Samsung galaxy s3 Android 4.3 güncelleme sorunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonda arabistan sürümüymüş(KSA) sammobile'dan baktım arabistana daha güncelleme gelmemiş o yüzden bekliyorum...

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ahe6aja2.jpg

Ana ekranda widget taşırken beyaz bişi çıkıyo nedir bu başka birinde var mı bu sorun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncelemeyi kabul ettim yeniden başlattı ama telefon acılmıyor acil yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş senin çözümün çok basit aslında bende bekledim güncelleme gelmedi csc kenya imiş düzelttim sen ilkin 4.0.4 kuracaksın odinle sonra *#272*imei# yazıp okeyliyorsun csc menü açılacak ordan tur yani türkiye seçip install deyip yükleme yapıyosun sonra ister 4.1.2 yükle otadan 4.3 ü indir yada direk 4.3 kur odinle bukadar .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yav bana da hala gelmedi bir ay olmak üzere ya. Belli bi tarihte yokki ne zaman bitecek ona göre hareket edelim. Benim s3 cok problemli bi an öbce 4.3 ile düzelir inşallah ama gelirse. Ama samsungdan nefret ettim ilk firsatta başka almayi düşünüyorum. Samsunga güvendik. Güvenimiz boşa cikti....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar 21 ocakta 4.3 e yükselen s3 telefonuma dün itibari ıle 46.46 mb lık bir yazılım güncellemesi daha geldi, bununla beraber yeni uygulama olarak drive ve google play kitaplar uygulamaları geldi. acaba bu guncelleme bu iki uygulama için mi geldi yoksa içerisinde başka özellik barındırıyor mu

okan78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonumun csc baktıgımda XSG = UNITED ARAB EMIRAT gözukmekte. sammobileden bu ulke ıcın herhangı bir güncelleme gelmediğini gördüm. sanırım bızler alamayacagız güncellemeyi

Arkadaslar guncelleme gelmeyen kisiler telefonlarindan download moduna alarak csc yi kontrol etsin eger tur yazmiyorsa telefonu root layip marketten galaxy s2 s3 csc diye program var onu kursun ve tur yspsin sonra rootu ve programi kaldirsin sorun cozulecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var kies de de telefonun kendi içinde de güncelleme görünmüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu benim cihaza güncelleme hala gellmedi , 4,5 çıkaacak yakında biz hala 4.1.2 de takılıyoz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende Irak'tan getirtmiştim, bana hala 4.3 güncelleme gelmedi:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yazılm güncellemeye girdiğimde şu cevabı alıyorum cihazınız modifiye edildi yazılım güncelleme mevcut değil lüfen yardımcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim hala güncellenmedi en yeni güncellemeler mevcut diyor abimle ayni gün aldikk onun güncelleneli kaç ay oldu ben hala ayni ?? Telefonu bi kere fabrika ayarlarina bile getirdim

emre3838

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben 2 soru sorcam Telefonum s3 -- Fotograf cekıyorum sonra galerıye gıdıyorum resıme gırıyorum yuklenemıyor dıo bazen yan flan cıkıyor resım -- 2. side 4.3 gunlleme yapmak ıstıyorum guncelle dıorum '' Cihazınız Modofiye Edildi. Yazılım guncellemelerı mevcut degıl yazıo. Lutfen Hmen cewap yazın :wink: