Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

muhendis35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Pars;

Talimatlara göre işlemleri yapmaya çalışıyorum. Odin açık recovery dosyasını tanımlıyorum. Cihazı takıyorum. Added yazıyor. Kapatıp download menusüne geçtiğimde odin removed yapıyor. Added olmuyor.

Odinde sadece cihaz normal açıkken added yapıyor. Neden kaynaklıdır? Hata nerede yapıyorum. Yardımcı olur musnuz?

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
4.2.2 kuran arkadaşlar en büyük değişiklik ne oldu? burada birşey sormak istoyurm romları tabletib içine attıktan sonra sonra download moda alıp cihazın içinden kuruuyoruz ondan sonra cıhazın içine attıgım dosyayı silsek birşey olur mu boş yere yer kaplamasında :):):

muhendis35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Pars;

Talimatlara göre işlemleri yapmaya çalışıyorum. Odin açık recovery dosyasını tanımlıyorum. Cihazı takıyorum. Added yazıyor. Kapatıp download menusüne geçtiğimde odin removed yapıyor. Added olmuyor.

Odinde sadece cihaz normal açıkken added yapıyor. Neden kaynaklıdır? Hata nerede yapıyorum. Yardımcı olur musnuz?

Yardım edebilirsiniz çok acil?
Sanırım ben bir noktayı atılıyorum.

Sırası ile;
Odin açık
Kies ve agent kapalı
Note 8 çalışır durumda takıyorum.
Added yazıyor.
Recovery 6.0 seçiyorum.
Kapama+Ses kapama+Home kombinasyonu yaptığımda cihaz kapanıyor.
Bundan sonra Odinde removed yazıyor.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Merhaba Pars;

Odinde recovery dosyasını seçin sonra telefonu kapatın
Download modunda başlatıp daha sonra usb kablosunu takıp pc ile bağlantıyı sağlayın

- - - Mesaj Güncellendi - - -

4.2.2 kuran arkadaşlar en büyük değişiklik ne oldu? burada birşey sormak istoyurm romları tabletib içine attıktan sonra sonra download moda alıp cihazın içinden kuruuyoruz ondan sonra cıhazın içine attıgım dosyayı silsek birşey olur mu boş yere yer kaplamasında :):):

Wrong!! 4.2.2 romunu cihazın içine atıldıktan sonra recovery modunda açıp install from sd card bölümünden attığımız rom dosyasını bulup install diyoruz... daha sonra biliyorsanız vipe edin bilmiyorsanız kurulum tamamlandıktan sonra fabrika ayarlarına dönün ... dosyaların silinmesinde sorun yok... emk3 çekirdeğinide kurmayı unutmayınız

muhendis35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Odinde recovery dosyasını seçin sonra telefonu kapatın
Download modunda başlatıp daha sonra usb kablosunu takıp pc ile bağlantıyı sağlayın

Wrong!! 4.2.2 romunu cihazın içine atıldıktan sonra recovery modunda açıp install from sd card bölümünden attığımız rom dosyasını bulup install diyoruz... daha sonra biliyorsanız vipe edin bilmiyorsanız kurulum tamamlandıktan sonra fabrika ayarlarına dönün ... dosyaların silinmesinde sorun yok... emk3 çekirdeğinide kurmayı unutmayınız

Merhaba;

Ben çözemedim. Dediğiniz şekilde odinde recovery gösteriyorum. Tablet kapalı ilen download moda geçiriyorum. USB bağladığımda odinde added çıkmıyor. Odinde veya recoveryde problem olabilir mi? Yada ayarlar USB ayıklama modu gibi bir ayar gerekiyor mu?

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
pardon yanlş yazmışım :) recovery modda demek istemiştim :) anladğım kadrıyla biz setupları atıyoruz sonra kuruyoruz.sonuçta kurulduktan sonra o dosayaya ihtyac yok. telefon özelliği açarken zaten emk3 yükledim anlatılanlarda vardı.wipe nedir bilmyiorum :( fabrika ayalarına neden dönüyoruz üstad :( sana çok soru soruyorm ama sevaba girtyorsun :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Merhaba;

Ben çözemedim. Dediğiniz şekilde odinde recovery gösteriyorum. Tablet kapalı ilen download moda geçiriyorum. USB bağladığımda odinde added çıkmıyor. Odinde veya recoveryde problem olabilir mi? Yada ayarlar USB ayıklama modu gibi bir ayar gerekiyor mu?

Hangi odini kullanıyorsunuz? Usb ayıklamayı açık tutun tabi

pardon yanlş yazmışım :) recovery modda demek istemiştim :) anladğım kadrıyla biz setupları atıyoruz sonra kuruyoruz.sonuçta kurulduktan sonra o dosayaya ihtyac yok. telefon özelliği açarken zaten emk3 yükledim anlatılanlarda vardı.wipe nedir bilmyiorum :( fabrika ayalarına neden dönüyoruz üstad :( sana çok soru soruyorm ama sevaba girtyorsun :)
Romu attıktan sonra cihazın içine attığın dosyaları bulamayabilirsin :) bu nedenle biliyorsan vipe bilmiyorsan fabrika ayarlarına dönmek gerek... vipe ne var ne yok temizler

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
hmm anladım :) ben attğım dosyaları buldum :) silebilirim onda sıkıntı yok peki bu sürümde herhangi bir hata var mı çalışmayan uygulama gibi vs problem :) 4.2.2 sürümünde :):)

muhendis35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi odini kullanıyorsunuz? Usb ayıklamayı açık tutun tabi

Romu attıktan sonra cihazın içine attığın dosyaları bulamayabilirsin :) bu nedenle biliyorsan vipe bilmiyorsan fabrika ayarlarına dönmek gerek... vipe ne var ne yok temizler

Önce odin 3.04 ile denedim. Olmadı. 3.07-3.09 hepsini denedim. Olmayınca sormak istedim. USB ayıklama modunuda açıp deneyeyim. Ama sanki olmayacak gibi. Acaba yeni gelen cihazlarda kilitli olma imkanı var mıdır?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Önce odin 3.04 ile denedim. Olmadı. 3.07-3.09 hepsini denedim. Olmayınca sormak istedim. USB ayıklama modunuda açıp deneyeyim. Ama sanki olmayacak gibi. Acaba yeni gelen cihazlarda kilitli olma imkanı var mıdır?
Hayır yok bir yerde hata yapıyor olabilir misiniz?

Çalışmayan birşey yok şuanlık

muhendis35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forumda herkes yapmış ama ben çözemedim. Usb olarak tanımıyor. Çok şaşırtıcı USB ayıklama moduda açtım.
Odinleri değiştirdim. Yok. USB driverları kurulu. Tablet normal çalışma sırasında açıkken. Odinde "Added" oluyor. Download moda geçtiğinde olmuyor. Bir hatam var ama bulamadım.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Forumda herkes yapmış ama ben çözemedim. Usb olarak tanımıyor. Çok şaşırtıcı USB ayıklama moduda açtım.
Odinleri değiştirdim. Yok. USB driverları kurulu. Tablet normal çalışma sırasında açıkken. Odinde "Added" oluyor. Download moda geçtiğinde olmuyor. Bir hatam var ama bulamadım.
İlginç birşey hocam yaa biraz daha dene 1 saate eve gidicem ...

muhendis35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka bilgisayarda kiesi ve driverları yeniden kuruyorum.
Sonra tekrar deneyeceğim. Durumu haber veriririm.

Merhaba Pars;
Yüklemeyi yapabildim sonunda.
Şirket bilgisayarımda ya driverlar yada Com sayısı uymadı ( şirkette com:29)
Recovery yükledim.
EKM biraz sıkıntılı oldu. ( Şaka gibi çektiğim dosya rar mış)
Yeni romu atmak sorunsuz oldu ve çok hızlı oldu.

Sizde de aynı mı oldu bilmiyorum.
Eski romda kurulu programlar parolalar...vs aynen duruyordu.
Ben komple silip yükler diye bekledim.

Yardımlar için teşekkürler.

mrmrmrmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün cesaret edip N5100 bootloader'ı attım cihaza. sorun olmadı çalışıyor.
Ancak açılırken hala N5105 yazıyor. Bu bilgi nereden geliyor bilen var mı ?

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba Arkadaşları :) 4,2,2 sürümü kullananlar herhangı bir sorun var mı çalışmayan uygulama vs donma gibi yardımcı oalbilirmsinizi :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende chrome çalışmıyor birde alarmda sıkıntı var. Tekrar baştan yükleme yapacağım.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sanırım. Ben en baştan yapmadım. Direk 4.2.2 yi attım belki de ondan kaynaklandı.

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Şimdi kurdum 4,2.2 hernagı bir problem yok stabil çalışıyor sadece klavye dili ingilizce olyuor onuda klavye ayarlarından indirererk düzeltebiliyorsunz

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet. Ben kotamın d olmasını bekliyorum 5105 için 4.1.2 lazım

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şekil şemal çok iyi. Birde grup play var s4 te olan.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Avea nın sınırsız internetinin kota bittikten sonra sunduğu hıza bayıldım. N5105 romunu indiriyorum. Sabaha inse bari dedim ama 224KB ile gayet iyi bir hızla indiriyor. İnşallah faturada ebemin ismi yazıyor olmaz. :)