samsung galaxy s20 plus note 10 plus

trumman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İki telefondan birini almayı düşünüyordum en sonunda s20 plusta karar kılmıştım.Fakat birçok kullanıcıda turkcell hatlarda çekmeme, arayınca ulaşılamama gibi sorunlar olduğunu okudum.Zaten pil ömrü ve performansı snapdragon 865ten daha düşük exynos 990 lı telefon alma konusunda içim rahat değildi.Üzerine bir de bu problem çıkınca çok kararsız kaldım.Bilgisi ve önerisi olanlardan yorumlarını rica ediyorum.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İki telefondan birini almayı düşünüyordum en sonunda s20 plusta karar kılmıştım.Fakat birçok kullanıcıda turkcell hatlarda çekmeme, arayınca ulaşılamama gibi sorunlar olduğunu okudum.Zaten pil ömrü ve performansı snapdragon 865ten daha düşük exynos 990 lı telefon alma konusunda içim rahat değildi.Üzerine bir de bu problem çıkınca çok kararsız kaldım.Bilgisi ve önerisi olanlardan yorumlarını rica ediyorum.
Teknoloji şans işi.Bahsettiğiniz sorunlar yaşanmış olabilir.Ama herkeste olucak diye bir kural yok.Konuya gelince S-pen sizin için önemli ise Note 10 plus,Güncel cihaz olsun,yeni teknolojileri kullanmak istiyorum diyorsan S20 Plus al derim.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Note 10 plus kullanıyorum. Aldığıma hiç pişman olmadım. S20 ile biraz kıyasladım kalem dahil bir çok yönüyle note 10plus a değişmeye değmez. Note candır ?

trumman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
5 yıldır note 5 kullanıcısıyım ve gayet memnundum.ancak günün ihtiyaçlarını karşılayamaması ve batarya ömrünü doldurması nedeniyle yine samsung alma taraftarıyım.iphone ara yüzünün beni tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. 120 hz ekran yenileme hızı ,ddr5 ram kullanımı gibi özellikler s20yi cazip kılmıştı zaten.yoksa note 10plus gerek tasarım gerek kullanım çeşitliliği açısından daha cazipti.ancak samsungdaki bu problemler bikez daha düşündürdü iphne xs max mi alsam diye.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
5 yıldır note 5 kullanıcısıyım ve gayet memnundum.ancak günün ihtiyaçlarını karşılayamaması ve batarya ömrünü doldurması nedeniyle yine samsung alma taraftarıyım.iphone ara yüzünün beni tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. 120 hz ekran yenileme hızı ,ddr5 ram kullanımı gibi özellikler s20yi cazip kılmıştı zaten.yoksa note 10plus gerek tasarım gerek kullanım çeşitliliği açısından daha cazipti.ancak samsungdaki bu problemler bikez daha düşündürdü iphne xs max mi alsam diye.
Hocam tercih senin.S20 plus bana göre çok iyi bir cihaz.Acaba alsammı dediğin Xs Max de güzel cihaz.Sadece kendine şunları sor: ikinci el benim için önemli mi? Video sık çekip Instagram storiese atarmısın? Androiddeki özgürlük senin için daha mı iyi? Samsung daki teknolojiler hoşuna gidiyor mu? Bu soruların cevaplarını bulduğunda alacağın cihazı da belirlersin.

Reaksiyon puanı
10,315
Aynı zamanda almışız demek ki Note5'leri. Ama ben hala kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim. Yalnız şu kadar var ki ben geçtiğimiz yıl bataryasını değiştirmiştim. Sizin batarya şimdiye kadar çok iyi dayanmış.