- Reaksiyon puanı
- 3,025
Listede yoktu ki zatenNote4 7.0 ı bile alamadıki
Listede yoktu ki zatenNote4 7.0 ı bile alamadıki
Batarya 90-100 TL arası kalemi ise 120 TL hocamNote 5 batarya ve spen fiyatları nelerdir bilen varmı
Gelir note 5 rahat olArkadaşlar Note 5 Liste var fakat Android 8.0'ı almaz listesinde. sammobile sitesinde baktım.
Kaynak
Bu arada S8 için Beta yayınlandı, keşke Note 5 de gelseydi, üzdü.
Gerçi gelsede önemli değişiklik yok aynıGelir note 5 rahat ol
Evet ben çok uzun zamandır öyle kullanıyorum kılcal düzeyde bayağı çizik varNote 5i jelatinsiz ve kırılmaz cam olmadan kullanan var mı Acaba? Ekranda kılcal çizikler falan oluşuyor mu koruma olmadan?
O zaman kırılmaz cam ile kullanmaya devam edeceğiz mecburEvet ben çok uzun zamandır öyle kullanıyorum kılcal düzeyde bayağı çizik var
2 yıla yakındır kullanıyorum 1 tane bile çizik oluşmadı sadece ayni cebe anahtar ve bozuk para koymuyorum.Note 5i jelatinsiz ve kırılmaz cam olmadan kullanan var mı Acaba? Ekranda kılcal çizikler falan oluşuyor mu koruma olmadan?
Kalemi aldım 100 tl ye batarya da düzeldi iyi gidiyor ama bu sefer de düşürdüm ekran ile ekran camı birbirinden ayrıldı hava girmiş gibi duruyor samsung yazısının olduğu beyaz yerBatarya 90-100 TL arası kalemi ise 120 TL hocam
Ayarlardan hızlı şarj ayarı açıkmıArkadaşlar note 5 cihazım sürekli kablo şarj yazıyor 10 tane farklı adaptör denedim olmadı 100 liraya orjinal samsung hızlı şarj cihazı aldım sonuç yine aynı. Tam şarkı yaklaşık 5 saatte tamamlıyor bu sorun kronik mi yoksa bende mi oldu.
yukarıda bildirim alanında pil simgesinin üzerine basılı tut çıkan ayarlarda sağ üst köşede noktalar var ona tıkla gelişmiş ayarlar çıkacak oradaO ayar nerede ben bulamadım vallahi
Farklı kablo denedinmiO ayar nerede ben bulamadım vallahi
--- Gönderi Güncellendi ---
Şimdi baktım açıkmış hala durum aynı
Servise ver ustam o zaman yapçak bişey kalmadıEn az 10 adet denedim 100 liraya orjinal samsung aldım hızlı olandan bırak hızlı etmeyi standart bile etmiyor
Geç bence pişman olmazsınArkadaslar merhaba benim hala note 5 im marsmsllowda. Yeni surumden cok sikayet duyunca korktum guncellemedim. Sikayetleriniz devam ediyormu,nougata gecmelimiyim cevap verirseniz sevinirim.Ayrica pil suremde azalmalar oldu ekran suresi 3 saati zor goruyor guncelleme almadigi icinmi sizce
Ne almayı düşünüyosun hocamArkadaşlar note5 ile birlikteiğime bugun itibari ile son veriyorum 2.5 senedir iyi anılarımız oldu artık değişme vaktinin geldiğini düşünüyorum
iphone x aldım hocamNe almayı düşünüyosun hocam
ayarlar -ekran-durum çubuğu-sadece son bildirimleri gösteri kapatDostlar bu üst tarafa gelen bildirimler siralanmiyormu 4 . Bildirim gelince 3 nokta olarak gösteriyor
Bu avea kaynaklı olamaz benimde avea sıkıntı yokArkadaşlar Note5 cihazımda bildirim almakta problem yaşıyorum. 4 ay önce avea ya geçtikten sonra başla bu sorun. Avea üzerindne gerekli güncellemeler yapıldı ancak wi-fide sorun yaşamazken şimdi wi-fi bağlı iken dahi whatsapp instagram v.s bildirimleri ya ekrana düşmüyo yada düşse bile bildirim sesi gelmiyo. Sadece titriyo ve bildirim ledi yanmıyo. Telefon kamera problemi sebebi ile servise gitti batarya şarj cihazı ekran ve kamera değişti ancak bildirimle ilgili problem olmadıgı söylendi. Telefonu 2 kez wipe data üzerinden formatladım ancak değişen bişey yok 1 gün geliyosa bildirim 2. gün yine aynı bi gelio bi gelmiyo. Bununla ilgili bi öneriniz varmıdır acaba ne yapabilriim.