TelefonManyağı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Başlıkta belirttiğim üç telefondan - Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Note- birini almayı düşünüyorum. Teknik özellikler bakımından en iyi Galaxy Note gibi görünüyor ancak emin değilim. Tasarım ve yazılım bakımından en iyisi ise Galaxy Nexus bence. Galaxy S2 ise araştırma yaparken birkaç yerde tavsiye edildiği için aklıma girdi. Ancak bence o telefon biraz eskidi. Alacağım telefonu uzun süre kullanmayı düşündüğüm için güncel bir telefon olsun istiyorum.
Benim için önemli olan oyun ve internet. Bu durumda Galaxy Note teknik özellikler ve ekran kalitesi açısından iyi görünüyor. Ancak ekranın çok büyük olması beni düşündürüyor. Galaxy Nexus Google ortaklığında üretildiği için - eğer Google başka bir telefona ortak olmazsa - güncellemeleri ilk alan olacak. Ancak bu telefonun işlemcisi Galaxy Note'a göre daha kötü ve GPU'sunun da kötü olduğunu duydum.
Çok kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Benim için önemli olan oyun ve internet. Bu durumda Galaxy Note teknik özellikler ve ekran kalitesi açısından iyi görünüyor. Ancak ekranın çok büyük olması beni düşündürüyor. Galaxy Nexus Google ortaklığında üretildiği için - eğer Google başka bir telefona ortak olmazsa - güncellemeleri ilk alan olacak. Ancak bu telefonun işlemcisi Galaxy Note'a göre daha kötü ve GPU'sunun da kötü olduğunu duydum.
Çok kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.