Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şuan Ezpdf ve Ezpdf Clear uygulamalarında muhteşem indirimler var. Note kullanıcılarına duyurulur.

lordhack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özellikle dadaş arkadaşımız 25 PARS 19072 ye ardından burdaki yorum yapan arkadaşlara ve ardından SHIFTDELETE.NET e son olarak GOOGLE amca ya bu forumda bu konuyu bulmama olan faydası için çok teşekkürler... Artık benim de N8 tabletim telefon özelliği taşıyor. dadaş arkadaşımız ile canlı olarak mesajlaşarak yaptık. Kendisine tekrardan teşekkürler...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güzel program ve oyun desteğini de ilgili arkadaşlardan bekleriz...

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Özellikle dadaş arkadaşımız 25 PARS 19072 ye ardından burdaki yorum yapan arkadaşlara ve ardından SHIFTDELETE.NET e son olarak GOOGLE amca ya bu forumda bu konuyu bulmama olan faydası için çok teşekkürler... Artık benim de N8 tabletim telefon özelliği taşıyor. dadaş arkadaşımız ile canlı olarak mesajlaşarak yaptık. Kendisine tekrardan teşekkürler...

Güzel program ve oyun desteğini de ilgili arkadaşlardan bekleriz...

Şuan Ezpdf ve Ezpdf Clear uygulamalarında muhteşem indirimler var. Note kullanıcılarına duyurulur.

Keyifle kullanın. Bu bahsettiğim programları pdf ile ilgilenecek iseniz kullanın. Kalemin nimetlerinden de faydalanabilirsiniz hem.

lordhack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NOTE 8 N5105 modeli Telefonlu :) Süper oldu. Hele bir de 4.2.2 attık o da çilek oldu... :)

mydonnoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknosa 899tl ye N5110 var telefon özelliği kazandırılabiliyormu?
Şimdi fark ettim 3G yok demiş.
ve N5105 1100 TL + 100TL hediye çeki fiyat iyi mi? Telefon özelliği ve 4.2.2 özellikleri ile bir S4 almaktan avantajlı mı oluruz?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teknosa 899tl ye N5110 var telefon özelliği kazandırılabiliyormu?
ve N5105 1100 TL + 100TL hediye çeki fiyat iyi mi?

5110a sim kart takılmıyor dolayısıyla olmaz. 1100+100 hediye çeki iyi. Çek tek seferde ve istediğiniz üründe kullanılabiliyor ise.

mydonnoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alayımmı şimdi dışarı çıkıcam işim var hemen cevap verirmisin son mesajımada ekleme yaptım okurmusunuz

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
alayımmı şimdi dışarı çıkıcam işim var hemen cevap verirmisin son mesajımada ekleme yaptım okurmusunuz

Ben olsam alırdım. Ben 1299 a aldım 200tl beyaz eşya hediye çeki ile. 200 tl ile de mikrodalga fırın aldım. S4 olayı farklı çünkü o başlı başına bir telefon kişisel tercihler önemli orada.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Hemşerim senin alarmda sıkıntı var mı? 4.2.2 den sonra erteleme ve akıllı alarm da sıkıntı yaşıyorum ben. Daha doğrusu sabahları duymuyorum. 10 erteleme var bir ses bile duymadım henüz. Kaç sabahtır aynı.
Yok abi 3 gündür beni işe alarm kaldırıyor... hatta ben sabahı beklemeden çalıyormu diye kontrol ediyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uzun süredir gel git yaşıyordum. Note2 - Mega ve N5105. Ama bu gün gittim aldım teknosa 1099 TL. şimdi ben bunun telefon özelliğini nasıl açıcam pars Kardeş :biggrin:

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Beyler bende dün teknosandan 1099 tlye 5105 aldım :( yardın edın bende açmak istiyorum (:

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
tkşler dostum ama kernel dosyasını atarken tablete hangı kısmına atıcaz

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
eyvallah :) şimdi anladım :):)):): gsm yklüyrm şuanda 1 gb baya var pc ye daha indirmedi.peki andriod güncellemeleri oldğunuda manuel yapıcaz dimi :) peki siz o dosyayı burdan paylaşıcaksmıınız :)

burada dosyayı zip olarak atmakmı lazım dosya çıkartıp mı yapıcaz

ekapiyoldas

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Birşey merak ettım biz telefon özelliğini açınca garanti dışında birde kies üzerinden android sürümü yüksetlemıyorz dimi? onun haricindende değişien başka birşey olucak mı

kartalkaya19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bende dün teknosandan 1099 tlye 5105 aldım :( yardın edın bende açmak istiyorum (:

Merhaba Cihazınız hayırlı olsun.Teknosa mağazadan aldı iseniz 100 -TL hediye çeki verildimi? Hediye çeki aldı iseniz bu çeki tek bir ürün içinmi kullandırıyorlar yoksa toplamı 100 tl olan bir kaç üründe birden kulanabiliyormusunuz?