- Reaksiyon puanı
- 4,549
ben 5 sene İPhone 5s kullandım elimde kaldı bundan sonra ben bir telefonu en fazla 3 yıl kullanıp satıp max 3000'e telefon alacam teknolojiye başka türlü yetişemeyiz 5 sene boyunca 5s kullanmak da hiç kolay bir şey değilTelefonda yok yok. O telefonu aldımı en az 3-4 sene kullanacan telefonu öldürene kadar satmayı flan düşünmeyecen. En kötü annene babana bırakırsın sonrasında bir 2-3 senede onlar kullanır 855+ işlemci baya götürür.
Ben genelde Samsung'un amiral gemileri hariç samsung telefon alıp mutlu olan insan görmedim. Veya ikinci elde iyi fiyata satan. 1-2 sene sonra hepsi çöp oluyor. Güncelleme veremiyor Samsung çok model çıkarmaktan.
Zaten Adında bile PRO olan bir cihaz almak varken LİTE bir model al demek önü arkası orta sınıf plastik olan bir telefon almak bence saçmalık.
ben Mİ9T'yi 3 sene kullanırım satıp Mİ9T ayarında yeni bir telefona geçerim yine Xiaomi'den mi devam ederim bilmiyorum belki Realme alırım değişiklik olur benim için
Samsung'u hiç sevmiyorum reis güncelleme konusunda da çok şerefsiz bir firma bence
S10 Lite alınacağına Realme X2 Pro daha mantıklı da onun fiyatı şöyle 3000 civarı olsa süper olurdu