Samsung Galaxy Note ile ilgili aklıma takılanlar

erdemaslan89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben galaxy note almayı düşünüyorum ve bazı sorularım olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
birincisi rootlama işlemi tam olarak ne alama geliyor?android versiyonunu yükseltmek mi yoksa başka bir şey mi?
ikincisi cihazı yurtdışı almayı düşünüyorum(fiyatı uygun olduğu için) ve muhtemelen imei klonlanmış bir cihaz alacağım.bugün telefonculara sorarken bir tanesi imei klonlu cihazın internette sıkıntı yaratacağını söyledi.mesela 3310 cihazın imei si yüklenirse internetin çok yavaş olacağını ve bazen hiç bağlanmayacağı gibisinden bişeyler söyledi.bu doğru mudur acaba?telefonun imei siyle internetin ne alakası var anlamadım.belki de telefoncu elindeki cihazı satmak için öyle bişey söylemiştir diye düşündüm.yurtdışı cihaz kullanan arkadaşlar özellikle tecrübelerini paylaşıp bilgi verebilirlerse sevinirim :)

blackwhite

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İnternetim yavaaş olabilirmiş diyorsun... Belki de öyle bir telefon IMEI klonlanacak ki şebeke senin telefonun internete bağlanma özelliği bile bulamadığı için Galaxy Note den belki internete bile giremiyeceksin. Benim şahsi görüşüm yurtdışından al ama temiz cihaz al. clonlanmış yada ellenmiş alma...

erdemaslan89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
temiz cihaz derken kastın pasaport kayıtlı sanırım ama piyasada pasaport kayıtlı cihaz bulmak oldukça zor ve tabi biraz daha pahalı oluyor

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternete girmezsin diye kim demişse sallamış. Daha önce galaxy S vardı bende yurtdışı cihazı onun ime si klonlanmıştı ve hiç bir sorun yaşamadım. Ve ben günün her saati cepten internetteyim. Klonlu cihaz alırsan en fazla telefonun kapanır gider 2 dakkada yine açtırırsın ve kullanım açısından problem olmaz. Ama için rahat olurmu bilmem. Ben galaxy S i sattım yerine Samsung Note aldım fakat bu seferki pasaport kayıtlı ve çok memnunum. Daha önce telefon kullanmamışım diyebilirm. Tavsiye ederim.

erdemaslan89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
execute kardeşim her kafadan bir ses çıkıyor imei klonlu telefon satan telefoncu kapanma ve yazılımsal sorunlarda ücretsiz destek verirrim diyor yani imei yüzünden kapanırsa getir 2 dk da yeni imei atarım kullanmaya devam edersin diyor.öbür telefoncu da eski bi telefonun imei sini atarlarsa o özellikleri desteklemediği için internet vs. kullanamazsın diyor.muhtemelen klonlu telefon alırım çünkü adam arkasında duruyo sattığı cihazın.senin galaxy s deki imeinin hangi model telefondan klonlandığını biliyomusun peki?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
note çok ıyı bır tablet telefon fakat alırsan kardeşim yolda izde kulağına getirme çok gülüyorum.görmemişin telefonu olmuş hesabı oluyor :)

erdemaslan89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note çok ıyı bır tablet telefon fakat alırsan kardeşim yolda izde kulağına getirme çok gülüyorum.görmemişin telefonu olmuş hesabı oluyor :)

walla kimin ne diyeceği umrumda olmaz mükemmel bi telefon ve artık akıllı telefonlarda özellikler arttıkça boyut da artıyor o yüzden insanlar zamanla alışacaktır :)