Samsung galaxy s2 stock rom lütfen yardim

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba s2 gt9100 sahibiyim, telefonuma stock rom yani orijinal rom yüklicem en son versiyon olanini indirdim stock romun ama hepsi .tar olarak özel bi sebep'ten ( telefonun sacmaliği) dolayi odin kullanamiyorum
recovery mod dan yuklicem odinle alakali birşey sormayin lütfen teşekkürler sorularim şu şekilde;

1-stockrom.zip şeklinde dosya ve içinde tek bir dosya 950 mb küsür ve .tar uzantılı o dosyayi recovery mod dan yukleyebilirmiyim zip halinde ama içindeki .tar

2. stock romlar sadece .tar olarakmi bulunuyor direk system data meta-inf şeklinde bulunumuyor mu ?

umarim anlatabildim

http://imgim.com/281incii569606.jpg bu fotodaki şekilde lazim bana stock rom bu foto fake custom rom aslinda sadece örnek olarak göstermek için ismini değiştirdim bu stock romun böyle halini bulamam mi ?

teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Odin kullanmamanizin sebebi PC'deki driver eksik veya hatali. Guncellemenizi tavsiye ederim.

Recovery mode'tan stock rom yuklemek ise tam saglikli degildir. Yukler fakat herhangi bir sorun cikabilir. Odin en sagliklisi. Vermis oldugunuz link ise stock rom degildir, M1UI romun sadece zip halidir

Sweatnothing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm driverler tam malesef donanımsal herhalde bu telefonun sorunu artik pes ettim ben odin konusunda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
.tar da sıkıştırılmıs format winrar'la acip icindeki dosyalari cikarabilirsiniz.