Samsung Galaxy S2

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Merhaba,

Bende Samsung Galaxy S3 vardı. Nisan ayında almıştım. Sıfır cihaz almıştım ve distribütör cihazıydı.

Geçen ay, kılıf - arka kapak bakmak için bir telefoncuya girdim . Daha sonra ise bir iki telefon sordum. Nasıl olduysa telefoncu beni ikna etti ve takas yaptım. Hangi telefon ile? Blackberry Bold 9790 ile takas yaptım, sıfır cihaz aldım, üstüne para aldım.

Blackberry telefonda uygulama namına hiçbir şey yok, ekranı dokunmatik ama çok küçük... (Eski bir Blackberry tutkunuyum)

Hiç memnun kalmadım ve bir ay dolmadan tekrar takas yaptım.

Blackberry verdim, ikinci el yurt içi cihazı Galaxy S2 aldım.

Baya zarar ettim yani. Hayırlısı olsun

SGS2'den memnunum şimdilik. General Mobile Discovery falan mı alsaydım?

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
çok bi farkı yok bence s2- gmd arasında. takas işine telefoncularda bulaşmamak gerek

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S2 kullanmaya devam et . s2'den gmd'ye geçmek pek mantıklı olmaz . Gmd'de yapıcağın herseyi S2'de de yaparsın yani fark yok .

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
çok bi farkı yok bence s2- gmd arasında. takas işine telefoncularda bulaşmamak gerek

doğru, telefoncularda takas ettiğin zaman çok zarar ediyorsun.

-ama telefon çalıntı falan çıkarsa, savcılıktan çağrılırsan telefoncudan belge alabiliyorsun.

-aldığın ikinci el telefonda sorun çıkarsa, bazı telefoncular aldığın telefonu değiştirebiliyorlar.

(teşekkürler)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S2 kullanmaya devam et . s2'den gmd'ye geçmek pek mantıklı olmaz . Gmd'de yapıcağın herseyi S2'de de yaparsın yani fark yok .

Teşekkürler cevabınız için. GMD'ye geçme düşüncem yok. Sadece "GMD seçsem daha iyi mi olurdu?" diye aklımdan geçiriyordum. Memnunum şu anda S2'den.

atakanfurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadasım general mobile'ye rom çıkmaz bende s2 kullanıyorum hayatımda kullandığım en performanslı telefon ve dokunmatiği çok iyi kılıfı ekranın üztüne koyuyorum dokunmatiği çalışıyo yani kısacası s2 dewam "_"