Samsung Galaxy Note - N7000 Root + Denenmiş Stabil Rom'lar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadasar hepinize kolay gelsin bana kurulum için yardımcı olurmusunuz başaramadım kurmayı kurmak istedigim rom revolt telefon note1 n7000 şimdiden çok teşekür ederim...

rido_knight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hala geliştirilen bi rom, tablet arayüzü seviyorsanız harikadır.
Başkan tablet arayüz çok sevmedi annem ama çalışma performansı böyle rom bulamadım açıkcası.4 rom denemiştim.Brick zımbırtısınada korktuğuma dahasına uğraşmamıştım.Zaten güncelleme olayıda bırakıldığı için yeni rom da denemekten vazgeçmiştim de allahtan sizin yorumu gördüm.O küçük iconların olması performansını gölgelemiyor ^_^

ispartali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu samsungu beğenemedim gitti. aslında kullandığım telefondan daha güzel olduğuu söylüyorlar xperia z kullanıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
stock recovery den root etmek istiyorum yalnız dosyayı harici sd karta mı yoksa telefnun kendi hafızasınamı atıcam hafıza kartı yok ayrıyetten elimde. odinle mi flaşlamak zorundayım sonuç olarak

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
stock recovery den root etmek istiyorum yalnız dosyayı harici sd karta mı yoksa telefnun kendi hafızasınamı atıcam hafıza kartı yok ayrıyetten elimde. odinle mi flaşlamak zorundayım sonuç olarak

Hafıza kartına atmalasın hocam sorun yaşamak istemiyorsan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

spirit rom kullanıcam iyimidir ? GT-N7000

Ya iyidir tabiki kurdum kullandım ama şunu unutmayın hiç bir rom bir cm olamaz. Bence cm'nin rakibi olabilecek kapasitede olan sadece OmniROM ekibi.