Haber Samsung Galaxy S25 Ultra, keskin kenarlara veda edebilir

ahmetalışık

SDN
SDN
24 Haziran 2024
148
10
18
24
YEŞİL ROBOT İÇERİK LİNKİ➡️LİNK

1719491723545.png

Samsung’un 2025’in ilk aylarında tanıtmayı planladığı düşünülen Samsung Galaxy S25 Ultra ile ilgili ilk dedikodular gelmeye başladı. Buna göre Güney Koreli teknoloji devi Samsung, S24 Ultra’nın keskin kenarlarından vazgeçmeye hazırlanıyor olabilir.

S25 Ultra ile yumuşatılmış kenarlara geçilebilir​

Gelecek yıl piyasaya sürülmesine kesin gözüyle bakılan Samsung Galaxy S25 Ultra için şimdiden yeni bilgiler elimize ulaşmaya başladı. 2021 yılında piyasaya sürülen S21 Ultra’dan beri 6.8 inçlik bir ekran kullanan Samsung’un bu konuda herhangi bir değişiklik yapması beklenmiyor.

Bunun yanı sıra cihazda Snapdragon 8 Gen 4 işlemcinin Galaxy versiyonu bulunacak ve 4 kamerayla gelmesine de kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Samsung, cihazın tasarımında oldukça radikal bir değişikliğe imza atabilir. Peki bu değişiklikle bizi neler bekliyor?

1719491737423.png

Her ne kadar S24 Ultra, tasarımıyla göz alıcı bir amiral gemisi olsa da birçok kullanıcı, keskin kenarların tutuşu zorlaştırdığı ve konforlu bir kullanım sunmadığı yönündeydi. Son gelen dedikodulara göre, S25 Ultra’nın köşeleri, önceki modellere kıyasla daha yuvarlak bir tasarıma sahip olacak. Yuvarlatılmış köşeler, sadece tutuş konforunu artırmakla kalmayacak, aynı zamanda telefonun genel estetiğine de farklı bir hava katacak. Daha yumuşak hatlarla birlikte, telefonun daha modern ve şık görünmesi de sağlayabilir.

Samsung Galaxy S25 Ultra’nın köşelerindeki yuvarlatma, küçük bir değişiklik gibi görünse de kullanıcı deneyimi üzerinde büyük bir etkisi olabilir. Daha rahat bir tutuş sunarak telefonun kullanımını daha keyifli hale getirmesinin yanı sıra, Samsung’un kullanıcı geri bildirimlerini dikkate aldığını ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için sürekli olarak çalıştığını da gösterecektir. Son olarak akıllı telefonlarla ilgili güvenilir kaynaklardan biri olarak bilinen Ice Universe de bu gelişmeyi doğruladı.

Peki sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşabilirsiniz.
 
Son düzenleyen moderatör:

James Howlett

Müdavim
Müdavim
26 Ekim 2020
5,292
4,488
1,358
35
Olabilir ama ailenin diğer üyeleri bence artık S24/Plus gibi kenarları düz olmalı çok değişiklik yapmasına gerek yok renk ve özellik değişikliği olsun yeter.

S24 beğenmiştim düz S24 alabilirdim ama 11 aldım sıkıntı yok memnunum
 

James Howlett

Müdavim
Müdavim
26 Ekim 2020
5,292
4,488
1,358
35
Note serisini iptal etmeyip S Ultra'yi haberde bahsedilen kasayla cikarsalardi guzel olurdu.

S24'ten 11'e nasil ve neden devasa downgrade ettiniz anlamadım.
Bilmem iPhone istedim bide ön kamerada iPhone en iyisi büyük ihtimal bundan sonra iPhone kullanırım hep, çok telefon kullandım son 4 senede artık telefonun bir anlamı kalmadı bende, senesi dolmadan 11 ayda telefon değiştirdiğim oldu çoğu insan 3-4 sene kullanıyor belki daha fazla.

Samsung ta ön kamerada çok iyi S21 fe den biliyorum ama 11 aldım.

Telefona artık çok para veresimde yok param olmadığından değil gerek görmediğimden, sonraki telefonda Samsung alsam FE alırım iPhone alsam SE alırım herhalde.

Edit: dediğinize katılıyorum note serisi iptal olmamalıydı, s ultra, S21 ultra üzerine olup note ultra şimdiki s ultra olmalıydı, buna büyük ihtimal lobiler izin vermedi iki tane kral model getirip insanların aklını bulandırma diye.
 
Üst