuruuu

SDN Okuru
yaaaa Allah razı olsuun telefoonum duzeldi ve hiç bişey silinmedi çoookkk teşekkkürler:yes::thumbup::clap:

S

SDN can

SDN Okuru
slm ben tekin benim galaxy s3 mıni var sarj a dakdim telefon kapandı acilmiyor ne yapacam

F

Factiry

SDN Okuru
Benim telefonda samsung galaxy s3 sarj sikintisi vardi yeni kablo aldim kabloyu saga sola hareket ettirince sarj oluyodu garip bi temassizlik vardi her neyse sonra sarji bitti sarja taktim ve acilmadi bataryayi degistim acilmadi ne yapsam olmuyor