- Konuyu başlatan
Koca Adam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
download modu ile cwm modu aynı şekilde açılyor de mi? yoksa ayrı şeyler mi? her ayrıntıyı sorayım ki bir sıkıntı olmasın yaparken.
- Cihazınızı Download Moduna alın (ses kapama, power ve home tuşuna basılı tutarak) cihazı bilgisayara bağladıktan sonra ses açma tuşu ile continue deyin...
bir de böyle olanı var ya
CWM menüsünü açınız ( Ses açma + Power + Home tuşuna cihazın ismi ekrana gelene kadar hepsine birlikte basarak açıyoruz... ses açma tuşuna 3 sn önce basınız) buradaki 3 sn. önce basma farkından dolayı bu kısım aklıma takıldı.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bir de son bir soru aklıma takıldı ben daha önce telefona yazılım atarken, dosyaları indirirken "virüs programını kapatıp indirin yoksa program virüs diye algılayıp içinden bazılarını siler dosyalar bozulur." diye duymuştum. hatta telefona root yaparken esed rootlu dosyayı virüs olarak algılamıştı içinden bişeleri silmişti, dosya türü de bozulmuştu. şimdi kardeşim senin indirilecek diye o link verdiklerinden rom hariç hepsini indirdim. romu da yarın indireceğim ancak ilk üçünü indirirken virüs prog.mını kapatmadım uyarı da vermedi zaten. ama romu indirirken roottan dolayı ya da başka bir sebepten dolayı dosyayı bozmasın diye kapatsam virüs prog.nı da öyle mi indirsem?yani sende uyarı falan verdi mi hiç virüs prog.ın, ya da kapatmaya gerek var mı virüs prog.nı? bir bilen olarak sana danışayım dedim. çok uzun yazdım, çok soru soruyorum affet ama yazılımı atmadan aklıma takılanları sorayım dedim. şimdiden sağol![]()
soru sormanızda herhangi bir sorun yok ... öncelikle direkt olarak indirebilirsin dosyalarda sorun bulunmuyor...
yazdığın gibi ses açma ve kapama tuşlarında fark ediyor

işlemi birinci sayfada yazdığı gibi sırasıyla yaparsan sorun olmaz.