Samsung Galaxy S3 1659 TL !

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Geçen arkadaşımda gördüm mavisini biraz inceleme fırsatım oldu.. Çok güzel bir telefon gerçekten..
Bu gidişle seneye ancak alırım :(

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Androidtelefonlari.com bildiğim kadari ile paralel ithalat yapıyor
Dolayısı ile gruptayim.com sitesinin sattığı telefonlarda paralel ithalat olabilir!

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Bu ürün Türkiye Geneli Sanayi Bakanlığı'ndan Onaylı 2 Yıllık Resmi İthalatçı Garantisi Altındadır.

bu ithalatçı garantisi tam olarak neleri kapsıyor? bir arıza olduğunda samsung türkiye distribütörü teknik servisi gibi olabiliyor mu?

19o3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel bir kampanya ama nedense ben güvenemedim :S

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Androidtelefonlari.com hakkında bende önceden araştırma yapmıştım.Araştırma sonucunda ulaştığım sonuç bu kurumun güvenilir insanlar tarafından kurulduğu ve sürekli büyümekte ve gelişmekte olan bir oluşum olduğunu gördüm.Bu sitenin sahibi arkadaşlar telefonları yurtdışından ithal edip BTK tarafından onaylatıp kendi garantileri altında yani "İTHALATÇI FİRMA" garantisi altında satışa sunuyor.Şimdi burada bilinmesi gereken yurtdışından telefon ithal etmek hiçde zor bir iş değil.İsteyen herkes yurtdışından telefon getirip satabilir.Ancak o getirdiği ürünün arkasında durmak önemlidir.Bunun çözümüde kaliteli, güvenilir ve konusunda uzman bir ekipten oluşan servis ekibidir.Bu sitenin merkezi Adapazarı Sakaryada.Telefonda bir sorun çıktığı veya bozulduğu zaman direk servisin kendisiyle irtibata geçip telefonu kendilerine yolluyorsunuz.Onlarda kendileri profesyonel servis ekibi tarafından ürünün sorununu çözüp gönderiyorlar.Ben güvenilir olduklarını düşünüyorum.Daha önce herhangi bir alışverişim olmadı.Bu konuda kesinlikle kefil falan olmam ancak araştırdığım kadarıyla güvenilir biryer. Bu siteden hiç alışveriş yapan arkadaş yokmu koca SDN'de?

19o3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@El Padrino bende araştırdım da bu paralel ithalatta direk samsungun yetkili bayileri garanti kapmasında bakmıyormuş cihazın onarım bedelini alıp bakılıyormuş.
peki ya sizce?

cengaver029

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi fiyat ama tahminim bir kaç aya normal mağazalardada aynı fiyat olur.

interface79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s3 grantili fiyatı 1999 tl dir. buna turkcell el attı kvk ve genpa gibi firmalar tek fiyat veriyor ve bu fiyata satmak zorunda herkes. bu fiyatın altına olan 1699-1799-1899 gibi fiyatların hepsi kaçak telefonlardır. genpa - kvk c5 gibi büyük distribitör garantili değillerdir. bilginize

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telcepsami9300s3&categoryId=371946

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=60804

http://www.hepalsam.com/urun/samsung-galaxy-s3-cep-telefonu.aspx
burdan bakarsanız hepsinde fiyat aynıdır.