İlla Samsung alacaksan neden olmasın ?Samsung galaxy s10 lite almayı düşünüyorum almalımıyım ?oyun oynamayı seven birisiyim ve bu telefonu önerdiler sizin fikriniz nedir acaba?
hocam son 4 gündür Realme X2 Pro ile kafayı bozdun dikkatimden kaçmadı o telefonu bende seviyorum ama OnePlus 7T varken alınmazRealme X2 pro öneririm. S10 lite'dan çok çok daha iyi.
Oneplus 7T 6000 TL anyın fiyat bandında değiller ki ? Neredeyse birebir aynı donanım ayrıca iki telefon ama aralarında 1200-1300 TL fiyat farkı var.hocam son 4 gündür Realme X2 Pro ile kafayı bozdun dikkatimden kaçmadı o telefonu bende seviyorum ama OnePlus 7T varken alınmaz
Oneplus 7t o kadar başarılı bir cihaz değil. Ekran olsun, batarya olsun, f/p olsun Oneplus'a yakışmıyor. Ki realme x2 pro yaklaşık 35 dakikada %100 şarj olabiliyor. 50W super wooc hızlı şarjı deStekliyor. Oneplus 7T'den daha iyi bir cihaz realme x2 pro. Ve inanılmaz bir F/K/Phocam son 4 gündür Realme X2 Pro ile kafayı bozdun dikkatimden kaçmadı o telefonu bende seviyorum ama OnePlus 7T varken alınmaz
garantili alması şart değil ki Realme X2 fiyatına garantisiz olarak alabilir donanımsal olarak aynılar ama yazılımsal olarak OnePlus daha iyi olduğu için 7T öneriyorum yoksa Realme X2 Pro da gayet fıstık gibi telefon benim 4500 tl bütçem olsa Realme X2 Pro'yu kaçırmazdımOneplus 7T 6000 TL anyın fiyat bandında değiller ki ? Neredeyse birebir aynı donanım ayrıca iki telefon ama aralarında 1200-1300 TL fiyat farkı var.
7T 3000 civarı olsaydı süper olurduBu fiyat bandında asıl en iyi cihaz Realme x2 pro'dur. Oneplus 7T artık 6000 tl civarı en iyi cihaz. 7T yine 6000 tl yi sonuna kadar hak ediyor. Ama realme x2 pro daha iyi bence.
Ama o biraz abartı olurdu, aynı zamanda çok süper olurdu. 7T bence 4000 civarını hak ediyor. Zaten 7T 3000 civarı olsaydı mi9T 1000 tl, mi note 10 lite 1000 tl, realme 6 pro 1200 tl civarı olurdu her halde.7T 3000 civarı olsaydı süper olurdu
garantili alması şart değil ki Realme X2 fiyatına garantisiz olarak alabilir donanımsal olarak aynılar ama yazılımsal olarak OnePlus daha iyi olduğu için 7T öneriyorum yoksa Realme X2 Pro da gayet fıstık gibi telefon benim 4500 tl bütçem olsa Realme X2 Pro'yu kaçırmazdım
korona illeti gelmeden önce en ucuzu 3500 tl idi o yüzden 3000 civarı olsa süper olurdu dedimAma o biraz abartı olurdu, aynı zamanda çok süper olurdu. 7T bence 4000 civarını hak ediyor. Zaten 7T 3000 civarı olsaydı mi9T 1000 tl, mi note 10 lite 1000 tl, realme 6 pro 1200 tl civarı olurdu her halde.
Harbi ya olması gereken fiyatlar. Aslında Realme 6 pro 1200 tl de etmez o da en fazla 1000 civarı falan.korona illeti gelmeden önce en ucuzu 3500 tl idi o yüzden 3000 civarı olsa süper olurdu dedim
Mİ9T Mİ Note 10 Lite ve Realme 6 Pro için söylediğin fiyatlar olması gereken fiyatlar şu tükürdüğümün vergileri fiyatı şişiriyor
evde kullanmadığın eski telefonun IMEI'sini çaktırırsın sende hiç bulaşılmaz diyorsun da vergi eklenmiş halde almak daha mı iyi ?O alacağın Oneplus 7T sadece garantisiz değil üstüne çakma IMEI kayıtlı oluyor. IMEI yakalanma derdi var ilerde banka programları ile sıkıntı yaşama var satarken sıkıntı flan çok riskli işler. IMEI yakalandı diyelim kendin üstüme alayım desen 1800 TL IMEI kaydı masrafı var. Hİç bulaşılmaz.
bu fiyatlarda olması için telefonlara vergi eklenmemeli hatta para birimimizin değerli olması gerek dolar kuru 2 falan olsa vergisiz fiyatlar 5-6 binlere çıkmazHarbi ya olması gereken fiyatlar. Aslında Realme 6 pro 1200 tl de etmez o da en fazla 1000 civarı falan.
4700 TL verip Realme X2 pro almak varken aynı paraya kaçak ve çakma IMEI kayıtlı Oneplus 7T öneriyorsun bende almama gerekçelerini söylüyorum.evde kullanmadığın eski telefonun IMEI'sini çaktırırsın sende hiç bulaşılmaz diyorsun da vergi eklenmiş halde almak daha mı iyi ?
millet keyfinden mi IMEI kayıtlı telefon alıyor zannediyorsun devletin saçma sapan vergileri yüzünden bu duruma geldik
S10 lite snapdragon 855 işlemcisi ile mükemmel bir oyun deneyimi sunar.S10 lite almanı tavsiye ederim.Samsung galaxy s10 lite almayı düşünüyorum almalımıyım ?oyun oynamayı seven birisiyim ve bu telefonu önerdiler sizin fikriniz nedir acaba?
Ben de arada kaldım suan, realme x2pro ve s10 lite ikiside güzel cihazlar .Peki tasarım olarak hangisi sizce?S10 lite snapdragon 855 işlemcisi ile mükemmel bir oyun deneyimi sunar.S10 lite almanı tavsiye ederim.
Realme'de 855+ var yaS10 lite snapdragon 855 işlemcisi ile mükemmel bir oyun deneyimi sunar.S10 lite almanı tavsiye ederim.
Güzel bir fikir teşekkür ler?Realme'de 855+ var yaÜstüne 90 Hz ekran ile daha iyi bir oyun deneyimi sunacak sana.
Arada Premium his farkı var Ayrıca samsung'un ön cami gornig glass 3 yani eski nesil dayanaıksız cam ve arkası plastik. Malzemeden çok çalmışlar premium bir cihaz değil. Adı üstünde LİTE.
realme X2 Pro - Samsung Galaxy S10 Lite Karşılaştırması - Epey
Epey - realme X2 Pro - Samsung Galaxy S10 Lite özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Tasarım göreceli bir kavram ben S10 lite ın tasarımını beğeniyorum,sen beğenmeyebilirsin.Realme x2 pro güzel cihaz ama ithalatçı garanti olması,fiyatının 5000 liraya yakın olması ibreyi S10 lite a çeviriyor.Bence S10 lite almak daha mantıklı.Ben de arada kaldım suan, realme x2pro ve s10 lite ikiside güzel cihazlar .Peki tasarım olarak hangisi sizce?
Teşekkür lerTasarım göreceli bir kavram ben S10 lite ın tasarımını beğeniyorum,sen beğenmeyebilirsin.Realme x2 pro güzel cihaz ama ithalatçı garanti olması,fiyatının 5000 liraya yakın olması ibreyi S10 lite a çeviriyor.Bence S10 lite almak daha mantıklı.
Realme x2 proyu bende beğeniyorum.Ama ithalatçı garantili satılan,ikinci eli hiç olmayan bir cihaza 5000 lira vermek bana mantıklı gelmiyor.Realme'de 855+ var yaÜstüne 90 Hz ekran ile daha iyi bir oyun deneyimi sunacak sana.
Arada Premium his farkı var Ayrıca samsung'un ön cami gornig glass 3 yani eski nesil dayanaıksız cam ve arkası plastik. Malzemeden çok çalmışlar premium bir cihaz değil. Adı üstünde LİTE.
realme X2 Pro - Samsung Galaxy S10 Lite Karşılaştırması - Epey
Epey - realme X2 Pro - Samsung Galaxy S10 Lite özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Realme x2 proyu bende beğeniyorum.Ama ithalatçı garantili satılan,ikinci eli hiç olmayan bir cihaza 5000 lira vermek bana mantıklı gelmiyor.
ben OnePlus yazılımsal olarak daha iyi olduğu için 7T önerdim yoksa Realme X2 Pro da kötü bir telefon değil benimde o kadar bütçem olsa bende Realme X2 Pro alırdım4700 TL verip Realme X2 pro almak varken aynı paraya kaçak ve çakma IMEI kayıtlı Oneplus 7T öneriyorsun bende almama gerekçelerini söylüyorum.
Peki Realme x2 proyu aldım.Yazılımsal bir hata çıktı,kiminle muhattap olucam? Bunuda yazarsan sevinirim.Güncelleme konusunda her zaman inandığım bir doğru var o da;cihazda sorun yoksa güncelleme yapmamak en doğrusu.Samsungun eleştirilecek tarafları var ama güncellemeyi 2 yıldan sonra kesiyor diye eleştirmek bence doğru değil.Telefonda yok yok. O telefonu aldımı en az 3-4 sene kullanacan telefonu öldürene kadar satmayı flan düşünmeyecen. En kötü annene babana bırakırsın sonrasında bir 2-3 senede onlar kullanır 855+ işlemci baya götürür.
Ben genelde Samsung'un amiral gemileri hariç samsung telefon alıp mutlu olan insan görmedim. Veya ikinci elde iyi fiyata satan. 1-2 sene sonra hepsi çöp oluyor. Güncelleme veremiyor Samsung çok model çıkarmaktan.
Zaten Adında bile PRO olan bir cihaz almak varken LİTE bir model al demek önü arkası orta sınıf plastik olan bir telefon almak bence saçmalık.
Tasarım olarak, malzeme kalitesi olarak, premiumluk olarak, ekran olarak, donanım olarak, kamera olarak, performans olarak, şarj olma süresi olarak realme x2 pro. Telefon super vooc teknolojisi ile kutusundan çıkan 50W adaptör kullanılarak yaklaşık 35 dakikada şarj oluyor.Ben de arada kaldım suan, realme x2pro ve s10 lite ikiside güzel cihazlar .Peki tasarım olarak hangisi sizce?