Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
download modu ile cwm modu aynı şekilde açılyor de mi? yoksa ayrı şeyler mi? her ayrıntıyı sorayım ki bir sıkıntı olmasın yaparken.

- Cihazınızı Download Moduna alın (ses kapama, power ve home tuşuna basılı tutarak) cihazı bilgisayara bağladıktan sonra ses açma tuşu ile continue deyin...

bir de böyle olanı var ya

CWM menüsünü açınız ( Ses açma + Power + Home tuşuna cihazın ismi ekrana gelene kadar hepsine birlikte basarak açıyoruz... ses açma tuşuna 3 sn önce basınız) buradaki 3 sn. önce basma farkından dolayı bu kısım aklıma takıldı.:rolleyes:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bir de son bir soru aklıma takıldı ben daha önce telefona yazılım atarken, dosyaları indirirken "virüs programını kapatıp indirin yoksa program virüs diye algılayıp içinden bazılarını siler dosyalar bozulur." diye duymuştum. hatta telefona root yaparken esed rootlu dosyayı virüs olarak algılamıştı içinden bişeleri silmişti, dosya türü de bozulmuştu. şimdi kardeşim senin indirilecek diye o link verdiklerinden rom hariç hepsini indirdim. romu da yarın indireceğim ancak ilk üçünü indirirken virüs prog.mını kapatmadım uyarı da vermedi zaten. ama romu indirirken roottan dolayı ya da başka bir sebepten dolayı dosyayı bozmasın diye kapatsam virüs prog.nı da öyle mi indirsem?yani sende uyarı falan verdi mi hiç virüs prog.ın, ya da kapatmaya gerek var mı virüs prog.nı? bir bilen olarak sana danışayım dedim. çok uzun yazdım, çok soru soruyorum affet ama yazılımı atmadan aklıma takılanları sorayım dedim. şimdiden sağol :)

soru sormanızda herhangi bir sorun yok ... öncelikle direkt olarak indirebilirsin dosyalarda sorun bulunmuyor...
yazdığın gibi ses açma ve kapama tuşlarında fark ediyor :)
işlemi birinci sayfada yazdığı gibi sırasıyla yaparsan sorun olmaz.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=350549]marancı[/MENTION] abi 4.2.2 sızdırıldı ne düşünüyorsun bu konuda :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çok iyi ya. Note 2 ye gelmeden buna geldiyse helal. Gerçi note 2 me de gelsin ama :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Çok iyi ya. Note 2 ye gelmeden buna geldiyse helal. Gerçi note 2 me de gelsin ama :)

şuanlık duyumum çok daha hızlı ve batarya ömrü uzunmuş

gsmarena_001.jpg

67910_301067430039391_1029251343_n.jpg

bugün yayımlanan rom bu galiba...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
keşke samsung ch@t527 yani GT-S5270K denen takozu'na da android atılabilseydi the-grudge'unseçtiği telefon bu ve bunu akıllı telefon sanıyor.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
WiFi olanı. Demek ki bugünmüş. Eli kulağında o zaman yakında gelir. Pil gayet iyiydi birde iyileşirse süper olur. Note 2 ye 4.1.2 yaramamıştı pil konusunda inşallah onun 4.2.2 si de pil noktasında iyi olur.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
istersen buradan bak abi ama sakın deneme [MENTION=350549]marancı[/MENTION]

WiFi olanı. Demek ki bugünmüş. Eli kulağında o zaman yakında gelir. Pil gayet iyiydi birde iyileşirse süper olur. Note 2 ye 4.1.2 yaramamıştı pil konusunda inşallah onun 4.2.2 si de pil noktasında iyi olur.

abi fazla geliştirme yok ama tabletiniz kusursuz olacak ve şarjı iyi gidecek diyor :) yarın denicez biz ama bunu değil ... 4.2.2 için yeni konu açılacak gibi duruyor :D

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu bir şantaj mı? :) bari ilk yükleyince haber ver şafak sayalım :p

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bu bir şantaj mı? :) bari ilk yükleyince haber ver şafak sayalım :p
estağfirullah abi :) sadece tedbir ... deneyip göreyim bakayım olmuşsa zaten zorla yükletirim sana :P ama olmamışsa veya bir sorun çıkarsa ne oluyorsa benim cihaza olsun...

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Mantıklı :) zorla yükletirsen bizde hemen yükleriz. Allah kimsenin cihazına zeval vermesin yinede. Forumda sıkıntı var mı? Ben bağlanırken alıntı yaparken sıkıntı yaşıyorum nedense.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Mantıklı :) zorla yükletirsen bizde hemen yükleriz. Allah kimsenin cihazına zeval vermesin yinede. Forumda sıkıntı var mı? Ben bağlanırken alıntı yaparken sıkıntı yaşıyorum nedense.

foruma bikaç gündür saldırı oluyor sanırım... abi şuan çıkan rom diğer sürümler için xda da bazı üyeler çalışma yapıyorlarmış yakın tarihlerde hallederiz.. zaten ilk önce sana haber veririm.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
foruma bikaç gündür saldırı oluyor sanırım... abi şuan çıkan rom diğer sürümler için xda da bazı üyeler çalışma yapıyorlarmış yakın tarihlerde hallederiz.. zaten ilk önce sana haber veririm.

Anladım. Tamamdır çalışkan hemşerim ne derse o :D

mrmrmrmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam.
n5100 bootloader'1 atmak istiyorum cihaza. nerede bulunur ?

mrmrmrmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok valla.
N5105 ve N8005 (Note 10) sadece Türkiye'ye özel. Bunlar1 ba_ka ülkelerde bulamazs1n1z...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yok valla.
N5105 ve N8005 (Note 10) sadece Türkiye'ye özel. Bunlar1 ba_ka ülkelerde bulamazs1n1z...

kilitli olan var fakat durum aynı :) siz yapamıyosunuz onlarda yapamıyor birileri yapsın diye bekliyorlar işte... xda geneli amerikan olduğu için orada bulmak sadece zaman meselesi bence..

jackalmed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PARS anlatımın için saol.Videolu bir anlatım ya da aşama aşama fotolu bir anlatım yapma imkanın varmı acaba?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
PARS anlatımın için saol.Videolu bir anlatım ya da aşama aşama fotolu bir anlatım yapma imkanın varmı acaba?
Ben yaparımda en sonunda note8 yüzünden forumdan kovulurum gibi geliyor bana :) yapmam ne kadar sürer bilmiyorum

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Avm de konuşmak zorunda kaldım da bi an kendimi uzaylı gibi hissettim :)

kasım2535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen böyle bir anlatım bende bekliyorum. Birde yazı fontunu nasıl ayarladın bunuda açıklarsan çok güzel olacak.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
tam olarak telefon özelliği oluyor mu? bazılarında diğer marka olanlarda program ile olanlarda program açık değilse gelen çağrıda tepki yokmuş.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tam olarak telefon özelliği oluyor mu? bazılarında diğer marka olanlarda program ile olanlarda program açık değilse gelen çağrıda tepki yokmuş.
Anlatılan şekilde yaptım şahane çalışıyor. Bir tabletfon birde sağlam dost edinmiş oldum.