Abdullahtrhn
Öğrenci
O zaman note 8 romu bulacağım
---- Mesajlar birleştirildi ----
Arkadaşlar iyi bir note 8 romu bilen varmi
---- Mesajlar birleştirildi ----
Arkadaşlar iyi bir note 8 romu bilen varmi
Son düzenleme:
Arkadaşlar yaptım ve sarj bende kötüleşti tavsiye etmiyorum. Umarım acil bi düzeltme güncellemesi gelirArkadaşlar merhaba. Note 5 cihazima bu ayın 3unde 278.95 mblik bir güncelleme geldi. Sizce yapmalı miyim. Telefonun sarji ve performansı kötü etkilenir mi? Yapan varsa iletebilir mi? Bide samsung açıklama yaptı biz iphone gibi güncellemeyle telefonu yavaşlatmiyoruz diye. Sizce bu yüzden güvenmeli miyiz bu guncellemelere
Tam hatırlamıyorum ama eski kilit ekranıyla aynı. Ama widget yazı tipi değişti. Ayrıca şarj performansı düştü. 12 13 saat gösterirken şimdi 10 saat gösteriyor. Ve bu durumdan şikayetçiyim. Yeni bir güncelleme yollar dimi?Son gelen guncellemeyi alan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.
havadurumu widget'ıyla beraber kilit ekranındaki saatin yazı karakteri de değişti mi yoksa eski şekilde mi kaldı?
Note5e 8 gelmeyecek diye biliyorum. Aynen keşke yapmasaydım bi yazı değişti diye soğudum telefondanNote5 android 8 alacak diye biliyorum, muhtemelen o güncellemeyle bir optimizasyon yaparlar.
Ben s7 edge kullanıyorum size gecen haftalarda gelen güvenlik güncellemesi bize bugün geldi. Yamalı bohça gibi sadece widget yazı tipi değişmiş, note5'te de aynı mı diye merak ettim...
Pek bi değişeklik hissetmedim olumlu olumsuzArkadaşlar ara güncelleme 59mblik yapan varmi. Sarj konusunda özellikle
Mesela şuan şarj tam doluyken 10 saat gösteriyor. Onda bi değişiklik söz konusu degilmiPek bi değişeklik hissetmedim olumlu olumsuz
Onu bilmiyorum. Sürekli şarja takıyorsanız belki ondan düşük gösteriyordurMesela şuan şarj tam doluyken 10 saat gösteriyor. Onda bi değişiklik söz konusu degilmi
En son 200kusur mblik güncellemeden düştü. Şimdi yeni bir güncelleme daha geldi umarım duzelmistirTelefonun şarjını %100 yapıp Ayarlar=Cihaz Bakımı= Pil ayarlarına girdiğim zaman Tahmini pil ömrü 10 saat veriyor. Batarya ölmüş mü oluyor arkadaşlar?
Garantiden bataryam değişmişti herhangi olumsuz bir durum yaşamadımArkadaşlar Note 5 batarya fiyatları ne kadar birde batarya değişimi yapan oldumu hiç malum arkası açılmayan telefon açıldıktan sonra tekrar kapanınca sıkıntı yaratır mı
Hiç düşünmeden değiştir note 5 candır iphone alt yemiş şuan elimde 5s var iphoneden hiç memnun değilimArkadaşlar bi Iphone 6 var 32 gb. 20 aylık garantisi falan var. Benim telefonun garanti süresiyle aynı. Takas etmeyi düşünüyorum. Sizin fikrinizi almak istiyorum.Benim Batarya çok gitmiyor ve son ses müzik dinlerken hafif cızırtı veriyo. Sizce ne yapayım?
Ben şuan NOTE 5 kullanıyorum kardeşim. Tam izah edememişim sanırım. Elimdeki Note 5'i Iphone 6 ile değiştireyim mi diye soruyorum.Hiç düşünmeden değiştir note 5 candır iphone alt yemiş şuan elimde 5s var iphoneden hiç memnun değilim
Teşekkür ederim.değiştir me 32 ios için az geliyor 64gb altı iyi olmaz 64gb yok 128gb var 4k videolar çok yer kaplar.
4 defa servis raporu aldıysan thhye başvur garanti süreci hakkında bilinmesi gerekenler diye bir konu var akıllı telefonlarin sabitinde o konuyu okuBeyler benim telefonumda şöyle bir sorun var; Kalem telefona takılı olduğu halde çıkarıp takıyormuşum gibi ses ve kalem seçenekleri çıkıyor ve bu art arda çok sık oluyor. 3 defa aynı sorundan servise gönderdim bana yeni yazılım yükleyip geri verdiler. Sorun ya kalemde ya da kalem yuvasındadır diyorum hala yeni yazılım yükleyip geri gönderiyorlar. Garanti süremin bitmesine de az kaldı. Ne yapmalıyım ? Lütfen yardım edin.
Son 1 gün olsa da kabul ederlerGaranti süremin bitmesine 10 gün civarı kaldı thh kabul eder mi ki
Nerden aldın ben bu aralar kaleme çok ihtiyaç duyururum genel olarak izlenimlerin neler özellikle batarya konusundaNote fan edition aldım gençler tavsiye ederim
N11 den aldım çok başarılı cihaz hiç bir sıkıntısı yokNerden aldın ben bu aralar kaleme çok ihtiyaç duyururum genel olarak izlenimlerin neler özellikle batarya konusunda
Bataryası ne kadar gidiyo günü çıkarıyomuN11 den aldım çok başarılı cihaz hiç bir sıkıntısı yok