Samsung Galaxy S10 Plus alınır mı?

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Herkese iyi akşamlar,
5059 tl fiyatıyla benim ilgimi çekmeyi başardı ama genel olarak exynos olduğu için önermiyorlar. Kamerada lens geçişlerinde ufak takılmalar var ama benim için önemli değil. Bazı yerlerde şebeke gidip gelmesi olduğu söylendi özellikle turkcell için ve ben de turkcell kullanıyorum. Şebeke kısa süreli mi gidiyor yaşayan var mı ? Ve işlemci exynos oduğu için pilden şikayet ediyorlar gerçekten çok mu kötü pil performansı fazla oyun oynayan biri değilim günlük 6 saat ekran süresi veriyorsa bana yeter.
Kısaca S10 plus alınır mı ? Bu fiyata daha iyi bir telefon var mı ?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
1- Ben TT kullanıyorum ve herhangi bir sorunum yok şu an için.
2- Exynos hakkında çoğu kişi bilip bilmeden konuşuyor. 9820'nin tek eksik (diğer Exynos'lar gibi) pil optimizesinin kötü olması.
3- Eğer yüksek grafikli oyunlar oynamazsanız günü çok rahat çıkartır. Ben S10 ile hala 5.30'ları görüyorum bazen.
4- Lens takılması sadece genişe geçerken oluyor.

Sonuç olarak bu fiyata daha iyi bir cihaz yok. Belki SE de olabilir.

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Bence alınabilir. 1.5 yıllık bir cihaz olması dışında eksisi yok. Samsung Galaxy Note 10 Lite ve iPhone SE 2020 de düşünebilirsiniz.
İPHONE SE 2020 düşünüyorum da güzel cihaz a13 bionic falan ama ekranı küçük benim için ve ultra geniş açı bokeh vb kullanmayı seviyorum note 10 lite de biraz kalın buluyorum ve de s10 plus b fiyatta iken başka samsung telefon almam herhalde.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Herkese iyi akşamlar,
5059 tl fiyatıyla benim ilgimi çekmeyi başardı ama genel olarak exynos olduğu için önermiyorlar. Kamerada lens geçişlerinde ufak takılmalar var ama benim için önemli değil. Bazı yerlerde şebeke gidip gelmesi olduğu söylendi özellikle turkcell için ve ben de turkcell kullanıyorum. Şebeke kısa süreli mi gidiyor yaşayan var mı ? Ve işlemci exynos oduğu için pilden şikayet ediyorlar gerçekten çok mu kötü pil performansı fazla oyun oynayan biri değilim günlük 6 saat ekran süresi veriyorsa bana yeter.
S10 plus 2 yaşında,şebeke sorunu ve beklemede pil tüketimi gibi olumsuzlukları bünyesinde barındıran Exynos 9820 işlemciye sahip.Şebeke sorunu Turkcell hatların çoğunda var.Batarya konusunda kullanırken sorun yok bütün problem ekranı kapattığın zaman cihaz gereğinden fazla pil tüketiyor.S10 plus alacaksan Doğubank Sirkeci tarafında Turan Gsm den yurtdışı Snapdragon 855 li almanı tavsiye ederim.855 li S10 plus hem batarya konusunda iyi hemde şebeke sorunu yok.S10 plus dışında Ekranın ufak olması sorun değilse Se 2020 yada S-pen deneyimi için Note 10 lite alabilirsin.Senin yerinde olsam 5000 e 500 daha koyar Oneplus 8t alırdım.

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160
S10 plus 2 yaşında,şebeke sorunu ve beklemede pil tüketimi gibi olumsuzlukları bünyesinde barındıran Exynos 9820 işlemciye sahip.Şebeke sorunu Turkcell hatların çoğunda var.Batarya konusunda kullanırken sorun yok bütün problem ekranı kapattığın zaman gereğinden fazla pil tüketiyor.S10 plus alacaksan Doğubank Sirkeci tarafında Turan Gsm den yurtdışı Snapdragon 855 li almanı tavsiye ederim.855 li S10 plus hem batarya konusunda iyi hemde şebeke sorunu yok.S10 plus dışında Ekranın ufak olması sorun değilse Se 2020 yada S-pen deneyimi için Note 10 lite alabilirsin.Senin yerinde olsam 5000 e 500 daha koyar Oneplus 8t alırdım.
oneplus 8t ne zaman gelir şuan fiyatı belli mi?

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Samsung alıyorsanız pilden beklentiniz olmayacak ve evet şebeke sorunu var. Kamera önceliğiniz değilse Mi 10T'nin bu fiyatlarda daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160
S10 plus 2 yaşında,şebeke sorunu ve beklemede pil tüketimi gibi olumsuzlukları bünyesinde barındıran Exynos 9820 işlemciye sahip.Şebeke sorunu Turkcell hatların çoğunda var.Batarya konusunda kullanırken sorun yok bütün problem ekranı kapattığın zaman gereğinden fazla pil tüketiyor.S10 plus alacaksan Doğubank Sirkeci tarafında Turan Gsm den yurtdışı Snapdragon 855 li almanı tavsiye ederim.855 li S10 plus hem batarya konusunda iyi hemde şebeke sorunu yok.S10 plus dışında Ekranın ufak olması sorun değilse Se 2020 yada S-pen deneyimi için Note 10 lite alabilirsin.Senin yerinde olsam 5000 e 500 daha koyar Oneplus 8t alırdım.
eğer 5500 tl ise çok güzel telefon alırım yani :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung alıyorsanız pilden beklentiniz olmayacak ve evet şebeke sorunu var. Kamera önceliğiniz değilse Mi 10T'nin bu fiyatlarda daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.
xiaomiyi sevmiyorum fazla ama güzel telefon yorumları iyi gibi

çiğköteciseko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
bence alınabilir ama bütcene göre şimdi alabiliyorsunuz dediğinize göre ama s10 plus alınır 1.5 yıllık olmasına rağmen.exynoslar aynı segment türündeki diğer işemcilerden daha iyi pil ömrü sürer gözlemlerime göre browswerlerde dolaşırken felan derken 2 3 dakikalık fark atıyor eğer dediğ*im iki telefon aynı mha e sahip ise ama farkları 1000 veya 2000 olabileceği için aradaki mha fark ı yinede exynox olan fark atıcak eğer pili daha fazla ise ama uzun kullanımlarda bu süreyi aşıyor daha uzunda götürebilmesi daha yüksek mesela 30 dakilalık takılmalarda yüzde 10 farklar atabilir üstelik aynı mha e sahip qualcomn islemcili telefonlara (.Yabancı youtube kanallarından baktım testleri)

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
eğer 5500 tl ise çok güzel telefon alırım yani :D

xiaomiyi sevmiyorum fazla ama güzel telefon yorumları iyi gibi
Oneplus 8t ülkemizde Oneplus garantili satılmıyor.Yurtdışı cihazı olarak piyasada var ve fiyatı 5500-6000 TL arasında değişiyor.

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Oneplus 8t ülkemizde Oneplus garantili satılmıyor.Yurtdışı cihazı olarak piyasada var ve fiyatı 5500-6000 TL arasında değişiyor.
Bu kötü oldu ben osmaniye de oturuyorum burda satan yer yoktur büyük ihtimalle

Ama sahibinden de var havale ile gönderen falan ama bu direk yurtdışı cihazı mı oluyor yani ithalatçı garantisi falanda yok mu ?

LoKi*

Doçent
Reaksiyon puanı
486
Bence alınabilir ama onun yerine iphone se 2 ya da galaxy note 10 lite da alinabilir 1mm kalinlik farkı var ben de sizin gibi cok kalin olur diye düşünüyordum ama zamanla alışıyorusunuz

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Ama sahibinden de var havale ile gönderen falan ama bu direk yurtdışı cihazı mı oluyor yani ithalatçı garantisi falanda yok mu ?
Turan Gsm den kargo yada havale ile satın alabilirsin.Oneplus 8t uzun vadede seni fazlası ile memnun edecek bir cihaz.S10 plus almayacaksan düşün derim.İyi forumlar.

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Turan Gsm den kargo yada havale ile satın alabilirsin.Oneplus 8t uzun vadede seni fazlası ile memnun edecek bir cihaz.S10 plus almayacaksan düşün derim.İyi forumlar.
evet gördüm sahibinden de ama garanti konusu sıkıntı olur mu ?
burdan daha önce yurtdışı telefon alan varsa yardımcı olabilir mi ?

EZ358

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Herkese iyi akşamlar,
Şunu söyleyeyim mikrofonu çok kötü

Reaksiyon puanı
6,371
IMEI kayıtlı garantisiz bir Oneplus 8T, Galaxy Note 10 Lite veya Se 2020 bakmanızı öneririm. Eğer bu cihazları beğenmezseniz de S10+ hiç kötü bir cihaz değil. Ama özellikle de Oneplus 8T'yi bir düşünün derim.

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Herkese teşekkür ederim görüşleri için
Şuan s10 plus almayı çok istiyorum ama o söylenen sorunlar varsa hiç memnun kalamam büyük ihtimalle. iPhone SE 2020 almayı da düşündüm ama vazgeçtim pil ömrü yüzünden en fazla 3.5-4 saat ekran süresi alınabiliyor o da fazla kullanmazsak. Şuan daha düşük bir bütçe ile Oppo Reno 4 hoşuma gitti 3600-3700tl arası bir fiyatı var bataryasını beğeniyorlar hızlı şarjı da çok iyi arayüzü de hoşuma gitti. Oppo Reno 4 hakkında görüşleriniz nelerdir ?
İyi Forumlar

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Herkese teşekkür ederim görüşleri için
Şuan s10 plus almayı çok istiyorum ama o söylenen sorunlar varsa hiç memnun kalamam büyük ihtimalle. iPhone SE 2020 almayı da düşündüm ama vazgeçtim pil ömrü yüzünden en fazla 3.5-4 saat ekran süresi alınabiliyor o da fazla kullanmazsak. Şuan daha düşük bir bütçe ile Oppo Reno 4 hoşuma gitti 3600-3700tl arası bir fiyatı var bataryasını beğeniyorlar hızlı şarjı da çok iyi arayüzü de hoşuma gitti. Oppo Reno 4 hakkında görüşleriniz nelerdir ?
İyi Forumlar
Reno 4 o bütçede iyi bir cihaz.Benim bu cihazda tek ciddi kusurun stereo hoparlör olmaması olarak görüyorum.Stereo hoparlör takıntın yoksa alabilirsin.Reno 4 dışında Realme 7 pro da düşün derim.

Son düzenleme: