marancı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Evet 25 parishemşerim sağolsun konuyu açtı bende açmakta gecikmedim.
Özellikle dadaş arkadaşımız 25 PARS 19072 ye ardından burdaki yorum yapan arkadaşlara ve ardından SHIFTDELETE.NET e son olarak GOOGLE amca ya bu forumda bu konuyu bulmama olan faydası için çok teşekkürler... Artık benim de N8 tabletim telefon özelliği taşıyor. dadaş arkadaşımız ile canlı olarak mesajlaşarak yaptık. Kendisine tekrardan teşekkürler...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Güzel program ve oyun desteğini de ilgili arkadaşlardan bekleriz...
Şuan Ezpdf ve Ezpdf Clear uygulamalarında muhteşem indirimler var. Note kullanıcılarına duyurulur.
Sende keyifle kullanıyosun demi abim?Keyifle kullanın. Bu bahsettiğim programları pdf ile ilgilenecek iseniz kullanın. Kalemin nimetlerinden de faydalanabilirsiniz hem.
Sende keyifle kullanıyosun demi abim?
Teknosa 899tl ye N5110 var telefon özelliği kazandırılabiliyormu?
ve N5105 1100 TL + 100TL hediye çeki fiyat iyi mi?
alayımmı şimdi dışarı çıkıcam işim var hemen cevap verirmisin son mesajımada ekleme yaptım okurmusunuz
Ben olsam alırdım. Ben 1299 a aldım 200tl beyaz eşya hediye çeki ile. 200 tl ile de mikrodalga fırın aldım. S4 olayı farklı çünkü o başlı başına bir telefon kişisel tercihler önemli orada.
+1 derim![]()
Yok abi 3 gündür beni işe alarm kaldırıyor... hatta ben sabahı beklemeden çalıyormu diye kontrol ediyorumHemşerim senin alarmda sıkıntı var mı? 4.2.2 den sonra erteleme ve akıllı alarm da sıkıntı yaşıyorum ben. Daha doğrusu sabahları duymuyorum. 10 erteleme var bir ses bile duymadım henüz. Kaç sabahtır aynı.
Yok abi 3 gündür beni işe alarm kaldırıyor... hatta ben sabahı beklemeden çalıyormu diye kontrol ediyorum![]()
Bende tembellikten bir kontrol edemedim gitti
Beyler bende dün teknosandan 1099 tlye 5105 aldımyardın edın bende açmak istiyorum
![]()
odin linki çalşımyorodini nerden blucam
![]()
Direk telefonun içine. Yani telefon bilgisayardaki c gibi düşünürseniz c nin içine bırakır gibi.tkşler dostum ama kernel dosyasını atarken tablete hangı kısmına atıcaz
Beyler bende dün teknosandan 1099 tlye 5105 aldımyardın edın bende açmak istiyorum
![]()