Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
94c441e4f6a1fed3b544bc63e2ed75fd.jpg
Evet biliyorum ben de bu özellikten bahsediyorum zaten çoğu kez kapayıp açtım fakat ne yazık ki çalışmıyor... :/

Knnshn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar note 5 kullanıcısıyım . Klavye tahminleri berbat . Bunu nasıl çözebilirim . Bli yazmadığım şeyleri tahmin diye karşıma çıkarıyor . Benim kelimelerimi de son iki üç harf kala tahmin ediyor . Bu normal mi . Bi sorun mu var ? . Şimdiden teşekkürler

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar note 5 kullanıcısıyım . Klavye tahminleri berbat . Bunu nasıl çözebilirim . Bli yazmadığım şeyleri tahmin diye karşıma çıkarıyor . Benim kelimelerimi de son iki üç harf kala tahmin ediyor . Bu normal mi . Bi sorun mu var ? . Şimdiden teşekkürler
Düzeltemezsiniz klavyenizi değiştirmeniz gerek. Google klavye öneririm tahminleri güzrl

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Note5'im yine gazi oldu [emoji23] [emoji23]

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
SwiftKey kullan tahminleri süper

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
gecmıs olsun Calısıyo devam :)

Bu aralar bende Telefon degısmeyı cok dusunuyom ama kafamda bı telefon olusmadı bataryası canımı sıkmasa degısmeyecemde batarya tırt bakalım :)

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116

Bu aralar bende Telefon degısmeyı cok dusunuyom ama kafamda bı telefon olusmadı bataryası canımı sıkmasa degısmeyecemde batarya tırt bakalım :)
Bende s7 edge sordum dört aylık 2300 dedi benim telefonu 1500 e saydı düşünüyorum bende değişmeyi

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135

Eyvallah hocam :D Değiştirmeyi aksine düşünmüyorum bende telefon isteklerimi karşılıyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben S7 kullanıcısı olarak söylüyorum. (1 hafta note 5 kullandım bir ara) S7lere geçmeye çok heveslenmeyin. Elinizdekin suyu çıkasıya kadar kullanın servisten pil değiştirin. S8lerin fiyatı düşünce onu alırsınız.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bunu niye diyorum. S8ler batarya noktasında da uzun vadede sıkıntı çıkarmayacak cihazlar.

umutturkoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
N920CXXS3CQE2_N920COJV3CQC8_TUR

şu yazılımı kurmayın. 20 mb'lık güncelleme ama telefonun bütün performansını alıyor. donup duruyor telefon. eski yazılıma geri döndüm canavar gibi.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
N920CXXS3CQE2_N920COJV3CQC8_TUR

şu yazılımı kurmayın. 20 mb'lık güncelleme ama telefonun bütün performansını alıyor. donup duruyor telefon. eski yazılıma geri döndüm canavar gibi.
Aynen ustam ama kuralı çok oldu dediğin gibi arada bi donmalar oluyo samsungun note 5 le işi bitti şimdi gömmeye çalışıyolar nasıl eski sürüme döneriz ayrıca tel çok ısınmaya başladı uygulamalarda

umutturkoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynen ustam ama kuralı çok oldu dediğin gibi arada bi donmalar oluyo samsungun note 5 le işi bitti şimdi gömmeye çalışıyolar nasıl eski sürüme döneriz ayrıca tel çok ısınmaya başladı uygulamalarda

Bende ilk çıktığı gün kurmuştun malesef. Resimde seçili olan yazılımı indirip odin ile kurun. Nisan ayına ait guvenlik guncellemesini içeren sürüm bu. 4. Ayın sonunda almıstık. Haziranda verirlerse eğer o güncellemeye kadar bunu kullanacağım. Her ihtimale karşı telefonu yedekle ve yazılımı kurduktan sonra temiz bi format at eseri kalmasın diğerinin.

Ekli dosyalar

• SmartSelectImage_2017-06-08-13-12-09.png
    SmartSelectImage_2017-06-08-13-12-09.png
    40.7 KB · Görüntüleme: 643

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Bende ilk çıktığı gün kurmuştun malesef. Resimde seçili olan yazılımı indirip odin ile kurun. Nisan ayına ait guvenlik guncellemesini içeren sürüm bu. 4. Ayın sonunda almıstık. Haziranda verirlerse eğer o güncellemeye kadar bunu kullanacağım. Her ihtimale karşı telefonu yedekle ve yazılımı kurduktan sonra temiz bi format at eseri kalmasın diğerinin.
Bu saydığınız hatalar bende yok bence temiz kurulum yapın batarya süresi de gayet iyi 5 saati geçkin batarya süresi var

umutturkoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu saydığınız hatalar bende yok bence temiz kurulum yapın batarya süresi de gayet iyi 5 saati geçkin batarya süresi var

Tam 4 kez temiz kurulum yaptım sonuç yok. Inş sizde de olmaz. Batarya da bi problem yok benim. Tek sorunum donması idi. Aniden donup kalıyordu. Herkeste farklı sorunlar var. Cepteyken ekranı kapat özelliği de çalısmıyor zaten android 7 den beri.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Tam 4 kez temiz kurulum yaptım sonuç yok. Inş sizde de olmaz. Batarya da bi problem yok benim. Tek sorunum donması idi. Aniden donup kalıyordu. Herkeste farklı sorunlar var. Cepteyken ekranı kapat özelliği de çalısmıyor zaten android 7 den beri.
Dediginiz problemler note 5 wp grubumuz da soylenmedi bile:) samsung un note 5 le isi bitmez daha. Note 4 hala guncelleme aliyor.

umutturkoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dediginiz problemler note 5 wp grubumuz da soylenmedi bile:) samsung un note 5 le isi bitmez daha. Note 4 hala guncelleme aliyor.

Her neyse. Ben bu şekilde çözdüm. Belki birinin işine yarar diye de buraya yazdım. Belki 1000 de 1 telefonda yaptı belki sadece benim telefonda. Sorun çözüldü gerisi ö.d artk.

Crebros

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Sadece kamera açılışında oluyor sanırım ois yüzünden
Ayni problem bende de var uzun süredir. Kamera acilirken titresim motoru gibi titriyor. Kameraya yakin biyerlere hafif vurunca ayni sekilde titriyor. Pro moda girince kamera uygulaması çöküyor. Hic bir sekilde acilmiyor. Kamera uygulaması durduruldu hatasi veriyor. Kameranin kalitesinde problem yok. Ois sanki gevsemiş gibi. Servise vericem ama uzun sürücek diye hiç veresim gelmiyor.

ardaberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayni problem bende de var uzun süredir. Kamera acilirken titresim motoru gibi titriyor. Kameraya yakin biyerlere hafif vurunca ayni sekilde titriyor. Pro moda girince kamera uygulaması çöküyor. Hic bir sekilde acilmiyor. Kamera uygulaması durduruldu hatasi veriyor. Kameranin kalitesinde problem yok. Ois sanki gevsemiş gibi. Servise vericem ama uzun sürücek diye hiç veresim gelmiyor.
Bende içini açıcaklar diye vermek istemiyorum sana önerim kamerayı açmadan önce telefonu ekran aşağı bakıcak şekilde salla böyle yapınca o ses gelmiyor sanki mercek yerine oturmuş gibi oluyor sesin sebebi merceğin ileri düşmesi gibi geldi bana

Halilaycil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni aldigim note 5 cihazima imei kopyalanmis ve arama yapamiyorum.Telefonu kendi imei numarasina nasil cevirebilirim. Sonra pasaport kaydi yapacagim

canko13

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Katar krizi hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar. Sıkıntı neymiş?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Katar krizi hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar. Sıkıntı neymiş?
Katar'ı teröre destek vermekle suçluyorlar. Aslında kendileri örgütlerin bizzat kurucuları. Hepsi aynı anda bu gerekçeyle boykot ediyorlar. Bizi de onlara destek verdiğimiz için boykot ediyorlar

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Adamlar daha güncelleme ile pilimiz iyileşti diyor yalnız:D
Vallah bende tel ısınmaya başladı nadirde olsa uygulamada takılıp kaldığı oldu telefonu açıp kapayınca düzeldi ama sanki eskisi gibi ferah çalışmıyo pili içiyo resmen ısınmada mevcut

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Yeni aldigim note 5 cihazima imei kopyalanmis ve arama yapamiyorum.Telefonu kendi imei numarasina nasil cevirebilirim. Sonra pasaport kaydi yapacagim
Bildiğime göre bir kere imei yazılmış cihaza bir daha randıman tutmuyor. Boşa pasaporta kaydettirmiş olursunuz. Telefoncuya götürün yapsın