Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Note

TelefonManyağı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta belirttiğim üç telefondan - Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Note- birini almayı düşünüyorum. Teknik özellikler bakımından en iyi Galaxy Note gibi görünüyor ancak emin değilim. Tasarım ve yazılım bakımından en iyisi ise Galaxy Nexus bence. Galaxy S2 ise araştırma yaparken birkaç yerde tavsiye edildiği için aklıma girdi. Ancak bence o telefon biraz eskidi. Alacağım telefonu uzun süre kullanmayı düşündüğüm için güncel bir telefon olsun istiyorum.

Benim için önemli olan oyun ve internet. Bu durumda Galaxy Note teknik özellikler ve ekran kalitesi açısından iyi görünüyor. Ancak ekranın çok büyük olması beni düşündürüyor. Galaxy Nexus Google ortaklığında üretildiği için - eğer Google başka bir telefona ortak olmazsa - güncellemeleri ilk alan olacak. Ancak bu telefonun işlemcisi Galaxy Note'a göre daha kötü ve GPU'sunun da kötü olduğunu duydum.

Çok kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

karamasmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence de S2 biraz'cık' eskidi.Bana göre en iyi tercih Galaxy Nexus'tur.Geçen pazar inceleme fırsatım oldu ve gerçekten ağzım açık kaldı o 720p ekranı varya...İstersen sana başka bir telefonda önerebilirim.İki gün önce Sony Ericcson Xperia Arc S Beyaz aldım ve süper bir telefon s2 ve nexus un gerisinde olabilir ama zevk işte :D

bolatbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haziran sonun kadar bekle derim ben galaxy S3( 4 x 1.2Ghz) e I phone 5 çıkış tarihleri belli olur, ama bekleyemem diyorsan söylediklerinde ilk sırayı Note alır. ancak telefonu asla cebine koyamazsın alternatif cep telefonu kılıflarına bak. geçemde gördüm cüzdanla birleştirilmişti bir tarafta Note diğer tarafta kartlık ehliyet, kimlik...v.b duracağı şeffaf bir göz vardı. tabi yinede olmaz diyarsan diğeri galaxy s2 bence Nexus onun üstüne bir model değil. ben bekleme kararı aldım Note o kadar parayı çıkarmayı göze aldıktan sonra yeni çıkacak modellerin Notu fiyatından pek fazla yukarı olacağını sanmıyorum.

TelefonManyağı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz araştırma yaptıktan sonra ben de bekleme kararı aldım. Şu an ki en iyi telefonlar en az 4 aylık. Bir HTC One X kaliteli yeni o da Türkiye'de yok daha. Almışken iyi bir şey almak istiyorum çünkü çok sık telefon değiştiren biri değilim. iPhone 5 bugün çıksa yine almam çünkü Android dışı düşünmüyor. Galaxy S 3'ü bekleyeceğim.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Htc one x i bekle derim bende yurtdışından sipariş vermiştim bi kaç gün bekleyeceğim işte :)

TelefonManyağı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC One X güzel bir model ancak Türkiye'ye ne zaman geleceği belli değil. Umarım bir an önce gelir. Telefon eline geçtiğinde şarj süresini test edebilir misin? 1800 mAh batarya ve 4 çekirdek ne kadar süre gider merak ediyorum. Belki Ninja Core'dan kurtarır.