Samsung Galaxy S2

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar samsung galaxy s2 alıcam ancak paralel ithalat garantili alayım diyorum.Paralel ithalat alıp sorun yaşayan arkadaşlar oldu mu acaba?Birde Almanya'da bir akrabamız var ordan s3 getirtebilirim ama kayıt pasaportla yapılıormuş ve akrabamızın burda kayıtlı telefonu var nasıl olcak?

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tmm o zaman bi pasaporta en fazla 2 yılda bir kayıt yapılır 2 yıl geçtiği için yeni bi kayıt yaptırabilir

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben paralel ithalat aldım satamıyorum şu anda hiç kimse almıyor alacak olanda yarısından az miktar veriyor ama güzel bi telefon gayet dayanıklı suya düştü bişe olmadı 20-30 defa yere düştü yine de sapasağlam :)

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tmm o zaman bi pasaporta en fazla 2 yılda bir kayıt yapılır 2 yıl geçtiği için yeni bi kayıt yaptırabilir

Teşekkür ederim.O zaman s3 almak daha mantıklı.

Ben paralel ithalat aldım satamıyorum şu anda hiç kimse almıyor alacak olanda yarısından az miktar veriyor ama güzel bi telefon gayet dayanıklı suya düştü bişe olmadı 20-30 defa yere düştü yine de sapasağlam :)

Zaten aldım mı satmak gibi bir durumum yokta hani bozuk çıkarmı gibisinden bir endişem vardı ki yurtdışından S3 getirtmeye çalışıcam bakalım :D