Cihazda Pugb,fortnite gibi ağır oyunlar oynarım,bataryası,ekranı iyi olsun dersen alınır niye alınmasın.Samsung Galaxy S10 Lite alınır mı? hoşuma gitti fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum.
Kamera konusunda da iyi mi baya bi zaman götürür mü ?Cihazda Pugb,fortnite gibi ağır oyunlar oynarım,bataryası,ekranı iyi olsun dersen alınır niye alınmasın.
Baya zaman götürür mü bilmem ama kamera önceliğinse daha uyguna P30 alabilirsinKamera konusunda da iyi mi baya bi zaman götürür mü ?
Ortalama bir cihaz arıyorum sadece kamera olarak değil kamera olarakda üz.eyecekse s10 lite dusunuyorumBaya zaman götürür mü bilmem ama kamera önceliğinse daha uyguna P30 alabilirsin
Fiyatı en son 4.800 idi şimdi ne kadar tam bir bilgim yok ama o fiyat bandındadır realme x2pro ya bakabilirsin kamera konusunda s10 lite'dan başarılı diye duymuştum 50w hızlı şarj varSamsung Galaxy S10 Lite alınır mı? hoşuma gitti fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum.
4900 e hepsi burada da satılıyorFiyatı en son 4.800 idi şimdi ne kadar tam bir bilgim yok ama o fiyat bandındadır realme x2pro ya bakabilirsin kamera konusunda s10 lite'dan başarılı diye duymuştum 50w hızlı şarj var
Mantıklı cevap p30 da eski cihaz alınır diyorsanız ona bakabilirimP30 Avantajları
+400-500 TL daha uyguna satılıyor
+Tek elle kullanıma müsait
+P30'un ppi değeri daha yüksek
+Fotoğraf çekiminde çok daha iyi
+Makro çekimi daha başarılı
+Daha hafif
+Daha ince
+S10 Lite'ın arkası plastik P30'unki cam
+aptX gibi bazı avantajları var
+3.5mm jak girişi var
+ip53 suya toza dayanıklılık sertifikası var
+Sar değeri daha düşük
+USB versiyonu daha iyi
S10 Lite Avantajları
+Daha büyük ekran
+Çentik yerine nokta gibi koymuşlar kamerayı
+45w şarj desteği var (ama kutudan 25w çıkıyor)
+Videoda daha başarılı ek olarak OIS de var
+İşlemcisi daha iyi
+1 TB'a kadar yükseltilebiliyor hafıza
+Android 10 ile geliyor
+Radyo var (Ne kadar önemli bilmiyorum ama ekledim)
Yani kısacası bana genel toplamda fiyata da bakınca ikisi de çok rekabetçi. Seçim senin aradığın özellikleri belirlemenle olur. P30 biraz daha premium bir cihaz S10 Lite'da içi güçlü ama dışı Lite bir cihaz olmuş. Karar senin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garanti önemli değilse Realme X2 Pro ikisinden de iyi
Kamerası ne çok iyi ne çok kötü orta.P30,S10 gibi cihazlarla kıyaslarsan kamera olarak bu cihazların gerisinde.Performans konusunda snapdragon 855 olduğu için uzun kullanımda üzmez.Güncelleme konusu senin için çok önemli değilse S10 lite alınabilir.(Samsung snapdragon lu cihazlara güncellemeyi geç yolluyor).Kamera konusunda da iyi mi baya bi zaman götürür mü ?
Yani eger marka takıntın yok ise bir bakabilirsin güzel telefon realme Türkiye garantili alırsan daha iyi olur4900 e hepsi burada da satılıyor
Guncelleme onemli değil kamera olarak günümüz telefonlarının gerisinde kalmasın yeterKamerası ne çok iyi ne çok kötü orta.P30,S10 gibi cihazlarla kıyaslarsan kamera olarak bu cihazların gerisinde.Performans konusunda snapdragon 855 olduğu için uzun kullanımda üzmez.Güncelleme konusu senin için çok önemli değilse S10 lite alınabilir.(Samsung snapdragon lu cihazlara güncellemeyi geç yolluyor).
S10E daha iyi.Samsung Galaxy S10 Lite alınır mı? hoşuma gitti fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum.
Baktım videolarına fena değil alacağım sağolunKamerası çok iyi değil fakat alınır.
Hayırlı olsun.Baktım videolarına fena değil alacağım sağolun
TeşekkürlerHayırlı olsun.
Hayırlı olsun.Teşekkürler
Teşekkürler inşallahHayırlı olsun.