Samsung galaxy R nasıl bi cihaz?

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mrb arkadaslar demin galaxy r modelini gôrdûm biraz inceledim begendim acikcası sizce nasıl bi cihaz performansı ôzellikleri nasıl alırsam pisman olurmuyum bi de gûncel fiyatı hakkinda bilgi verebilirmisiniz?

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benim duyduguma gôre fiyati S2 den 400 lira daha ucuz. Ayrica benim spot orjinal alma gibi dusuncem var

efe_1992

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Galaxy R sahibi olarak sana kesinlikle alma diyorum. Cihazda çok fazla sorun yok ama samsungun göz ardı ettiği bi telefon. şuan 4.1 JB kesin gelecek olan telefonlar var ama Galaxy R'ye hala 4.0 ICS gelme dedikoduları mevcut sadece. Yani ara model olduğu için üvey evlat gibi.

Tavsiyem tabiki S2. Biraz daha eklerim diyorsan S3 :) vaktim de param da var diyorsann S4 ... Böyle devam eder bu :biggrin:

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
tegra 2 tavsiye etmem hatta tegra serisini tasiye etmem.tabi bu benim şahsi fikrim

efe_1992

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
650ye pek akıllı telefon alınacağını sanmıyorum. Olsa olsa yarım akıllı olur :)

Ama internetten alacaksan Samsung Galaxy S veya Ace bakabilirsin

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
650ye pek akıllı telefon alınacağını sanmıyorum. Olsa olsa yarım akıllı olur :)

Ama internetten alacaksan Samsung Galaxy S veya Ace bakabilirsin

spot orjinal alacagim icin wonder ve s plus alma imkanim da var. Peki bu iki cihaz arasinda secim yapilirsa hangisi ône cıkar

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bana öyle geliyo ve fiyatı galaxy s ten ucuz :)

ya aslında anlam veremedğim bişey var. galaxy S olsun S plus olsun wonder dan daha iyi olmamasına ragmen millet S serisi diyo niyeymiş sınıf farkı varmış bu sınıf farkı nedir gerçekten anlamıtyorum

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeşim herkes göz önünde olanları alıyor bi galaxy s demek var bi de galaxy w sırf bu sınıf farkı kazandırıyor :D

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kardeşim herkes göz önünde olanları alıyor bi galaxy s demek var bi de galaxy w sırf bu sınıf farkı kazandırıyor :D
gerçekten saçma yani böyle abuk sabuk bi sınıf farkından dolayı galaxy S gibi bi cihaz aldığın zaman ilerde yaşayacağın pişmanlıklar hat safada olur. O yüzden ben wonder dan yana kullancam şansımı gerçi geçenlerde aldım bi tane paraya ihtiyacım oldu sattım ama tekrar alcam :D

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeşim olduda advandce bulamassan ve biraz daha koyma şansın olursa 1000 liraya s2 de alırsın