Samsung galaxy s10 lite almayı düşünüyorum almalımıyım ?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Telefonda yok yok. O telefonu aldımı en az 3-4 sene kullanacan telefonu öldürene kadar satmayı flan düşünmeyecen. En kötü annene babana bırakırsın sonrasında bir 2-3 senede onlar kullanır 855+ işlemci baya götürür.

Ben genelde Samsung'un amiral gemileri hariç samsung telefon alıp mutlu olan insan görmedim. Veya ikinci elde iyi fiyata satan. 1-2 sene sonra hepsi çöp oluyor. Güncelleme veremiyor Samsung çok model çıkarmaktan.

Zaten Adında bile PRO olan bir cihaz almak varken LİTE bir model al demek önü arkası orta sınıf plastik olan bir telefon almak bence saçmalık.
ben 5 sene İPhone 5s kullandım elimde kaldı bundan sonra ben bir telefonu en fazla 3 yıl kullanıp satıp max 3000'e telefon alacam teknolojiye başka türlü yetişemeyiz 5 sene boyunca 5s kullanmak da hiç kolay bir şey değil
ben Mİ9T'yi 3 sene kullanırım satıp Mİ9T ayarında yeni bir telefona geçerim yine Xiaomi'den mi devam ederim bilmiyorum belki Realme alırım değişiklik olur benim için
Samsung'u hiç sevmiyorum reis güncelleme konusunda da çok şerefsiz bir firma bence
S10 Lite alınacağına Realme X2 Pro daha mantıklı da onun fiyatı şöyle 3000 civarı olsa süper olurdu

Reaksiyon puanı
6,381
Peki Realme x2 proyu aldım.Yazılımsal bir hata çıktı,kiminle muhattap olucam? Bunuda yazarsan sevinirim.Güncelleme konusunda her zaman inandığım bir doğru var o da;cihazda sorun yoksa güncelleme yapmamak en doğrusu.Samsungun eleştirilecek tarafları var ama güncellemeyi 2 yıldan sonra kesiyor diye eleştirmek bence doğru değil.
Relame x2 pro, S10 lite gibi bir yazılım kullanmıyor. Çok daha kaliteli, sorunsuz bir yazılım kullanıyor. Ki zaten cihaz garantisiz satılmıyor. KVK garantili satılıyor.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Relame x2 pro, S10 lite gibi bir yazılım kullanmıyor. Çok daha kaliteli, sorunsuz bir yazılım kullanıyor. Ki zaten cihaz garantisiz satılmıyor. KVK garantili satılıyor.
hocam 3 sene sonra Realme X2 Pro hiç mi alınmaz ben sıfır orta segment yerine geçen senenin amiral gemisini alma kafasındayım

Reaksiyon puanı
6,381
hocam 3 sene sonra Realme X2 Pro hiç mi alınmaz ben sıfır orta segment yerine geçen senenin amiral gemisini alma kafasındayım
Hayır alınır tabii ki. Realme'nin geçen sene amiral gemisi buydu zaten. Yani her yerde geçen senenin amiral gemisi olduğu yazıyor.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Hayır alınır tabii ki. Realme'nin geçen sene amiral gemisi buydu zaten. Yani her yerde geçen senenin amiral gemisi olduğu yazıyor.
onu demedim hocam şimdi ben Mİ9T'yi en fazla 3 sene kullanmak istiyorum öbür türlü elimde kalır 5s'te bu durumu yaşadığım için biliyorum
Mİ9T'den sonra Mİ9T ayarında veya 2022-2023 yılında çıkan amiral gemisi almak istiyorum Realme X2 Pro 3 sene sonra cortlamaz mı ?

Reaksiyon puanı
6,381
onu demedim hocam şimdi ben Mİ9T'yi en fazla 3 sene kullanmak istiyorum öbür türlü elimde kalır 5s'te bu durumu yaşadığım için biliyorum
Mİ9T'den sonra Mİ9T ayarında veya 2022-2023 yılında çıkan amiral gemisi almak istiyorum Realme X2 Pro 3 sene sonra cortlamaz mı ?
Cortlamayabilir. Ama cortlaması da çok büyük ihtimal.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Cortlamayabilir. Ama cortlaması da çok büyük ihtimal.
hayır cidden orta segment almak yerine 1-2 sene önce çıkmış amiral gemisi almak daha mantıklı değil mi ?
ben 3 sene sonra öyle yapacam Mİ9T'yi de max 1500'e okuturum
Ömürlük telefon almıyoruz 3 sene sonra Mİ9T de cortlayacak o yüzden ne kadar erken elden çıkarırsam o kadar iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kerem Enginar taktiğini bileniniz var mı ?

Timurid

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Samsung galaxy s10 lite almayı düşünüyorum almalımıyım ?oyun oynamayı seven birisiyim ve bu telefonu önerdiler sizin fikriniz nedir acaba?
alabilirsin ama kamera da fazla beklentin olmasın hatta hiç beklentin olmasın.

Reaksiyon puanı
6,381
hayır cidden orta segment almak yerine 1-2 sene önce çıkmış amiral gemisi almak daha mantıklı değil mi ?
ben 3 sene sonra öyle yapacam Mİ9T'yi de max 1500'e okuturum
Ömürlük telefon almıyoruz 3 sene sonra Mİ9T de cortlayacak o yüzden ne kadar erken elden çıkarırsam o kadar iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kerem Enginar taktiğini bileniniz var mı ?
Syaenizde Kerem Enginar taktiğini az buz biliyoruz çoğumuz?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Syaenizde Kerem Enginar taktiğini az buz biliyoruz çoğumuz?
taktiği videonun sonunda söylüyor ki haklı bence en pahalı telefonu alıp cortlayana kadar kullanacağına orta segment bir telefon alıp 2-3 yılda bir değiştirmek daha mantıklı
Kerem reis benim favori teknoloji editörlerimden biri kullanıcısının bütçesini düşünen önerileri sağlam incelemeleri başarılı kral adam bu adam gofret incelemesi yapsa izlerim yemin ediyorum

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Samsung'un Note ve S serisinden şaşmayın yeter.