Selamun aleyküm arkadaşlar 1200 1900 tl arası telefon almayı düşünüyorum ve araştırdım galaxy note edge yi buldum ancak onun için donuyor kasıyor diyolar ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Yaptığınız yorumlar icin tesekkurler ama alcam telefonda en az 5.5 inc olmasi lazim bide samsung favorim o yuzden cok kararsizim
Anliyorum, haklisin bende 5.5" anltinda urun pek kullanamiyorum. Sen o zaman note 4, g4, ikinci el note 5 gibi seyler bak. Cok az kullanilmis note 5 ler 1900 liradan gidiyor. Note 4 desen 1750 tl civari, lg g4 ise 1300e bile bulunuyor.Saol kadeste bende boyleyim da cok seciciyim a7 ye baktm ondada tv ye uzaktan bağlanma özelliği yok
S6 veya Z5 al tabi S6 daha iyi çoğu yönde ama Sony nin su geçirmez özelliği harika. Havuza falan sokmayın ama su döküldü mü endişe etmeye de gerek yokSelamun aleyküm arkadaşlar 1200 1900 tl arası telefon almayı düşünüyorum ve araştırdım galaxy note edge yi buldum ancak onun için donuyor kasıyor diyolar ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Hocam Samsung ların işlemcisinin verimi Snapdrogon A göre daha az ama ısınma sorunu da yok. Snapdrogon ise ısınıyor fakat daha verimli benim fikrime göre.Note edge note 4 zamanında aşırı ısınıyordu, snapdragon olması yüzünden. Ama şuanki güncellemelerle düzeltildimi hiç bir fikrim yok ben ona hiç bulaşma derim. Edge ekranlı cihaz seviyorsan ve makul bir fiyata arıyorsan s6edge+ paralele ithalat bakabilirsin. Yada g4 var alternatif 1300TL hepsiburada'da.
S6 al bir de powerbank al hallet işi. Ama Samsung un ilerleyen zamanlarda hatalı güncelleme vereceği veya telefon biraz eskiyince güncelleme desteğini keseceğini unutma.Arkadaşlar ben internet sitelerinden telefon satın almaya karşıyım kisacasi güvenmiyorum alacağım telefonda en fazla 1800 1900 olmak zorunda nerde para olsada alsam s7 edge ama yok sanirsam s6 edge plus birazdaha pahalı
Hocam Samsung ların işlemcisinin verimi Snapdrogon A göre daha az ama ısınma sorunu da yok. Snapdrogon ise ısınıyor fakat daha verimli benim fikrime göre.
Aynen öyle. Ben Snapdrogon 800 ve Snapdrogon 810 lu tel kullanmış biri olarak söylüyorum bu işlemci zorlarsan alev topuna dönüyor bu kadar basit.Güç olarak bana göre pek bir fark yok, exynos işlemciler daha az ısınıyor, Snnapdragon alev topu oluyor bu yüzden note edge tavsiye etmem.
Genel olarak konuşuyorum. Benim telefon şarja takılı internette dolaşırsam çok ısınıyorNote 4'ü aldigimdan beri isinma sorunu ile karsilasmadim. Ne kitkat sürümünde ne de lollipop. N910F modelini (Snapdragon 805) kullaniyorum bu arada. Note Edge icin bir sey diyemem.
Sahibinden de bulundugunuz sehire bakin mutlaka bulursunuz. Ama ikinci el bakarken en buyuk.dikkat etceginiz sey fatura kontrol edin.Ikinci rli note 5 in varmi bildiginiz temiz
Genel olarak konuşuyorum. Benim telefon şarja takılı internette dolaşırsam çok ısınıyor
Yönetici sayın hocam bu çok doğal da önceki telefonum şarja takılı iken daha az ısınıyorduSarja takiliyken isinmasi normal degil mi sizce?
Hocam yazılımın da etkisi var![]()
Kullandığım model bu (note4). Isınma sorunu yaşamadım şimdiye kadar. Note Edge farklilik gösterir mi bilemiyorum.
Telefonu kullanan varsa bilgilendirsin bir zahmet.